- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zin
őstag
Weblapokat letilto programot tud valaki?
Beirom a webcimet, és nem tudják megnyitni olyan kéne vegulis titkosito ugye! -
Csabee.
nagyúr
Hyhy
Van egy hálózati multifunkcionális eszköz! és ha egy dokumentumot bescannelek TIF-be azt az ofice segítségével a Document Imagine programmal áttudom alakíttatni Word-be!
Tudna valaki jobb programot ajánlani ami gyorsabb és egyszerűbb?
Lehetőleg free? bár ez nem kikötés
-
pitman
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #8690 üzenetére
Én a jkdefraghoz a jkdefrag guit használom, ott a "haladó" fülön meg lehet adni, hogy mely fájlokat és mappákat bizgerálja, melyeket ne.
Szerintem ezt parancssorból is meg lehet adni, csak úgy kicsit macerásabb. -
Atti1112
aktív tag
Szevasztok ! Win xp sp3 van a gépen.De "x" idő elteltével csak a monitort kapcsolja ki a gép, hibernálásba nem megy le.Engedélyezve van a hibernálás,sőt készítettem egy ikont az asztalra és ha arra kattintok ,akkor lemegy hibernálásba a gép. A kérdés : tudtok -e olyan programot, ami a billentyűzetet meg az egérmozgást figyeli és ha letelt pl. 1 óra, egér-katt ill. billentyű leütése nélkül ,akkor lemegy hibernálásba, vagyis egy batch progi elindulna ,ami lefuttatná ezt : %windir%\system32\rundll32.exe PowrProf.dll SetSuspendState .Ez ugyanis a hibernálás parancs.Ötlet ?
-
cucclee
tag
Hi!
Tud valaki olyan programot a Nero Drive Speeden kívül amivel lehet szabályozni a lemezolvasási sebességet?? Nagyon kéne
THX
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
FAT32-nél a korlát már 4 GiB (-1 B).
Attól még egyébként lehet NTFS-ben a pendrive-od (bár nem ajánlott a csökkent élettartam miatt), de nem kell defragolni. -
Csabee.
nagyúr
válasz
nekem azt szokta kiírni hogy hány %ot rödedezettségmentesített
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Csabee. #8682 üzenetére
Kiírta a progi, hogy x%-ban még töredezett.
JKdefrag portable-ben nincs ilyen funkció. Az csak HDD-ket lát. Legalábbis nálam...
Szerk.:
Sk8erPeter: Ok, akkor erről lemondok. Legalábbis a töredezettségmentesítésről. Köszönöm az infót! Csak FAT-ban nem sok értelme van a 8GB-os PenDrive-omnak. Mivel legfeljebb csak 2GB-os fájlok mennek rá... -
pitman
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #8678 üzenetére
Úgy emlékszem a jkdefrag ezt is tudja.
-
Retro66
csendes tag
Üdv!
Milyen programmal tudnám kiírni dvdre egy olyan filmet aminek 2 mappája van: "Audio_TS és Video_TS"
Eddig ilyennel nem találkoztam, csak iso fájlokkal, de azt a nero kiírta egyszerűen. Neroval ha lehet ezt, akkor hol találom? Mindenképp dvd formátum kellene, mert csak azt viszi az asztali lejátszóm -
Csabee.
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #8683 üzenetére
én is meglepődtem
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR #8681 üzenetére
Pendrive-on töredezettségmentesítés??
Ezt remélem nem mondtad komolyan...Elég, ha csak két forrást elolvasol a pendrive-ok töredezettségmentesítésének feleslegességével kapcsolatban:
Wikipédia:
"A töredezettségmentesítés viszont nem lehetséges, mivel a flash memória „random elérésű” tárolással dolgozik, így az adatok sorrendiségének nincs jelentősége."Windows Portal: USB-memóriakezelés a Windows-ban (by moonman):
"Miért nem ajánlott az USB-memóriák NTFS használatával történő formázása?Mivel a flash-memóriák élettartama, pontosabban az írási műveletek száma korlátozott, az NTFS pedig naplózó (journaling) fájlrendszer, a kettő nem a legszerencsésebb párosítás. NTFS fájlrendszer használatakor minden egyes írási műveletről napló készül a tartalomjegyzékbe (MFT), ráadásul az NTFS-fájlok több olyan információt is hordoznak, amik FAT fájlrendszeren nem léteznek, például hozzáférési engedély-listák (ACL), vagy az utolsó hozzáférés dátuma. Ezen adatok rögzítése szintén plusz írásokat jelent, így NTFS használatával kvázi megrövidítjük a memóriaegység élettartamát.
Hasonló elgondolásból nem ajánlott ezen háttértárolók töredezettségmentesítése sem. Figyelembe véve, hogy a flash-memóriák véletlenszerű olvasási sebessége sokkal gyorsabb, mint a merevlemezeké (a töredezettség lényegében nem válik a teljesítmény kárára), a töredezettségmentesítésnek ez esetben még csak előnyét sem látnánk." -
Csabee.
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR #8681 üzenetére
hogy érted hogy nem hozott 100%os eredményt? ezt mi alapján gondolod hogy nem 100%os ?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Köszönöm az azonnali válaszokat! Az Auslogicot régebben próbáltam, de nem hozott sosem 100%-os eredményt (legalábbis PenDrive-on, mert arra kellett akkor). Lehet azóta változott a helyzet. Megnézem majd!
-
kételkedem
addikt
válasz
pl Portable Auslogics Disk Defrag 1.5.23.350 én a telepítős változatát használom, teljesen meg vagyok elégedve vele.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sajnos ezt nem tudom de az AustLogicDiskDefrag-ot ajánlanám mint free és nagyon gyors program, illetve létezik egy program amivel saját magad készíthetsz portable alkalmazásokat!
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Ha már defrag téma: Volt egy kis ingyenes, portable töredezettségmentesítő, amelyik tudta azt, hogy csak egy-egy fájlt, vagy adott mappában lévő fájlokat töredezettségmentesít. Nem tudja valaki melyik progi az?
Szerk.:
Megtaláltam: Defraggler -
pitman
őstag
válasz
Sk8erPeter #8672 üzenetére
Jó a program. Nekem sem hibázott még eddig.
-
cigam
titán
válasz
Sk8erPeter #8672 üzenetére
Portable, és ingyenes. Nekem ennyi elég. (Nomeg 1x sem rontott, bár nem teszteltem úgy hogy kirántom közben a gépet a konnektorból.)
-
Met
nagyúr
Ventillátor fordulatszám szabályozása csak a Speed Fan létezik? Mert nem igazán jöttem rá, hogy működik
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
FireShadow #8666 üzenetére
Tűzfal.(Comodo pl)
-
sanzi89
addikt
válasz
Sk8erPeter #8668 üzenetére
Kipróbálom.
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Egy külső töredezettségmentesítő programot keresek ami nem a Diskeeper. Igazából személyesen bevált progi érdekelne.
-
FireShadow
senior tag
amivel meg tudom nézni hogy egy program milyen fileokhoz fér hozzá / mit olvas esetleg ír
-
joe2005
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #8663 üzenetére
De a régi ablakban elkapja és le lehet tölteni, csak a pop up-ban le kell állítani a videot!
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Szeretnék letölteni a levelup.hu-ról archív videókat. Pl.: [link]
Firefox 3 + Video Download helper van, csak a javascript külön ablakban nyitja meg és nem tudom aktiválni a video download helpert. Van valakinek ötlete? -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #8660 üzenetére
Már meg is kaptam a választ az Opera topicban, hátha vkit érdekel: [link]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
joe2005 #8658 üzenetére
Köszi, joe2005, ez nagyon jó!!!
Pont valami ilyesmire gondoltam!Most már csak arra lennék kíváncsi, van-e ilyen beépülő Operához is.
Éppen az atw és a 000webhost ingyenes tárhelyeinek elérhetőségét tesztelgetem pontosan ugyanazokkal a feltöltött honlapokkal, és nyilván a magyar tárhelynek innen gyorsabb (kisebb) az elérési ideje a "normál" oldalak esetén, viszont ez a sok beágyazott Youtube-os és egyéb külföldi videómegosztó portálról származó videót tartalmazó oldalnál nem igaz, tehát ott egyértelműen a 000webhost győz. -
joe2005
senior tag
válasz
Sk8erPeter #8646 üzenetére
M_Firefox olyan mint
Adds an Opera-like statusbar that shows:
- percentage of the page loaded,
- number of loaded images,
- bytes downloaded,
- average download speed,
- load time. -
sanzi89
addikt
Üdv.
Egy olyan progit keresek mint mondjuk a média lejátszókban a hangszínszabályozó, csak minden hangra egységesen kéne alkalmazni a beállításokat a hangkártyára. Mint mondjuk, ha a Hangkeverő kibővülne hangszínszabályozó beállításokkal. Remélem érthető voltam.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát ezer éve tényleg rég volt
, meg én ilyenről nem is tudok, de persze ez nem jelent semmit, de hol is írja?
(9.64-est használok, de már egy jó ideje használom az Operát, és soha nem láttam, hogy kiírta volna, hogy hány másodperc alatt töltött be adott oldalt... de aztán lehet, hogy valami plugin...ha tudsz valamit, ne tartsd magadban!
)
-
leyo76
senior tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek amivel hd filmet lehet lejátszani. Természetesen személyes tapasztalat alapján lenne érdekes, a guglit ajánlók kíméljenek, tudom hogy kismillió eredményt dobna ki, de inkább arra lennék kíváncsi kinek mi vált be.
bs player -en már túl vagyok...
A segítséget előre is köszönöm!
-
nyunyu
félisten
válasz
Sk8erPeter #8646 üzenetére
Van olyan progi, ami viszonylag pontosan méri egy weboldal betöltődésének időtartamát?
Mintha ezer eve az Opera kiirta volna alul.
-
Psychonaut
veterán
Sima VirtualDub
File/megnyitod az első avit
File/Append avi segment
Video/Direct Stream Copy (pipa be)
File/Save as... -
csimav
őstag
válasz
Sk8erPeter #8649 üzenetére
Köszi!
Amúgy South Park részeket akarok összefűzni, majd winaviban átkonvertálni dvd-re és megnézniÉs ez hogy is működik?
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
csimav
őstag
Csáó! Mivel lehet több avi fájl-t összefűzni 1be?
Vmi egyszerű, de nagyszerű progi kelleneés lehetőleg gyors...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Van olyan progi, ami viszonylag pontosan méri egy weboldal betöltődésének időtartamát?
Arra gondolok, hogy pl. mikor töltötte le az összes képet és egyebet, tehát pontosan mikor fejeződött be a honlap teljes betöltése.Azért lenne érdekes, mert így lehetne tesztelni, melyik kiszolgálóra érdemes feltenni egy honlapot, honnan jeleníti meg gyorsabban adott helyről.
Előre is köszi!
-
sbazsi
veterán
válasz
Sk8erPeter #8641 üzenetére
A hasonlat bár nem rossz, de mondok egy jobbat:
Hogy jutok el a Blaháról, a Nyugatihoz? Ok,hogy a 4/6-os villamos odavisz, te tud valaki más megoldást?!
-
válasz
Penge_4 #8627 üzenetére
Look at this: http://www.cd-burner-help.com/udf-problems.htm
E szerint 2.5-ös UDF fájlformátumot az XP nem tud olvasni.
De, van egy 2.5-ös Toshiba driver, amit mevg lehet próbálni feltenni, további info itt: http://forum.slysoft.com/showthread.php?t=15597
Továbbá azt írják, hogy az ingyenes NERO inCD reader is képes beolvasni: http://www.nero.com/eng/tools-utilities.html
És méág ezt találtam, talán érdemes ezzel kezdeni: UDF 2.5 driver for XP
-
Penge_4
veterán
Szerintem a BDRip (avi és átlagban kb 2,2 giga, tehát egy DVD-re két film fér fel), az jobb minőség.
-
valory
tag
Sziasztok,
HD filmeket szerintetek mibe érdemesebb konvertálni, DVD-be vagy avi-ba (teljes DVD-s avi-ra gondolok, tehát 4GB, ami 3-4 részre van osztva, hogy az asztali olvassa be)? És milyen progival konvertáljam? DVD-be ott van a ConvertXtoDVD, amit elég egyszerű használni, de van-e ennél jobb progi? pl. egy 2 órás mkv filmet megnyitottam vele, és a minőséget a legnagyobbra tettem és lent kiírta hogy a végső eredmény 2.4 giga lesz, ami sztem elég gagyi minőség lenne, vagy csak ez valami kis hiba a proginál?
-
sbazsi
veterán
válasz
Sk8erPeter #8629 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy valóban a jelszó megadása a legegyszerűbb megoldás, de feltennék egy kérdést:
Ha tisztában van azzal, hogy jelszó megadása esetén kér jelszót a képernyővédő aktiválódása után, akkor egyáltalán miért keresne rá külön programot, ha megfelelne neki az, hogy bekapcsolja a jelszót? -
Penge_4
veterán
Hát hogy jelezze, amikor nem fut?
Gadget: Fájl-Beállítások-Vista oldalsáv->Vista oldalsáv támogatás engedélyezése mellé pipa be.
Tálcaikonok: Fájl-Beállítások-Érzékelőikonok->Érzékelőikonok megjelenítése (a kívánt ikonok mellé pipa be)Fájl->Beállítások->Általános->Everest indítása Windows betöltődésekor, Kis méret gomb az értesítési területre csukja le az Everest ablakát mellé pipa be, Oké, majd kattints a kis méret gombra (a piros X mellett balra kettővel) és le lesz csukva anélkül, hogy zavarna.
-
MasOyama
őstag
Ismer valaki olyan weboldalba ágyazható playert ami a .pls fájlokat lejátssza?
-
Sk8erPeter
nagyúr
Akkor idézem:
"Nekem olyan képernyőkímélő program kéne,amit be lehet jelszavazni."
Beépített képernyőkímélő, amiről beszéltem...
"ha a az xp-ben be van kapcsolva a fiók és a jelszó kérése az elején.de nekem nincs."
Akkor kapcsolja be.
"mondjuk 2 perc után lezárja jelszóval a windows xp-t."
Ennél a beépített módszernél nem igazán látok egyszerűbb megoldást, mi értelme van erre külön programot alkalmazni???Te ezt írod: "Mert épphogy nem akart jelszót beállítani." Akkor minek írta, hogy ami "2 perc után lezárja jelszóval a windows xp-t."
Ennyi. -
sbazsi
veterán
válasz
Sk8erPeter #8625 üzenetére
Leírta, hogy nincs beállítva, és kap egy opciót, ami "ha be van állítva"
Ez nem bonyolultság kérdése, mert sztm pontosan tudta, hogy van ilyen opció, csak más megoldást keres.
Mert épphogy nem akart jelszót beállítani.
Ennyi. -
Penge_4
veterán
Létezik olyan cucc XP-re, ami a Vista saját írójával írt (v2.50) UDF lemezeket olvashatóvá teszi? Lehetőleg valami free.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Offline Explorer-rel mentsd le a weblap tartalmát, majd onnan exportáld akár exe-be, akár mht-be.
-
sbazsi
veterán
válasz
Sk8erPeter #8619 üzenetére
akkor visszatéréskor kérni fogja a jelszót a bejelentkeztető képernyőn, amennyiben be van állítva.
8618Tudom mindegyiket be lehet DE csak akkor,ha a az xp-ben be van kapcsolva a fiók és a jelszó kérése az elején.de nekem nincs.
-
PazsitZ
addikt
-
Trub
tag
Sziasztok!
Nem tudtok olyan programot, ami lementi a weblapokat pdf-ben vagy mht-ben?
Egy egész topicot kéne lementeni, így egyenként nem megy. -
Sk8erPeter
nagyúr
Képernyőkímélőnél van ilyen megoldás, hogy Asztalon jobb klikk - Tulajdonságok - Képernyőkímélő - Várakozás X percig mellett "Jelszavas védelem"
Ha 2 percre állítod a képernyőkímélő időzítőjét, akkor visszatéréskor kérni fogja a jelszót a bejelentkeztető képernyőn, amennyiben be van állítva.
Nem kell ehhez külső progi. -
flash-
veterán
Sziasztok!
Nekem olyan képernyőkímélő program kéne,amit be lehet jelszavazni.
Tudom mindegyiket be lehet DE csak akkor,ha a az xp-ben be van kapcsolva a fiók és a jelszó kérése az elején.de nekem nincs.
Szóval Kellene olyan program ami mondjuk 2 perc után lezárja jelszóval a windows xp-t.
lehet ez progi v képernyőkímélő
aki tud az segitsen!! -
szabacsik
őstag
Helló. Szeretnék csinálni egy olyan hátteret amin egyszerre kis indexképekként rajta van vagy 100-150 kép. Elkezdtem egyesével lekicsinyíteni , egymásmellé tenni őket de 10nél meguntam. van valami ötletetek? előre is köszi
-
Adam86
tag
Sziasztok,
Egy programra lenne szükségem ami az everesthez hasonlóan tudja nekem mérni a laptop hardvereinek a hőmérsékletét, esetleg teljesítményét. A lényeg hogy ezt valahol jelezze ki nekem állandóan(tálcán vagy egy gadget), ne kelljen külön elindítani a rogramot mint az everestet.
Remélem érthető voltam és tudtok segíteni.
Köszönöm -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
sanzi89 #8604 üzenetére
Nem ilyesmire gondoltál: FileLister ?
-
törölt tag
válasz
Menyus911 #8613 üzenetére
Ha azóta másoltál is arra a vinyóra (esetleg teljes formázást csináltál, defragoltál), akkor leginkább egy sámánt keress fel vele. Esélytelen.
Ha ingyenes megoldás kell és nem probléma, hogy egyesével kell hegeszteni a cuccot, akkor Restoration.
Ha kicsit komolyabb fizetős cucc is jó, akkor GetDataBack.
-
Menyus911
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan programra lenne szukségem, amivel vissza tudnek hozni képeket a HDDrol, de a HDD mar volt min. 2x formátozva... szal ilyenre lenne szukségem!!!
valaki segítsen pls.
-
cigam
titán
válasz
sanzi89 #8610 üzenetére
2 tippem van rá.
- Használj olyan texteditort, ami tud codapge-ek között váltani. Most hirtelen nemtok 1et se, mert eddig nemigen volt rá szükségem (notepad2, notepad++?)- Használd a freecommandert. Mapa ->Fájllista készítése
Tud rekurzívan is listát készíteni, és az ékezetekkel sincs gond. -
sanzi89
addikt
Mint az sejthető volt nincs Linuxom, és ezért nem is fogok feltenni egyet...
@cigam
Köszi, működik minden, csak az ékezetes fájl és mappanevekkel nem boldogul a cuccos, krix-kraxokat jelenít meg helyette. Gondolom a rossz karakterkódolás miatt, csak ezt hol lehetne orvosolni. Na és persze hogyan.
-
joe2005
senior tag
Ezt úgy tudnám elképzelni, hogy csinálnak 200 fájlt (képet), melyet importálnak egyenként egy dokumentumba felülre képet alá a lefordított szöveget, majd az egész állományt egyben mentik ki pdf-be, vagy egyéb formátumba (ingyenes openoffice dokumentum szerkesztéshez), vagy word 7-es tud pdf-be menteni.
Tesseract nem próbáltam még. -
blaces
tag
válasz
BigBadPlaYeR #8603 üzenetére
Hát, adott 200 oldal képeket tartalmazó pdf fájl, és adott 200 oldal szöveget tartalamazó pdf fájl. És ebből szeretnének egy 200 oldalas pdf fájt csinálni, úgyhogy az adott oldalon a képek az oldal felsőfelében, a szöveg pedig az alsófelében lenne.
Valami olyan pdf szerkesztő kéne, amivel nem egyesével csinálná az oldalakat.
Digitalizálás (könyvtári, karakterfelismerő szoftverrel /OCR/), csak hát semmilyen programot nem adtak nekik, még nevet sem mondtak, csak hogy ez a feladat, és csinálják meg.
-
róland
veterán
válasz
sanzi89 #8604 üzenetére
Linux "ls" parancsa, a megfelelő kapcsolókkal.
ls -a -l -R > /eleresi/utvonal/es/fajlnev.txt
Az -a az összes fájlt mutatja.
Az -l listaként, mint a DOS dir parancsa.
A -R rekurzívan, azaz itt minden alkönyvtárral együtt.
A > átirányítja a normál kimenetet az általad megadottra.
A /eleresi/utvonal/es/fajlnev.txt pedig az a könyvtár és fájl, ahová menteni akarod. -
sanzi89
addikt
Nekem olyan progi kellene ami mondjuk egy mappa tartalmát ki tudná listázni mondjuk egy txt fájlba. Tudnia kellene az almappákból is kiolvasnia a fájlneveket, és valahogy jelezze, hogy az abban a mappában van. Pár tulajdonság - mint típus, méret, utolsó módosítás - jó lenne ha szerepelne a fájlok mellett. Ha valaki tud valami jó ötletet várom.
-
blaces
tag
Hello!
Nos nekem ilyen szendvics készítő pdf progi kell. Ismerősnek, ő így hívja.
Feladatuk digitalizálni kellett könyvet, karakterfelismerő szoftverrel (itt valaki ingyenest tud ajánlani neki?). És az eredeti beszkennelt oldalakat,mint JPEG a progi PDF-be menti. De a felismert karakatereket is külön PDF-be menti.
És az kéne, hogy e kettő PDF-et összefüzni (nem egyesével), hogy a JPEG-es legyen felül, és a karakteres szöveg PDF tartalma pedig alul, az adott pdf lapon. -
Lejszi
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Egy olyan szoftvert keresek ami mindent vagy nagyon sok mindent "LOG"-ol ami a gépemen történik. Régebben már találtam egy ilyet, ami elég fasza is volt, kiírtam egy CD-re de a CD-t nem találtom.
Amire kéne:
- MSN beszélgetések naplózása (figyelése). ( Mivel nem az én profilomat kell naplózni, és az illetőnél nincs beállítva a naplózás ezért van rá szükségem) Más is használja a messengert a gépemen.
- Emailek logoloása.
- Milyen weblapokat nyitott meg az illető. ( ugyanis nem mindegyik címet őrzi meg a böngésze automatikusan)
- képek logolása, miket nyitott meg.
- Milyen programokat nyitott meg.Nekem ami eltünt szoftver az rengeteg mindent tudott. Ha már a felsorolt dolgok nagyrészét tudja akkor az már nekem fél siker, tehát már előbbre vagyok vele
Kérem, aki tud segítsen, nagyon fontos lenne!!!!
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Linux kezdőknek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest