Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Tothgera30 #21201 üzenetére
Te atyavilag... Hol lehet ilyen lokkot szervalni? Kicsit feldobna az nrg-t.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Tothgera30 #21201 üzenetére
Na igen, egy Zip vázat még durvábban repít.
A gyári 180-as vázzal is meglepően tol 90-100ról is, hát még egy ilyennel. Tényleg jó kis élményrobogó lehet.Lauda
Ahogy elhangzott olyan helyen érdemes keresgélni, viszont azt tudd, h a blokkok 90%-a ugyanúgy széthajtott. Ahhor, h hibátlan legyen egy 180-as blokk, 110-120.000Ft-ot rá kell költeni. (Természetesen most nem egy patika blokkról beszélek, hanem amit már kihánynak a gyári vázból)
Ebben benne van a vadi új henger dugóval, új BGM főtengővel, új csapágyakkal, s így van egy 0 km-es blokkja az embernek.
Ha, azt nézzük még mindig olcsóbb, mint egy high-end 70-est összehozni, h a járulékos költségeit ne is említsem (...utána itatni és szervizelni)."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Nem lenne valakinek egészen véletlenül 20x17-es, 13,5grammos görgőszettje?
Holnap átvenném -
zsolt19900
őstag
runnereknél 03-tól van a nagy kapaszkodó hátul, az a villám formájú, vagy van olyan modell, kasztni, amin 03 ason is lehetséges, hogy a régebbi kisebb kapaszkodó található?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
AndrewTdi
addikt
válasz zsolt19900 #21206 üzenetére
Az én 02 őmön is villámos van már gyárilag. véleményem szerint utólag tehették rá a kis kapaszkodót. Valakinek az teccik jobban.
Persze ha valóban 2003as. -
runner 125
nagyúr
válasz zsolt19900 #21206 üzenetére
Ahogy Andrew is írta, 2002. második felétől már hivatalosan új külsővel jöttek ki a Runner-ek, így nagy kapaszkodó került rájuk gyárilag.
Ha, az utáni motort látsz kis kapaszkodóval, ott kamu az évjárat (pláne rendszám nélkül), vagy az egykerekezéstől szépen elhasadt a nagy, így felkerült inkább rá a kicsi. (Hozzáteszem még használtan is minimum 15k-t elkérnek azért a hátsó kapaszkodóért.)
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
zsolt19900
őstag
válasz runner 125 #21208 üzenetére
5k ért láttam már olyan kapaszkodót, amúgy helyben van egy rendszámos 03as motor régebbi kapaszkodóval, szóval arra kíváncsi vagyok, hogy az akkor miféle szerzet
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
runner 125
nagyúr
válasz zsolt19900 #21209 üzenetére
Tegyél fel róla képet.
Runner-nél semmi nem biztos. Találkoztam már pl. vázcserés példánnyal is.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
zsolt19900
őstag
válasz runner 125 #21210 üzenetére
ez lenne az korrektnek tűnik szerintem, attól függetlenül, hogy az évszám esetleg csalós
-
runner 125
nagyúr
válasz zsolt19900 #21211 üzenetére
Ez '97-'98-as gyártás. A legelső maxik egyike. Hátul dobfék, fehér, régi műszerfal. A 2003-as dátum maximum a magyar forgalomba helyezés éve, de az hótziher, h nem állt majd 6 évet a szalonban.
Előtte vagy kint, vagy itthon 50-esként futott.A km-t szerintem meg nem kell ecsetelni. A kipufogón nem az első réteg festék van, minimálisan is, de látszik a különálló leömlő rész, nah az az én 26.000-et futott Runner-emen nem úgy néz ki.
mod.
S, persze, ennyi pénz nagyon sok érte, hiába rendszámos, ráadásul még rájön a műszaki, átírás, biztosítás költsége is és majdnem súroljuk a 300k-t.
Ezt már linkeltem múltkor is, itt van Sopronban. Fotóról ez tényleg jó vételnek tűnik.
Vagy ez (hirtelen azt hittem enyém. ) Mondjuk az a Gilera-s takaró nagyon kellene.[ Szerkesztve ]
-
polimorf
tag
Tanács kellene kezdő robogós vagyok. Keeway Hurrican robogóm van, miden gyári rajta 7600km. Az a gondom, hogy a végsebessége 55km/h. Van valakinek ötlete, hogy miért csak ennyi? Tuningolni nem szeretném. A tanácsokat előre is köszönöm!
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #21212 üzenetére
Felhívtam, de nem adja el külön a ponyvát.
_
polimorf
Fojtásokat meg lehet nézni, de nagy a gyanúm, h ha esetlegesen van is benne valami, 60-nál akkor sem fog többet menni.
Ha, van némi tapasztaltod csak akkor állj neki.
Karbit illik megnézni, fúvóka méretet csekkolni, kipufogó torokban van-e szűkítő, vagy esetleg vakcső. Varió hézagolását is.
De, ha nem konyítasz hozzá, jobban teszed, ha eltolod egy szervizbe, nézzék át."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
polimorf
tag
válasz runner 125 #21214 üzenetére
Köszi a tanácsot, azt hiszem inkább szakemberre bízom.
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #21214 üzenetére
6-7k körül veszel egyszínűt, márkajelzés nélkül. Bár én ilyen célra egy textil anyagból készült 2méter * 1,5 méteres takarófélét használok.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
őstag
válasz zsolt19900 #21211 üzenetére
Nem tudom volt-e már ilyened, de én ezt a fordított zsíros telót nagyon nem ajánlom. Pesten gyakorlatilag használhatatlan volt, nekem szétrázta a seggemet a motor. Ha újra Runner-t vennék csak és kizárólag olajos telósat néznék.
A linkelt példányon a műszerfal körüli műanyagot is szépen kiszívta a nap, tuti több van benne. Egyébként szerintem egyben van, csak ennyiért a további költségek miatt sok lesz...[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Tothgera30 #21216 üzenetére
Kint Ausztriában a Nexus-hoz kb. 8-10 ajróért vettem Louis-ban tavaly előtt belül pluss (Louis-os), kívül műanyagot, de odaadtam a motorral együtt, noh meg a Runner-re nagy is lett volna.
..ennél meg pont nem az ár dominált volna most. Ha, azt mondja 15k-ért odaadja, megveszem. Ugyanis _gyári_ Runner takaróponyva.
-
AndrewTdi
addikt
No Re!
Gondoltam írok pár sort a nemrég vásárolt kecskével kapcsolatban. Azóta nem sokat raktam bele, de mind az 500KM kalandos volt.
Szóval az 500-ból kb 400-at már Malo varival és röpsúlyokkal közlekedtem (más kontrasztrugó, stb). Simán, mindenféle hezitálás nélkül mondhatom,hogy lényegesebben nagyobb élményt nyújt ezzel az apró módosítással, mint a gyári társaik.
A fogyasztásról nem tudok 100%-os pontossággal és teljességgel nyilatkozni. A legnagyobb baj, hogy mióta picit meg van pöccintve, nem tudok vele lassan menni. Relatíve lassan. Inkább azt mondom, hogy 80 alatt nem járok a városban, akkor is általában csumázom neki. Egyszerűen nem tudok, nem állom meg, hogy nem tekerjem. Autópálya 110 alatt nincs. És ami még nagyon teccik, hogy 110-nél lecsumázva, szabályosan hátbarugós a kecske.
No de így jött ki a fogyim közel 6 literre. Egyátalán nem vészes ilyen közlekedés mellett. Szerintem.
Majd ha már kellőképpen kiéltem magam és tudok kellő nyugodtsággal közlekedni, akkor kipróbálom, hogy átlagos használatnál hogy jön ki a fogyasztásom.
Ja! Ebbe a közel 6-ba volt azért 2 személyes nyelezés is.Rákerültek a gumik is. Sokkal bátrabban lehet döntögetni a viszonylag kis kerekek ellenére.
Egyszóval patent kis gépecske lett.
Maholnap lemosom, mert megígértem neki. Megérdemli.
szerk: Nem tud valaki valamiféle lágyék-, pöcsmelegítő cuccról? nagyobb sebességnél ebben a 16-22 fokban nincs melege a tojásaimnak
[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
Hali
Erről vélemény? Sajnos a fordulatszám mérő nem jó és a km szokás szerint kamu (pofátlanul vissza van tekerve...)
Ilyenkor fel merül bennem, ha a km órát így visszatekerték, akkor ugyan mi lehet még rajta babrálva.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Tothgera30 #21203 üzenetére
Tothgera30 ,runner 125
Koszi! Amugy barmennyire morbidnak tunik az otlet, szerintem nem hulyeseg. Es pont azert, amit irtal. Mire osszehozol egy szettuningolt 50-est, az is kerul annyiba es aztan az mennyit fogyaszt majd. Ez a blokk meg gyarilag tudja amit tud es azert az a kis vaz nem is jelent neki nagy megeroltetest.
Volt ma nalam egy srac tankolni yamaha maxter-el. Komoly kis gep, 125 ccm 4 utem es szep allapotban is volt.
-
runner 125
nagyúr
válasz AndrewTdi #21219 üzenetére
Bizony, a 2t motor fogyasztása nagyban függ a csuklótól, ha folyton nyelezi az ember, akkor simán benyalja ezt a 6 littyót. Én nem szoktam, úgyhogy 4 körüli fogyi mindig kijön.
Akkor a varió nagyon megdobta, azért 110-ről nekem már nem lő ki. Mennyi lett így a végsebessége?
-
AndrewTdi
addikt
válasz runner 125 #21222 üzenetére
szépen megugrik még 110-ről.
130-on szinte lanyhulás nélkül fent van. Tovább nem húztam neki. Haver múltkor jött mellettem 600-as Bandittal. 70-nél és 110-nél neki is szög 70-et és 110-et mutatott, már amennyire tudtunk egymás mellett ugyanolyan sebességgel haladni. Nem tudom, hogy 110 fölött csalhat-e, de ott már nem mértük.[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Nálam 8 km/h különbséget mutat a motor órája a GPS-hez képest száznál. Ennyit szerintem minden kis kerekű robesz órája csal nem?
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
addikt
Akad nekem 1 Simson S51-es szerkezetem, az a bajom vele, hogy nem akar elindulni, csak ha betolom, utána már megy, de akkor is ha alapjáratra engedem, akkor lefulad.
Szikrát néztem az ok
Mit lehet még vele kezedni, amit megtudok magam is nézni ? -
AndrewTdi
addikt
válasz SirKero #21224 üzenetére
Általában minden, gyári felszerelésű gépjármű csal a GPS-hez képest plusszban olyan 4-7 km/h-t.
Ha tezsel fel nagyobb kereket, akkor ez a különbség csökken.Asszonykám Passatjan 18-as alufelnik vannak, így csak 1 km/h-t csal a gyári 16-oshoz képest, amivel szintén megvolt a kb 5km/h-s csalás.
-
zsolt19900
őstag
válasz runner 125 #21212 üzenetére
okés hát akkor ezt nem fogom megnézni köszi, de igen a műszerfalon én is megakadtam, hogy az mintha régebbi féle-fajta lenne
ha veszek papírost egyenlőre akkor is papírok nélkül fogom hajtani, majd ha meglesz a jogsi rá akkor tetetek rá számot
-
őstag
Nehéz ilyen minőségű képekből ítélni, de:
-A korábban már többször említett gond: Alapból szar első teleszkóp +kérdés, hogy ezen a példányon milyen állapotban van.
-A gumik mintha már csereérettek lennének
-Az utolsó képen, ahol a műszerfal van lefotózva látszik hogy a fejidom rosszul illeszkedik, nincs rendesen összerakva vagy törött, stb.
-Hátsó sárvédő mintha hiányoznamod:
Ja és talán ismét elmondható runner 125 ezen állítása:
"Lauda 100k-ért ennél mérföldekkel szebbet vett."Ebből ítélve, talán még az ára is sok, bár 50cc-s árakban mások jobban otthon vannak.
Sokkal jobban járnál ha nem csak ennél a kereskedésnél néznél, mert ahogy nézem nem olcsóak és nem is hibátlan motorokat hoznak be. Tudom távolság, hazahozás, stb, de csak egyszer kell elmenni érte[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Márk: Nézem EGÜ fórumon a képedet. Neked is leér a hátsó kereked ha állósztenderen van a kecske?
-
titán
Ez az unionbiztosito jo segedmotorra? Mert ez a legolcsobb, viszont egyik motoromon sincs bizti.
-
fesii
aktív tag
-
Tothgera30
Ármester
-
runner 125
nagyúr
válasz Tothgera30 #21234 üzenetére
2:14-nél az kukás jelmez mindent visz.
..noh meg az elején, a "komoly sebességük van" - és elhúz a Babetta.
Andrew
A garázsban egy deszka van a sztender alatt, arra húzom fel mindig, így ott nem ér le. Viszont, kint kavicson leér igen. Majd felhúzom tök sík terepen is, de most fejből meg nem mondom, h leér-e úgy, van 1-2 cm.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #21235 üzenetére
Nekem is nagyon bejött, és most jön rá az ember hogy 20-30 év alatt mennyit fejlődünk, akár csak egy kis segédmotorról legyen szó .
Ezt még régebben találtam, de nem rossz .
-
titán
válasz runner 125 #21235 üzenetére
.noh meg az elején, a "komoly sebességük van" - és elhúz a Babetta.
Vigyazz azert mit mondasz. A babetta egy agressziv cucc.
-
runner 125
nagyúr
válasz Tothgera30 #21236 üzenetére
..másik: mindenhol Trabi, Zsiga, Polák és az Ikarus BKV buszok.
Kér, h a BKV gépparkjának 70%-át még most is azok a buszok képzik.
mod.
Nézem újra, és mindig megragad valami.
Babettán a két műbor 'filatáska' ismét best.[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
válasz dave93 #21229 üzenetére
Igen, egyszer kell elmenni érte, de ha nincs mivel és kivel, így sok választás nem marad.
Valamint ugye ott a benzin költség, ami ma nem elhanyagolható. Szóval ugyan ott vagyok, mintha a közelben vennék egy drágábbat, mint mondjuk 200km-re odébb egy olcsóbbat.
De hétfőn már tényleg elmegyek ha időben végzek és megnézem ezeket a masinákat, plusz csinálok képeket is ha engedik. -
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #21238 üzenetére
Sajnos ez igaz .
ui.: ...közbe látom,... nagyon rákaptál . Vegyél egy kis 210-es Jawa Babettát és egy kiskőrösi sisakot, akkor át is élheted !
#21237 Lauda: Bizony, könnyű súlyával és gyerekjáték szerű kezelhetőségével nagyon durva géppé válik a profik kezében! Egy onboard videó is bizonyítja hogy nagyon veszélyes gépek ezek.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Persze, megértem, elég nagy baj, csak érted ez nem olyan mint egy új cucc mondjuk egy laptop vagy egy TV, hogy kapni A boltban meg B boltban is, teljesen ugyanaz a kettő de inkább megveszed A boltban többért mint B-ben mert az messze van.
Használt robogóknál ugye a legfontosabb az állapot, lehet hogy sokkal jobban járnál egy távolabbi kereskedésben lévő géppel. Viszont más választásod akkor ezek szerint nincs, menj el nézz körül, hátha. A fotózás jó ötlet, az esélyes gépekről dobj fel ide pár képet és akkor tudjuk véleményezni.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Tothgera30 #21240 üzenetére
Figyeld meg, majd 20 év múlva azon röhögünk, h a mostani robogók csak 80-at tudtak.
-
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #21242 üzenetére
Áh, a fenét, a szigorodó környezetvédelmi normák miatt úgy is csak 4T befecsis motorok lesznek a segéd-motorkerékpárok! De most az idegesít hogy az ablakom alatt egy kis hülye gyerek egy direkt szűrős Mina blokkos, nyitott pufós SR-el egy kerekezget.
-
titán
válasz Tothgera30 #21240 üzenetére
Hajajj, ne is mond, itt all kint az udvaron.
Debilon Egyelore azt se tudom a babettara hogy kotok, mert nem tudom az alvazszamot, de ebben amugy sem adnek tanacsot.
-
fradi81
veterán
Közben kiderült nem az aksi rossz, csak épp nem tölti a motor, szerintetek mi lehet a baja? aprilia sr 50
moto g72, Ninebot d28e
-
jaktib
tag
Korábban feltettem egy kérést, kaptam is rá egy linket, amit köszönök is. Írtam is nekik, de nem igazán érkezett válasz. Biztosan szétdolgozzák az agyukat is a sok matrica megrendelés miatt. "info@motormatricak.hu" Szóval megkérdezem megint, hátha van más is aki már valahol Pesten csináltatott matricát, és jók a tapasztalatai. Köszönöm .
"Valaki tudna ajánlani Pesten, olyan boltot, ahol kedvező áron lehet egyedi motor matricát csináltatni, jó minőségben?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest