Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz
CsodaPOK #109593 üzenetére
Attol mert 5* nem biztos, hogy megeri az arat.
Nagson sok sisak nincs tesztelve a sharp-nal. Es nem minden 5 csillagos akkora plusz.
Vannak tesztelesek a kozossegi csatornakon. Ekkora osszegnel 20-30% arkulombozet mar egy cipo araval egyenlo. Persze annyit kolt az ember ruhara amennyit akar, de van egy olyan szint amifelett mar nem terul meg. Napi 15 es hetvegi 150 km motorozas mennyiseghez nem nehez kisebb kompromisszumokat kotni.
Nem a 20 ezres vs 120 ezres kozotti elteresrol beszelek, de egy 85 ezeres sisak is boven tud elegendo lenni.Akkor a robogo letudva.
Viszont ovassgass, mert nem mindegy, hogy V, sor2 sor3, sor4.
Mar a ketto peldanak hozott vas is mas cucc. A Honda konnyedebb a szuszka orr nehez.
Egy fo vagy ket fo?
Ehhez a 150km hetvegi gurulashoz es bejarashoz szerintem testhezallobb egy naked.
Illetve sosem ultel motoron.. Ha csak te hasznalod egy 500 as vas is elegendo elso ket evben. De egy 250es is siman motorozhato es kivallo tanulasra.
Sokan mondjak, hogy a nagy ccm el is lehet lassan menni, meg a csuklo szabalyozza a tempot.
Ez igaz is. Csakhogy egy forgalmi helyzet le reagalsanak a kovetkezmenye nem mimdegy , hogy mi lesz. A fokozatossag elve ervenyes, mondhat barki barmit.
Szerintem folytott 600 koruli motorokkal vizsgaztok. Ezen sem fogod tudni merre vagy arcal.
A kimotorozas nem a nyelezeskor fellepo ero megszokasat jelenti.
Szerintem felesleges akkora sullyal kezdeni a palyafutasod. A jogsi szerzes alatt kb semmit nem fogsz tanulni. A rutint magad szeded ossze, vagy teknikai kepzes.
De van meg idod donteni, jol gondold at, es igazan motoros szakertoktol informalodj. :).
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest