Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Szívesen!
pc360:
Próbáltam korábban azt is, de azzal csak 1 darab bootolható oprendszer vagy akármi lett a vége. Multibootos eszközt nem sikerült készítenem vele, pedig többször is próbáltam, különböző eszközökkel (2-3 pen és még legalább 1 memókártya), több leírás alapján, mert nagyon akartam. Több verzióját is kipróbáltam a siker érdekében. Mindenhol azt olvastam, hogy képes rá. Nekem nem jött össze, ezért tovább keresgéltem. A Lilut is kipróbáltam, meg volt még valami, de annak a nevére már nem emlékszem. A Lilura ráugrott az Avast. (Na, ez eléggé félreérthetően hangzik!
) -
C. s.
addikt
Szia!
Ha Windows alá kell, akkor egyértelműen a WinSetupFromUSB. Többet kipróbáltam már, de csak ezzel sikerült multibootos pent és memókártyát csinálni. Ne tévesszen meg a neve, a Linuxot is épp úgy fölrakja, meg amit csak akarsz. Itt találsz a programhoz egy jó leírást.
-
Rimuru
veterán
Linuxohoz ertesz?
Ha igen akkor egy bootloader ami tud iso-rol bootolni: Grub/syslinux/stb.
ArchWiki mindenre jo, Multiboot USB drive.
-
dqdb
nagyúr
foobar2000 + foobar2000 controller
Ha tablet helyett telefonnal használod, akkor képes arra is, hogy beérkező hívás esetén megállítsa a zenét.
Sk8erPeter: A "saját" az most mire vonatkozik? A Hidden Startra? (Gondolom nem a CCC-re.)
De, a CCC-re. -
föccer
nagyúr
Get data back, de a leírás alapján ne számíts túl sok jóra.
Egy fokkal jobb, ha leadod adatmentős céghez. Ők speciális, saját fejlesztésű szoftverekkel dolgoznak, amit mindig az adott mentéshez be tudnak állítani. A legtöbb esélyed azzal van, viszont az estenként elég zabbenyúlós lehet. Bár mivel szoftveres mentésről van szó,nem fizikai hibáról így még talán az elviselhető kategóriában tud maradni.üdv, föccer
-
Visormail
addikt
Actual Multiple Monitors ez szuper jó, mindent tud.
Ultramon ez jóval butább.
Eddig én ezeket találtam/próbáltam, mindkettő fizetős. Az elsőnek ingyenes változata is van de abban sajnos nem működik az automatikus ablak áthelyezés csak alapfunkciók. Viszont aranyos benne hogy van próbaidő és ahányszor új verzió jön, miután frissít az mindig elölről kezdődik.
A másodikat a próbaidő után el se lehet indítani. -
Brutforsz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Arc Raiders
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hardcore café
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Egy fokkal jobb, ha leadod adatmentős céghez. Ők speciális, saját fejlesztésű szoftverekkel dolgoznak, amit mindig az adott mentéshez be tudnak állítani. A legtöbb esélyed azzal van, viszont az estenként elég zabbenyúlós lehet. Bár mivel szoftveres mentésről van szó,nem fizikai hibáról így még talán az elviselhető kategóriában tud maradni.