- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Van egy gondom!
A C: van a rendszer
A D:-n a progik
Telepítettem és az E,F megcserélődött.
Telepítés előtt az E: az HDD partíció volt az F pedig a DVD meghajtó,valahogy vissza lehet cserélni? -
blueMerle
veterán
Sziasztok
tudtok ajánlani olyan ingyenes programot, amivel le tudom jelszavazi az usb kulcsom? Tehát ha bárhol használom egy jelszó megadásával lehessen csak hozzáférni az adatokhoz.
Koszonom elore is
-
Biriboyka
senior tag
Enyémre senkinek ötlete?
Olyan progit szeretnék - pontosabban konvertálót - amivel az angol filmek mellé be tudom rakni a feliratot, amit aztán be tudok konvertélni .avi-ból mondjuk .mp4-be.
-
akaido
addikt
[Free Screen Video Capture by Topviewsoft] Most futottam bele ebbe a progiba- semmit nem tudok róla-, mert én meg net tv felvevőt keresek.
-
akaido
addikt
válasz
Dilikutya #7177 üzenetére
Ha már Xvid:[River Past Screen Recorder Pro 7.7.2]
[I]"River Past Screen Recorder is an easy-to-use, fast, and powerful screen video recording software.Record full screen, window (even if you drag it around the screen), fixed region, or cursor area. Output to AVI, DivX, XviD, MKV, OGM, WMV or MOV (optional) files, with choices of video codec with quality setting.
It will load the video compressors dynamically on your system for the best power and flexibility. Common codecs include Cinepak, Indeo 3, 4, 5, Microsoft Video 1, Motion JPEG, DivX and XviD. Use the latter two for the best speed and quality."[/I]
[ScreenVirtuoso Professional 3.13]
"ScreenVirtuoso enables you to record desktop activity and save the clip as AVI file, which can also be converted to MPEG 1/2 VCD/SVCD/DVD,SWF compatible formats. The program can limit recording to a selected window or a rectangle area on the screen. The program also captures DirectX output properly, which can often result in black screens during regular screen captures. You can choose to record audio and optionally annotate a scene with various shapes or speech bubbles. The program is easy to use, you can pause/resume recording via keyboard hotkeys, and also adjust the frame rate to achieve higher or lower quality videos."
-
dokee78
félisten
Hy!
Mivel lehet XP alatt összevonni 2 partíciót? -
qwertly
addikt
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni a sandisk sansa mp3 lejátszó teljesen lefagyott ment a zene lejátszás gyorsan ki lett véve az elem sajnos nem lett kikapcsolva
.Igy most nem teljesen kifagyott most nem lehet seki-sebekapcsolni,ha elem van benne akor a világit de nem reagáll a nyomógombokra a vista nem látja.Szeretném az egész flas legyalulni és talán sikerülne újra rá tenni egy új firmwarét igy erre keresek progit ha létezik egyáltalán
-
válasz
dr_strange #7182 üzenetére
Hát, én nem úgy vettem a gépem, így nem jár nekem ilyesmi.
Az online cuccokat meg nem csípem.
Majd keresek tovább a neten.
Köszi! -
dr_strange
senior tag
Symphonyt nem hasznaltam, Ooo-nal kisebb, karcsubb, gyorsabb.
Tablazatkezelot nem ismerek (win ala), de pl. sok geppel egyutt telepitve jar az MS Works csomag, egyszerubb tablazatokhoz, dokumentumokhoz az is boven eleg lehet.
Vagy valamelyik online irodai alkalmazacsomag, ZOHO, GoogleDocs
-
válasz
dr_strange #7180 üzenetére
Köszi!
Ez mennyival gyorsabb / lassabb, mint egy OOo, vagy Symphony?
Már csak táblázatkezelő kell.
-
Sziasztok!
Milyen ingyenes szövegszerkesztő és táblázatkezelő progik léteznek, amik tudják olvasni az excel, és word file-okat?
Jelenleg az IBM Lotus Symphony van fent, de új win megy fel, és ha már úgyis újra fel kell rakni, akkor kipróbálok egy újat.Az OOo már megvolt.
Komplett csomag is jó, meg különálló táblázatkezelő, és szövegszerkesztő is. Nem kell csodaprogi, nagyon egyszerű dolgokra használom csak. A táblázatkezelőt főleg diagrammok készítésére használom, a szövegszerkesztőnél inkább a .doc file olvasás a fontos.Köszi!
-
-
Dilikutya
félisten
Abból gondolom, hogy kipróbáltam. Tudok realtime mpeg2-be felvenni, csak a program elecard codecet használ, és odateszi a logót, az meg nekem nem kell. Nem teljesképernyős HD-ról van szó
.
Akkor mégegyszer, miért ragaszkodom az MPEG2-höz: Mindenki jól ismeri, ebben van kódolva a DVD is, vagyis egy film ilyen felbontásban 4-5-6Gb. Ennél nagyobb felbontású dolgokat én sem akarok rögzíteni, sőt még ekkorát sem. A tömörítetlen viszont nagyon sok helyet foglal (már 1-2 perc is 1Gb fölött, és ha én online tv-adást rögzítek másfél-két órában akár, akkor az picit nagy lesz). Még a veszteségmenteset megnézem, mindenképpen átkonvertálom a videókat xvid-be, szóval ez nem probléma, amennyiben valami barátságosabb méretű a felvett anyag.
A realtime MPEG4 felvételt pedig felejtse már el mindenki, egymagos 2.4GHz-es P4-en ez nem igazán működik, még kétmagos rendszeren is előfordulhat, hogy megakad. -
ArchElf
addikt
válasz
Dilikutya #7165 üzenetére
Tömöríts először Huffyuv-be (ez veszteségmentes és ~7x tömörítést biztosít a raw-hoz képest - persze ezzel jócskán alulmúlja az MPEG2-t). Mivel veszteségmentes, utána bármibe át tudod rakni és csak a második tömörítésnél kell veszteséggel számolnod. Persze a felvett filmnek a veszteséges tömörítés elött kell rendesen hely.
AE
-
Soja
aktív tag
Olyan programot szeretnék, amivel meg lehet oldani több bootolható cd pendrive-ra való felmásolását úgy, hogy pendriveról bootolva akármelyik cd-t kiválasztva az induljon el.
Pl van egy Hiren's boot cd, meg egy windows telepítő. Ezt úgy kellene felrakni penre, hogy onnan bootolva felkínáljon egy menüt, és onnan ki tudjam választani, hogy melyiket akarom elindítani.Vagy akár egy dvd-re több cd-nyi anyagot ugyanilyen formában.
-
Biriboyka
senior tag
Olyan progit szeretnék - pontosabban konvertálót - amivel az angol filmek mellé be tudom rakni a feliratot, amit aztán be tudok konvertélni .avi-ból mondjuk .mp4-be.
Tudtok valami megoldást? -
Jadro
veterán
Olyan programot keresnék, amivel ki tudom rakni a desktopra a hálózati aktivitásomat. Tehát az aktuális le és feltöltési sebességet. A google desktop nem játszik, mert ha nem nyúlok a géphez, elkezdi tekerni a procit egy percen belül. Meguntam. Csak egy egyszerű kis program érdekelne ami a desktopra kiírja az infót mint a vistanal, csak XP-re.
-
akaido
addikt
Majdnem...
[Ezeket is próbáltad?] -
GD
őstag
hali!
olyan progit keresek ami egyből vágólapra dobja a kijelölt szöveget és kattintásra be is illeszti
köszi -
R
senior tag
honlapról szeretném a képeket letölteni/lementeni (gif-ek, stb..)
-
cigam
titán
válasz
Dilikutya #7152 üzenetére
A MediaEncoder-el is tehetsz egy próbát.
-
Dilikutya
félisten
Keresek olyan programot, amivel tudok a képernyőről videót felvenni. Ami fontos: a kijelölhető terület méretét szabadon állíthassam, és tudjon MPEG2-be menteni. Tömörítetlen avi-hoz nincs elég helyem, divx/xvid meg realtime nem megy.
Van egy, a WM Capture, ami jó lenne, de az meg azt a szar elecard mpeg2 encodert használja, gyanítom hogy a regisztrálatlan változatát, mert a jobb felső sarokban ott a köcsög jele. Ráadásul ha ez fent van, még az mpeg2 videók lejátszásakor is megjelenik.
A codec-jeit tudom ugyan ki-be kapcsolni, de szerintem helyettük mást nem használhat a program. -
válasz
petersonal #7150 üzenetére
Lehet, hogy nem windowsra készült (mert hiába platformfüggetlen a java, azért még lehet egy csomó platformfüggése).
Egyébként sokkal többet tudhatnánk, ha legalább megadnád a file elérhetőségét. Még az is lehet, hogy J2ME-re írt programról van szó. -
petersonal
tag
-
válasz
petersonal #7148 üzenetére
így futtathatod:
java.exe -jar fájlnév.jar
persze csak akkor ha telepítve van a java a gépedre
edit: most látom, a wikiben egyértelműen le van írva, akkor nem értem miért nem tudtad elindítani normálisan
-
petersonal
tag
Jaja énis javás dologra tippelnék inkább meg az is mit tippelgetek XD a kiterjesztésről ez
jó leirást ad de még mindig nem tom, lehet akkor h ez télleg egy archive fájl de valahogy csak meg lehet nyitni ha már nem szerkesztésre vagy megnézésre. Mondom nekem firefox félig meddig megnyitotta(én társítotam hozá) de több kevesebb sikerrel mert ilyen legörgethető menüje van h 1-2-3-4 oldal és mit tom én megnyitja a 3ast és nem lehet vele átscollozni a többi oldalra pedig azok is érdekelnének.edit: sőt még wiki alapján cmd-ből is próbáltam hekkelni de úgy sem ment, de csak lehet nem próbálkoztam elég kitartóan
-
Met
nagyúr
válasz
petersonal #7145 üzenetére
Én egy jar kiterjesztést ismerek, az pedig a Flashget átmeneti file formátuma, amíg nem tölti le rendesen addig jar a kiterjesztést ad neki.
De itt többet megtudsz -
petersonal
tag
Milyen program, ami meg tud nyitni egy .jar nevű kiterjesztést. firefoxal próbáltam valamilyen szinten megbírkózott vele de az eredmény nem tökéletes a 4 oldalból 1et jelenít meg, az oldalak között nem lehet lapozgatni
-
Narancs
őstag
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani olyan programot, amivel lehet XP témát szerkeszteni? Nem csak a hátteret kicserélni meg a login/logoff képeket, meg a kurzort meg ilyen baromságok, hanem olyat, amivel a tálca színét, ablak gombjait, start menü gombját, szóval mindent ki lehet cserélni.
Előre is thx
-
Met
nagyúr
válasz
Digital #7129 üzenetére
Nem szép dolog a kémkedés de néha hasznos
Ebben az esetben csak keylogger jöhet szóba, menti a leütéseket, időnként screenshotokat ment ha kell, mindezt láthatatlanul, nem kerül be a startmenübe, program files-ba, egy bizonyos bill kombinációval lehet előszedni a háttérből.
-
cigam
titán
válasz
Digital #7129 üzenetére
http://www.microsoft.com/hun/protect/family/guidelines/basics.mspx
Ill. mivel az Explorer alapból gyüjtöget információt a meglátogatott oldalakról, a History törlése után is megnézhető milyen oldalak lettek megnézve:Index.dat viewer. -
kobe24
tag
Nem találtam jobb topikot a kérdésemnek, de az lenne a gondom, hogy van egy játék, és tegnap még normálisan futott 1440x900-as felbontásba, de ma reggel mikor újra elindítottam már 640x480-ba fut, és így nem látom a képernyőnek több mint a felét, és azt a részt se ahol van az options, hogy át tudjam állítani. nah és a lényeg, hogy láttam egy olyan programot, amivel nem a játékba állították be a grafikát, hanem a programba és utánna indították a játékot. ha jól emlékszem az ati programja volt. ha valaki tud, kérem segítsen.
-
Digital
addikt
Hali!
Olyan programot keresek xp alá, amely segítségével nyomon lehet követni gyerekek "tevékenységét" az interneten. Keylogger kilőve, anyuka nem nagyon ért a számítógéphez
-
cigam
titán
-
Met
nagyúr
Van még a Microsoft Project-hez hasonló program? Esetleg olcsóbb
-
Dilikutya
félisten
Milyen programmal tudok online tévéadást rögzíteni?
-
Panthera
őstag
Köszi, nem hallottam róla. A használatát még emésztenem kell.
Letöltöttem: The g4u 2.3 ISO CD image - gondolom erre van szükségem, ha cd-re (dvd?) szeretném kiírni. Na innentől kezdődnek a gondok. Ezt kell magában kiírni (ki van csomagolva az iso fájl) és bootolni vele?Meg lehet azt is oldani, hogy az összes partíciót felvegye a képbe?
-
Panthera
őstag
Rendszervisszaállító lemezre gondoltam. A céges gépek több mint fele ugyanaz a konfig (kb. 60 gép). Van egy ilyen lemezem, de 5 évvel ezelőtti szoftverek vannak rajta. (És nagy részük annyi ideje nem is volt újratelepítve.)
Felteszem egy gépre az xp-t+sp3, driverek, böngészők, egyebek friss verzióval, biztonsági beállítások stb. És erről készítenék egy bootolható dvd-t. -
akaido
addikt
-
VIPowER
őstag
Sziasztok. Az ADSL kapcsolatomat szeretném parancssorból, automatikusan bontani.
Visszakapcsólódás nem szükséges. Hogyan lehet ezt megoldani? -
Vandit.
addikt
Köszi nektek.
-
-KoKeSz-
tag
Vistához keresnék hasonló programot mint a Netlimiter.
Valamiért nem akar az működni normálisan.Köszi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged