Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
Bocsi,lehet láma kérdés lesz,viszont nézegettem a régebbi hsz.-eket,de nem találtam sehol megoldást. Adott egy Blue-Ray film ISO file-ban. Ezt bemountolom Daemon Tools-al,és a Media player és a Vlc sem játsza le. Szerintetek? Köszi előre is
. -
zsolt1129
addikt
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Az OpenOffice-t a legegyszerűbb használni.
Jó lesz az
. -
zsolt1129
addikt
Tudnátok mondani nekem egy utvonaltervező progit,ami pontos és jól kezelhető? Ja és külföldi térkép is lényeges. Köszi előre is

-
zsolt1129
addikt
Melyik az a program,ami méri a CPU ill VGa kihasználtságot játék alatt? És persze utána visszanézhető legyen.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

. A Splash Pro lejátsza,de képzeld el a Média Player,a Vlc és még a Power dvd sem akarta lejátszani. Érdekes,de most jó. Köszi mégegyszer is a segítséget.
Jó lesz az
.
Esetleg érdeklődjél más topikban,hátha tudnak segiteni.