- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gerner1
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
KoVee84
üzenetére
Haha, látom akkor neked is van ebben tapasztalatod.

Valamikor kétezres évek elején én is kaptam édesanyámtól egy Honda Lead koppintást, egészen konkrétan Sundiro néven futott itthon, pontosan így nézett ki...
Amíg a gazdag szülők gyerekei már ekkor menő japán 50-esekkel futkoztak, addig én ezzel próbálkoztam eljutni A-ból B-be. Nagyjából minden 2. alkalommal sikerült is.
Hányszor de hányszor kellett tolnom, atya ég. A karburátorját szerintem legalább 40x szedtem szét, fúratva is volt a henger legalább 3x, utána bírt 1-2000km-t, aztán megragadt újra. A Végén már bontott komplett 3KJ Jog blokkot raktam bele, h na majd azzal legalább megbízható lesz. Igen ám, de kínai járműgyártás alap szellemisége természetesen nem hagyta, h így _működjön_, az elektonkiával nem akart egyszerűen együttműködni, bizonyos fordulatnál folyton lebökött, elgyengült.. végül ingyen odaadtam az egész szarkupacot a czigányoknak.
Kb. ekkor fogalmazódott meg bennem az, h ha a minőségre nem telik majd dolgozó emberként, akkor inkább nem veszek addig semmit.
Ezt vallom is a mai napig.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest