- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:51 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
-
Redneck
nagyúr
-
30z.Samu
titán
-
kcsa
veterán
-
-Mosquito-
őstag
-
dugynok
senior tag
-
Redneck
nagyúr
-
kcsa
veterán
A papíros szűrőket nem is, a szivacsot igen. A koszt nem a szivacs fogja fel, hanem az olaj, mivel abba ragad bele. WD40 nem jó, mivel tele van illóanyagokkal. Még az autóból leengedett fáradtolaj is jobb, de nem véletlenül létezik jó ragacsos spray kifejezetten erre a célra

-
body007
addikt
Ki kell vegyem?
Dio-n a lábtartó alatt van. Azt mire kibányászom, le kell bontani az egész mindenséget 
Az nagy hülyeség ha majdnem üres tanknál lehúzom a tankból jövő csövet és kompresszorral elkezdem fújatni ott ahol betöltöm a benzint? Esetleg ahol kijön belőle a benzin ott is megfújatom visszafele. Bár így a dzsuva benne marad... Hajajj... -
mumtaz
senior tag
-
máyköl
veterán
Értem, köszönöm a gyors választ!
Akkor az adás-vételit csatolom nekik, és visszaigénylem az összeget.Bár a netrisk -en is van egy olyan funkció, hogy "megszüntetem a szerződést", amire kattintva egy bejelentés megírásához irányít. Ez is jó nekem, vagy mindenképpen a biztosító felé forduljak?
-
30z.Samu
titán
Nekem meg relative mindegy mi van benne, mert úgy se nyúlok hozzá, ha komolyabb a gond egy gyertya cserénél.
Ezért is mertem megvenni az injektoros gépet, eddig nagyon pöpec, semmi gondja nincs. Aprilia által gyártott injektoros gépekre mondták többen, hogy nem a legjobb választás. -
30z.Samu
titán
-
Tothgera30
veterán
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
Micsurin
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Something_
őstag
-
üszök
őstag
Kösz.

Nagyon alaposan körbe jártam a témát vásárlás előtt,megláttam a neten, 1 óra múlva ott voltam a tulajnál.
20 perc múlva már próbálgattam a jeges úton.
1óra múlva már az utánfutón volt. 
Utána sajnos fél évet állt,mert nem volt csak A1-em,március 16-tól juli 27-re lett jogsim.
Zin
(senior tag)Milyen törvény jön be?
Forgalomba helyezni 100k körül van,korlátlan jogsi 90k körül. Ha megfognak vele rendszám és jogsi nélkül és mindent rendesen kiszámláznak 200k körüli büntetést lehet fizetni.(személyesen ismerek olyat aki már fizetett ennyit) -
mumtaz
senior tag
Rárúgok a Speedfightra párat. Igaz, hogy nem indul be, de pár rúgás után olyan tömény kék füstöt ereget, hogy az nem közönséges. A végén még ez lesz az egyik ok, hogy ne adjam el.
Haza jövök a Jetforce-al, átpattanok a Speedfightra, rugdosok rajta párat, hogy okádja a füstöt és kielégült vigyorral a fejemen fogadom a többi lakó "dícsérő gratulációját". -
mumtaz
senior tag
-
Redneck
nagyúr
-
üszök
őstag
A legutóbbi 50-es robogóm 6 lityit evett,mondjuk az nem volt széria ment is de a 250-es a feléből kivan. Oda is adtam az első embernek a ki pénzt kínált érte.
Nekem Malaguti Phanrom Max 250 van.(Bocs lusta voltam telefonról képet feltölteni
) Fillérekért vettem minimális hibával tavaly februárban. -
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
-
-Mosquito-
őstag
-
üszök
őstag
-
norbert1998
nagyúr
-
body007
addikt
-
body007
addikt
-
body007
addikt
-
Dj.Mike
senior tag
Különben a boltos srácot direkt megkérdeztem és ő is azon a véleményen volt hogy nehezen indul még be. Sőt egyik tapasztalt fickó szerint is nehezebben mint egy bejáratott henger. Nem értem hogy egy teljesen egymáshoz illő henger+dugó+hengerfejen mit nem lehet nem jól összerakni mikor úgy vannak legyártva hogy üzemelnie kell vele a motornak. Hengertalp tömítés csak 1 szokott lenni a gyűrűket meg direkt megnéztem és tényleg jól állnak. Dugattyú is jó irányban áll. Valószínűleg már rég beindult volna berúgókarral ha jó lenne. Önindító forgatta de nem elég gyorsan mivel lemerült az akku. Nem ott tartok hogy nem bírom jól összerakni hanem nincs rá módom hogy beindítsam a rossz berúgóracsni illetve a lemerült aksi miatt. Amúgysem most volt az első henger összerakásom mivel korábban is cseréltem dugót meg gyűrűket csak akkor még be tudtam rúgni. Szóval azért annyira nem kell kezdőnek nevezni. Ha tudnám hogy úgysem lesz jó hozzá sem mernék fogni.
-
Den
veterán
A lead 100 jó kis moci, egy ügyfelünknek volt, míg el nem kapták a rendőrök. A blokkja jó, a kínaiak arról koppintották a gy6 blokkjukat, és még az is agyonüthetetlen. A lényeg hogy elég olaj legyen benne mindig. A dobfekei is elég jók, és van rajtuk kopásjelző, nem kell szétszedni, látod ha csereérett.
-
Dj.Mike
senior tag
Szerintem sincs vele gond mert direkt úgy vettem hogy passzoljanak egymáshoz a cuccok. Csak az a kérdés hogy akkor a bikázáson kívül milyen más megoldás lenne alkalmas a beindításra ha a berúgókar nem üzemel az önindító meg nem forgatja át épp az általad leírt esetleges magas kompresszió miatt.
-
Dj.Mike
senior tag
Bele nem érhet a hengerfejbe mert elsőnek úgy lett összerakva hogy teljesen fent volt a dugó és bőven volt hely a henger meg a dugó teteje közt. Máshogy nem tudom értelmezni hogy mi lehet még az a préshézag. Ja és korábban leírtam hogy nem jó a berúgókar a ledarált racsni miatt.
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
-
Den
veterán
-
ludsimon
veterán
-
mumtaz
senior tag
-
kcsa
veterán
-
Upo
addikt
-
mumtaz
senior tag
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
-
Redneck
nagyúr
Azt hittem csak savas kis akksik vannak.
Elnézést, akkor passzolok! A savasokon van a desztillált víznek egy túlfolyó.Szerk:
Szóval a tiéden fektetve lehet csak berakni?Lauda:
Igen, ha full zárt és túlfolyó nélküli akkor érdekes. Nincs rajta a sav kikristályosodva, elszineződve az oldalán? Hátha az illesztés vagy tömítés ment szét rajta valahol és azért szivárog. -
Redneck
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Dj.Mike
senior tag
Nos feltettem támaszra megforgattam a kereket és bizony van ám hangja. Sőt még kotyog is a kerék. Nade péntek reggel 9re van időpontom szerelőhöz kicseréltetem mind 2 oldalon a csapágyakat úgy legalább tuti nem lesz vele gond egy darabig. Mellesleg veszek rá egy új hengerszettet is mert a mostani sajnos megszorult korábbi olajcső lecsúszás miatt és sajnos mintha érezhetően gyengébb lenne.
-
norbert1998
nagyúr
-
Dj.Mike
senior tag
-
Dj.Mike
senior tag
Épp az a fura hogy semmi rendellenes zaja nincs a keréknek. Pedig tologáltam gurulgattam vele szépen akadálymentesen forog . Megmozgattam oldalra is a kereket de nem lötyög. Inkább mikor valami egyenetlenségre tolom akkor jön elő pár kotyogó hang de sima felületen egyáltalán nem.
-
Den
veterán
Megmondom őszintén, két héttel ezelőttig én sem hallottam róla.
Egyelőre csak vánszorgott (érthető módon), úgyhogy nem tudom még mennyire jó. Reményeink szerint a blokk ezekkel a cuccokkal elég pöpec lesz, aztán meglatjuk a futóművet.Alkatrészválasztás részben kényszerpálya, mert ez a malossi hengerszett volt raktáron, rendelésre is csak egy polini volt ezen kívül, variátorban meg csak ez az egy fajta volt, nem volt olcsóbb. Viszont a tulaj szerencsére hajlandó áldozni a gépre, úgyhogy a többi alkatrészt is igyekeztünk a két másikhoz igazítani. Jó úgy dolgozni, hogy nem mindenből a legeslegolcsóbbat kell vennünk. Kiváncsi vagyok milyen lesz

-
Den
veterán
-
üszök
őstag
Az 50-es Runnernek sajnos zsíros az első teleszkópja,de ha karban van tartva elviselhető. Viszont ha nem foglalkoztak vele akkor beáll mint a szög. Lehet bele tenni a nagyobbak olajos villáját,de ritka,mert sokan vadásszák. Viszont kényelmes az ülés pozíció.

ludsimon
(PH! nagyúr)Láttam már Kínai csapot ami újkorában átengedett nem is egyet. Húzd le a karbiról a csövet,ha jön a benzin akkor átenged.
-
üszök
őstag
-
üszök
őstag
Nem volt ilyenem,egy 20-30 kilométer körüli karikát mentem eggyel k.b. 2 éve. a Jog után megváltás lesz ez a motor. El lehet férni rajta,van normális rugózása, kényelmes.Írtam már többször a Jog 155 centihez meg 50 kilóhoz való,és nem a magyar utakra de nem hisz nekem senki. Ha megfognak jogsi és rendszám nélkül,és mindent jól össze számolnak 200k simán lehet a bünti. Van amúgy Fly 50-es is,de a 4t-t nem ajánlanám csak 2t.t. Nem túl bonyolult a blokk otthon mindent meg lehet csinálni rajta.
-
üszök
őstag
Az elsőnél azt jelenti az "érvényes Magyar okmányokkal",hogy tuti nincs külföldi papírja az életben nem lesz Magyar rendszáma,így meg ha megfognak vele megszívod. Én biztos nem adnék 200k-t érte.
A másodiknál oda van írva,hogy van kinti papír,az lehet rendszámos egyszer,k.b. 100k a papírozása. Viszont szerintem nem gyári a festése mert hátul nincsenek matricák.
Nem rossz moci a FLy kényelmes,olyasmi vezetni mint az ET Vespát. Viszont a levegős 125-ös blokktól nem kell sokat várni nem egy erőgép. Vagy 110 talán ki jön belőle,ha nem vagy túl nehéz de utazó 80-90. Ha nem űzöd 3 liter környékén elmegy,ha hajtod sem kell szerintem négynél sokkal több neki. "Fillérekért" van hozzá minden alkatrész. -
Den
veterán
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Hol tudom megnézni? Bár ha jól tudom akkor Piaggio blokkos, de nem injektoros, hanem karbis
(#60868) ludsimon@ Nem akarok, csak gondolkodok rajta, hogy ha nem sok pénz akkor lehet meg lehetne próbálni, mondjuk henger mellett még cserélni kellene karbit is, de azt majd a következő szezonban, addig meg egy nagyobb fúvóka
-
Dj.Mike
senior tag
Igazság szerint leírtad az igazat mert tényleg jó régóta csinálja de eddig nem hittem volna hogy nagy baj is lehet belőle. Meg aztán a motornak azt a részét én még nem babráltam csak az összes többit és igazad van benne hogy ahhoz tényleg nem értek azèrt is kérdeztem meg. De meg fogom kérdezni a menetèt és ha végképp nem megy akkor marad a szerelő. Elvégre csak nem játék.
-
ludsimon
veterán
-
korcsillio
addikt
-
Den
veterán
Az elmélet teljesen korrekt, hideg levegőben több az oxigén (sűrűbb a levegő), több benzint lehet elégetni benne, tehát belsőégésű motor hidegben nagyobb teljesítményre képes. Az autódon érzed is, mert egy zárt hurkú befecskendező van rajta, a lambda szonda méri a kipufogógáz oxigén tartalmát, és az ecu ez alapaján (is) szabályozza az afr-t. Tehát hidegben a több oxigénhez több benzint adagol
A karbinál viszont nincs visszacsatolás, Az fixen beállitott paraméterekkel működik, nem érzékeli a változásokat, adott gázállásnál, és fordulatszámnál mindig ugyanannyi benzint adagol a levegőhöz, akármtilyen is a levegő sűrűsége, páratartalma, stb..
Tehát előfordulhat, hogy bár a hidegebb leveegő nagyobb teljesítményt tenne lehetővé, de mivel magasabb hőmérsékletmen lett ideálisra hangolva a motor, alacsonyabb hőmérsékleten elmászik az afr, és teljesítménynövekedés helyett pont csökkenés lép fel.
De nem hiszem, hogy jelen esetben a 10kmh sebességkülönbség csak ezzel magyarázható lenne, legalábbis ilyen kis motornál, ennyire extrém hőmérséklet érzékenységgel nem találkoztam.
-
ludsimon
veterán
-
Redneck
nagyúr
Ez volt nekem is a múltkor. Ha meleg időben állítja be az ember a karbit akkor nem lehet hogy 10-15 fokkal alacsonyabb, párásabb időben máshogy viselkedik a paripa?
Den írta pár napja nekem:
"Én inkább a benzin levegő keverékre tippelnék. A meleg levegő ritkább, ugyanakkora térfogatban kevesebb benne az oxigén, tehát ugyanannyi benzint adagolva dúsul a keverék. Persze ez minimális, nem tudom utcai motornál az a plusz tíz fok okozhat-e érezhető változást, de versenymotoroknál régen a hőmérsékletet és a páratartalmat is figyelembe vették hangolásnál."Az enyém mindenképp érzékeny rá. Melegben jobban megy, ha rosszabbra fordul az idő, mindenképp karbit kell hozzá állítani.
-
ludsimon
veterán
Én is így tudom.
De végig se olvastad mit írt:"Amikor vettem ezt a halálgyár robogót 40fok volt, ment 75-öt óra szerint alattam. Jött az esős rossz hideg idő, azóta csak 60at ment, már kezdtem azt hinni hogy valami szét hullott, de most hogy újra jobb idő van, megint 65-70et megy. Mondjuk több sebből vérzik szegény motor, de ez ami most a leginkább izgat."
Most nem 40 fok van, és nem 18C fok, hanem 25-28C.
-
ludsimon
veterán
-
kcsa
veterán
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
-
Tarisznyarak
tag
-
törölt tag
-
Topiccsendőr
addikt
bocs hogy belevau de azért itt van baj rendesen.
van olyan 2T blokk, ami be sem indul kipufogó nélkül! Tökmindegy milyen a szívónyílás, és milyen üzemanyag jut el az égéstérbe. leveszed a gyári kiput és nem fog beindulni.amit a kipufogó megvalósít, az nem is a keverékről szól leginkább (érdekes módon arról is), hanem a hengertöltöttségről. minél nagyobb effektív középnyomást érsz el vele. És a teljesítmény képletben ez hozza legtöbb lóerőt, az effektív középnyomás. mennyire komprimálsz össze egy adott benzin-levegő keveréket, ha ez a keverék több, olyan, mintha nagyobb lenne a kompresszióviszonyod. És egy jól számolt kipufogóval túltöltöd a hengert, mert visszanyomja a keveréket a hengerbe. (ezt nagyon csúnyán fogalmaztam meg, de hátha így érthetőbb lesz) 4 ütemű motoroknál is ugyanezt használják ki az úgynevezett szelepösszenyitásnál, ugyanúgy kipufogó oldalról töltik fel mégjobban a hengert, de ott nem lehet annyit nyerni, mint a kétütemnél.
a fojtószelepeddel ugyanezt csinálod. úgy irányítod a motorod erejét, hogy mennyire tölti fel a hengert. szóval baromira érezni lehet ennek a hatását.
szerintem ami téged teljes mértékben megzavar, az az , hogy az általad nézegetett ábrák a statikus működési ábrák, amik nem veszik figyelembe a gázoszlopok lendületét, stb, és teljes mértékben elméleti működési mechanizmusok. A dinamikus működést próbálták neked mutogatni, amit te teljes mértékben elutasítasz.
4 ütemű statikus ábráknál sincsen szelepösszenyitás. Sőt. még azt sem látod rajta, hogy a kipufogó szelepet a terjeszkedésnél a lefelé mozgó dugattyúnál kb a löket felénél már nyitják.
-
mumtaz
senior tag
Na igen. Ez marad. Legalább előny, hogy nem a henger. Ez legalább megnyugvással tölt el. Volt itt korábban egy hangfelvétel a hangról, amit nem értettem. Kopogott, mint a barom.
Az egész történetet kronológiailag le lehet vezetni:Görgőt cseréltem a varióban. Nem tettem menetrögzítőt a főtengelyre, mert előbb egy próbautat akartam menni vele. Ekkor volt az, hogy már az első gyorsításnál lelazult a külső tárcsa. Hazatoltam (kb.100m). A menet és a ricni épségben volt. Felraktam menetrögzítővel rendesen. Beindítottam és onnantól lehetett hallani a fura kopogós hangot kb minden normális robbanásnál. Nem fedeztem fel a helyét. Jártam vele és ment rendesen 1-2 napig. Aztán nagyon lassan éreztem, hogy veszít a teljesítményéből. Nem gyorsult úgy, mint előtte és lehetett érezni minden út alatt, hogy egyre gyengébb. A legutóbb pedig már épphogy eljöttem vele hazáig. Itthon megálltam vele, átnézegettem és akkor láttam, hogy az olajpumpa kissé kiáll. Ekkor vettem észre a csavar lazulását illetve a másik csavar hiányát. Gondoltam, hogy ahogyan egyre jobban kilazult, egyre több falslevegőt szív be a tengelye mellett. Visszaraktam, kapott új csavart is. Beindítottam, de ugyanúgy nem volt ereje az a kopogásszerű hang - amit az olajpumpa kiesése után úgy véltem, hogy az okozta - megmaradt. Próbáltam vele menni egy próbakört, de alig pörgött fel. Visszajöttem leálltam és hagytam járni, közben húzogattam neki a gázt, de egyre kevésbé pörgött, majd végül már fel sem pörgött, csak a szívóhangja változott meg. Hagytam alapjáraton és nézegettem körbe, majd szépen lassan esni kezdett az alapjárat és leállt.
Többé nem indult be.Főtengely nem kotyog semerre, tehát a kopogás nem lehet a főtengely. A hajtókart is ellenőriztem, azzal sincs semmi gond. A varióoldalon fújtam féktisztítót indítózás közben a szimeringre, de semmi. Csak a másik oldal lehet. Egyébként a főtengelyen kiképzett csiga - ami az olajpumpa hajtására szolgál - pontosan a szimering és a főtengely csapágy közé esik. Mivel az olajpumpa hajtótengelye külön van az olajpumpától, ezért az tudott mozogni fel-le és talán picit verődni is, ha az olajpumpa ki volt lazulva.
Den: Ezen is olyan megoldás van. Az olajpumpán egy bevágott tengelycsonk van és akörül van egy szimering. De amikor kerestem a folyás helyét, ott nem láttam olajat.
Igen, ebben van a saját CDI, de jó szikrát ad. A pontos idejét nem tudom megnézni, mert nem tudom, hová lett a strobim.
-
mumtaz
senior tag
Ezt már megfutottam. Szép kék, intenzív szikra. A régi gyertyával is kipróbáltam, amit nem azért cseréltem, mert rossz volt, hanem mert ugye miért ne, ha már mindent cseréltem.
Ma valószínűleg csak a Jetforce-ra teszem vissza a lefestett idomokat, meg némi karbantartást végzek rajta.
A Speedfight-al majd holnap ügyködök. -
mumtaz
senior tag
Nem csinált semmit. Rúgdosásra olyan volt, mintha a gyújtás besegített volna és jött is némi füst a kipuffból. De mintha ez kevés lenne az önfentartáshoz. Van még az a tippem, hogy ezt az egészet az olajpumpa kilazulása előzte meg. Mármint akkor, amikor erőtlenül végleg leállt, akkor az olajpumpa egyik rögzítőcsavarja ki volt lazulva, a másik pedig meg sem volt. Visszaraktam, de utána sem indult be. Akkor gondoltam arra, hogy falsot is szívott, de a kenése sem volt jó és ezért elkoptak a gyűrűk. De ugye tegnap kiderült, hogy nem.
Így két dolgot tudok elképzelni:
Vagy a szimeringek koptak szét, vagy az olajpumpa ment szét és az olaj nagyrésze befelé folyik és ez köpi be a gyertyát. -
ludsimon
veterán
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
-
ludsimon
veterán
-
enginev3.0
félisten
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
-
üszök
őstag
Gyári még a fékfolyadék.

Olaj eleinte 30k kilométerenként,mostanában 12-15k körül ahogy sikerül.
mumtaz
(fanatikus tag)2x volt vezérlés cserélve,abból 1x vízpumpa is. Akkor a motor is szét volt bontva egy sajnálatos hiba miatt,de ment vissza bele a víz ami volt benne. Talán egy fél lityi lett hozzá öntve.
-
mumtaz
senior tag
-
enginev3.0
félisten
-
üszök
őstag
-
enginev3.0
félisten
-
ludsimon
veterán
-
DigitXT
félisten
Hosszú volt a videó, és az elején nagyon sokat köszörül, nem bírtam tovább.
De akkor ciki van, ha mondjuk beköpte a gyertyát.
Egyszer megszívtam a
Madisonnal is hasonlóan: indítás után leállt és utána nagyon nehezen indult.
Szerintem a kettő összefügg: azt kéne kideríteni, miért állt le azonnal.
-
DigitXT
félisten
Borzasztóan sokat nyekteted, miután a "pöcc-röff" után azonnal lefulladt. Értem én, hogy a kamerát fogod bal kézzel, és egy kézzel is indíthatónak kéne lennie, de én nem tudnám ilyen nyugodt szívvel hagyni köszörülni, amikor semmi jele, hogy be akarna indulni: túlszívhatta magát, de gázzal tudnál neki adni egy kis levegőt, és simán lehet, hogy elkapná azonnal. Amúgy ma hasonlóan jártam, "egykezes" indítást mutattam be a Maján, és nehezen vette a lapot. Ha nem tökéletes a keverék, egy pici játék a gázzal csodákra képes.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Aprilia ESR2
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Eladó egy soundcore boom 2 se
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1óra múlva már az utánfutón volt.
) Fillérekért vettem minimális hibával tavaly februárban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nyogo83
sityupityu