- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Szívesen!
pc360:
Próbáltam korábban azt is, de azzal csak 1 darab bootolható oprendszer vagy akármi lett a vége. Multibootos eszközt nem sikerült készítenem vele, pedig többször is próbáltam, különböző eszközökkel (2-3 pen és még legalább 1 memókártya), több leírás alapján, mert nagyon akartam. Több verzióját is kipróbáltam a siker érdekében. Mindenhol azt olvastam, hogy képes rá. Nekem nem jött össze, ezért tovább keresgéltem. A Lilut is kipróbáltam, meg volt még valami, de annak a nevére már nem emlékszem. A Lilura ráugrott az Avast. (Na, ez eléggé félreérthetően hangzik!
)
-
C. s.
addikt
Szia!
Ha Windows alá kell, akkor egyértelműen a WinSetupFromUSB. Többet kipróbáltam már, de csak ezzel sikerült multibootos pent és memókártyát csinálni. Ne tévesszen meg a neve, a Linuxot is épp úgy fölrakja, meg amit csak akarsz. Itt találsz a programhoz egy jó leírást.
-
Rimuru
veterán
Linuxohoz ertesz?
Ha igen akkor egy bootloader ami tud iso-rol bootolni: Grub/syslinux/stb.
ArchWiki mindenre jo, Multiboot USB drive. -
dqdb
nagyúr
foobar2000 + foobar2000 controller
Ha tablet helyett telefonnal használod, akkor képes arra is, hogy beérkező hívás esetén megállítsa a zenét.
Sk8erPeter: A "saját" az most mire vonatkozik? A Hidden Startra? (Gondolom nem a CCC-re.)
De, a CCC-re. -
föccer
nagyúr
Get data back, de a leírás alapján ne számíts túl sok jóra.
Egy fokkal jobb, ha leadod adatmentős céghez. Ők speciális, saját fejlesztésű szoftverekkel dolgoznak, amit mindig az adott mentéshez be tudnak állítani. A legtöbb esélyed azzal van, viszont az estenként elég zabbenyúlós lehet. Bár mivel szoftveres mentésről van szó,nem fizikai hibáról így még talán az elviselhető kategóriában tud maradni.
üdv, föccer
-
Visormail
addikt
Actual Multiple Monitors ez szuper jó, mindent tud.
Ultramon ez jóval butább.
Eddig én ezeket találtam/próbáltam, mindkettő fizetős. Az elsőnek ingyenes változata is van de abban sajnos nem működik az automatikus ablak áthelyezés csak alapfunkciók. Viszont aranyos benne hogy van próbaidő és ahányszor új verzió jön, miután frissít az mindig elölről kezdődik.
A másodikat a próbaidő után el se lehet indítani. -
Brutforsz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest