- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LordVader80 #9497 üzenetére
Akkor WinDVD, ingyenes alternatíváról nem tudok.
-
joe2005
senior tag
válasz
LordVader80 #9494 üzenetére
Nem kell hozzá erőgép? A HD miatt kérdezem.
-
válasz
LordVader80 #9494 üzenetére
Szerintem adnak lejátszót a drive-hoz.
Amúgy PowerDVD és társai lejátszák. Codec nem kell (csakúgy mint az mpeg2-höz).
-
LordVader80
őstag
Sziasztok!
BlueRay filmek lejátszásához milyen lejátszóprogramra/kodekre van szükségem?
(abszolút kezdő vagyok a témában)
-
joe2005
senior tag
válasz
kalmarattila #9492 üzenetére
futtatás>
eventvwr.msc /sFelügyeleti eszközökkel nem tudsz valamit kezdeni?
-
kalmarattila
csendes tag
Olyan programot keresek amivel mérni tudom hogy mennyit dolgoztam a gépnél. Lesz egy fizetős melóm amit órára fizetnek majd és rendesen el akarom számolni...
-
Psychonaut
veterán
válasz
Balázs1621 #9489 üzenetére
Plusz alapbeállításként kiteszi System Traybe is.
-
canniball
nagyúr
válasz
Balázs1621 #9489 üzenetére
Számítógép->Érzékelő
-
Balázs1621
senior tag
válasz
Psychonaut #9488 üzenetére
És az Everesten belűl milyen cimszó alatt keressem a hőmérsékleteket, mert seholse találom?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Balázs1621 #9487 üzenetére
Everest.
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Milyen progi mutatja a cpu-m és a vga-m hőmérsékletét pontosan?
Köszi a segítséget!
-
Hali! Olyan programot keresek, ami mondjuk egy telefonról felvett videóról vagy képről megmondja, hogy mivel és mikor lett készítve maga a felvétel. Köszi
-
ArchElf
addikt
válasz
Antibazsi #9478 üzenetére
AviSynth - szkriptelni kell hozzá.
Amúgy virtualdubbal is tudsz job-okat csinálni, és aztán elindítod egy csomagban.Minta kód:
LoadPlugin("c:\Program Files\Virtualdub\plugins\TextSub.vdf")
LoadPlugin("c:\winnt\system32\mpeg2dec.dll")
mpeg2source("d:\dvd\matrix\matrix.d2v")
#[filter]
#[filter]
#[filter]
#[filter]
TextSub(d:\dvd\matrix\subs\matrix.srt")Persze ezután kell még vele egy kicsit bűvészkedni, mert neked gondolom AviSource kell, nem mpeg2source (ahoz nem is kell az mpeg2dec.dll betölteni sem).
AE
-
Antibazsi
aktív tag
sziasztok!
van olyan program amivel nagyüzemben lehet feliratot égetni filmekre? pl.egy több évados sorozatnál elég macerás és időiégnyes virtualdubbal egyenként ezt megtenni. vmi olyasmira gondolok,h csak behúzom az összes videót és az ugyanúgy elnevezett feliratokat és egész nap(éjszaka) ellene magában.
-
tkazmer
addikt
kiváló, köszi mindkettőtöknek
-
tkazmer
addikt
létezik olyan program, amely ki tudja listázni az összes, egy adott dátum óta készített mappát?
(olyan módon, hogy utána a mappát én másolni is tudjam rögtön) -
eastsider
nagyúr
a képernyőkímélőnél, meg a win+L-nél biztosabb megoldást szeretnék...
valami egyszerű progira gondoltam -
eastsider
nagyúr
milyen programmal tudnám lezárni a gépet? (winxp) a képernyőkímélős jelszónál biztosabb megoldás kell
bekapcsolásnál kérjen jelszót, ill stand by üzemmódban X idő után (mint a képernyőkímélő -
Csakénvagyok
őstag
válasz
szakalistvan #9448 üzenetére
Van topikja -> 1.Hsz
-
bolvar
senior tag
-
bolvar
senior tag
üdv
ha valaki esetleg tudna Borland Jbuilder 8 regisztárlásában segíteni adósa lennék -
szakalistvan
senior tag
válasz
szakalistvan #9450 üzenetére
Ajánlom mindenki figyelmébe a Trojan Remover nevű programot.
Nem lett 100%-os a Windows de biztonsági mentést tudok csinálni újratelepítés előtt már ha szükség lesz rá -
andy83
aktív tag
válasz
szakalistvan #9450 üzenetére
Akkor vagy a Smart Security 4.0 vagy a Kaspersky Internet Security 2010 próbaverzióját ajánlom, tegyétek fel, és futassátok le a keresést, hogy leszedje a kártevőt.
-
andy83
aktív tag
válasz
szakalistvan #9448 üzenetére
Azt tudjátok, hogy mi a kártevő neve? Mert úgy egyszerűbb a konkrét eltávolítóját felrakni, és azzal leszedni.
-
szakalistvan
senior tag
Sziasztok!
A legjobb féregirtó programot keresemA vírus amit nem én kaptam hála isten minden internet alapú alkalmazást (msn,firefox ,Outlook) hibajelentéssel leállít... Kis ge@i
Csak az outlook-ot tudjam elindítaNI archiválás céljábólHa nem ez a megfelelő topic,ajánljatok egyet
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Sk8erPeter #9443 üzenetére
Faca, kipróbálom egy virtuális vindózon. Kösz
-
cigam
titán
válasz
kalmarattila #9445 üzenetére
seti, rosetta@home
http://boinc.berkeley.edu/ és még tényleges haszon is van/lehet belőle. -
kalmarattila
csendes tag
Nem programot, hanem képernyőkímélőt keresek:
Olyasmit amilyenek a helyszínelős sorozatokban vannak a monitorokon: ujjlenyomat kikeresése az adatbázisból, hangminták elemzése, lövedékek mintájának összehasonlítása, stb...
Ha tudtok ilyenről, osszátok meg velem!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #9393 üzenetére
A SpeakBoard meglepően okos program, jól olvas fel, elégedett voltam vele, amikor használtam.
-
Zitike
csendes tag
válasz
Csakénvagyok #9427 üzenetére
Úgy tudom, hogy a vakok erre a Window-Eyes vagy a Jaws nevezetű progikat használják.
-
Zitike
csendes tag
válasz
Csakénvagyok #9426 üzenetére
Azt elfeledtem beleírni, hogy csak freeware érdekel, mert minden ár túl drága ahhoz képest, amit én kapok az eredményért (a fájlok összerakása csak ahhoz kellene, hogy a munkámat igényesebben végezhessem el -- de ha jobban belegondolok, ezért a fizuért igénytelenül is jó lesz). Egyébként ugyanebből a célból bármi olyan progi is érdekelt volna, amiben lehetőség van arra, hogy egyszerre több száz filét beillesszek (wordben lehet, de összesen csak 600 sort hajlandó ilyen módon beilleszteni; a többi általam ismert szerkesztő pedig sajnos csak egyesével hajlandó a txt-k szövegét betenni).
-
Csabee.
nagyúr
van egy hdd amin vannak a documentum and settings mappába mappák amikhez nincs hozzáférésem, mert vettem egy új HDD-t és arra feltettem az xp-t és most nem látom az adatokat a másik hdd-ről, mert hozzáférés megtagadva!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Psychonaut #9432 üzenetére
registry tisztítás és átírás után most már jó! kösz hogy próbáltál segíteni
-
Herqles
csendes tag
A problémám a következő: Letöltöttem (legálisan) a netről egy HD-s trailert (Transformers 2), mert kíváncsi voltam, miben is jobb a HD. 3 perc 155 MB, gondoltam ez durva lesz.
A céges gépem egyáltalán nem bírt a .mov videóval, és a keresője a QuickTime-ot ajánlotta fel letöltésre. Otthoni gépemre fel is tettem eme progi legfrissebb free verzióját és le is tudtam vele játszani, de elég szaggatósan.
A társítás lehetőségei között szerepelt a NERO7 ShowTime 3 nevű progija, amit a DVD-íróhoz kaptam. Nos ez meglepően jó minőségben
játszotta a videót, ráadásul a menüje is magyar, plussz a kedvenc PowerDVD9-emhez igen hasonlít (ami azonban nem boldogul ezzel a fájl kiterjesztéssel), aminek külön örültem
, de ez a progi csak egy 30 napos licenszel bír, ami ezennel el is kezdett fogyni.
A kérdésem, hogy nincs-e olyan progi, ami jól viszi az ilyen videókat, illetve, hogy nincs-e az én nero cd-men valahol megfelelő aktiváló kód a ShowTime 3-hoz, amit esetleg én eddig nem találtam?
Előre is köszi! -
Csabee.
nagyúr
válasz
Psychonaut #9430 üzenetére
igen de ezt nem térképezte fel...Scleanup utilitíy vel kilett törölve előtte érts úgy
-
Psychonaut
veterán
válasz
Csabee. #9428 üzenetére
"nincs az uninstalláltak között..." ezt nem tudom értelmezni. A Revo Uninstaller a telepített programokat térképezi fel, majd azokat úgy tudod uninstallálni, hogy a Registryből is kipucolja őket szépen. Ha jól értem, azt mondod, hogy már a Revo listájában sincs benne a program?
-
törölt tag
ezt leginkabb egy scrtipt-tel lehetne megcsinalni. ha vindoz ala kell, akkor visualbasic v ilyesmi, ha linux alatt is jo, akkor shell script, sed, perl, akarmi. ha a masodik, akkor a linux v az ubunutu topic-ban lodd fel a kerdest.
jah igen, lehet h a programozas topic is jo, vegulis valszeg csak egy sor ha scriptet kapsz. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Psychonaut #9424 üzenetére
már nincs az uninstalláltak között, de fel van telepítve, ez a program amúgy jó, de ebben az esetben ez sem segít
-
Csakénvagyok
őstag
-
Csakénvagyok
őstag
Csak az amit kifejezettem erre a célre írnak. Próbálkoz a programozás topikban, hátha valaki bepötyögi neked. (pár perc alat kész lehet, de nem biztos hogy pusziér megcsinálják)
-
Zitike
csendes tag
Milyen program képes arra, hogy egymás után megnyisson több száz txt-fájlt, majd mindegyikből a 12. sor 28. karaktere után lévő tartalmat kimásolja (a 13. sor már nem kell), és egyetlen nagy txt-ben egymás alá (bekezdés-töréssel) beírja?
-
Psychonaut
veterán
-
Csabee.
nagyúr
Van egy notebook amin fenn van a Java friss verziója! de nem működik, a törlést meg nem engedi mer végzetes hibát ír ki, miként lehetne letörölni róla a java-t? újrainstallálás sem lehetséges
de a vezérlőpultból mért nem engedi letörölni?
vagy van erre program?
-
törölt tag
Hali!
Milyen program ami Windows XP formázás után is vissza tudja hozni az adatokat, mert hallottam ilyen progiról, és egy másik topicban már javasolták is a Get Data Back-et és a Recuva-t.
És ha tudtok még ilyet, akkor a hsználatához is szeretnék segítséget kérni.
-
-
Keresnék olyan 3D-s tervező progit, amiben egy fa dobozt meg tudnék tervezni teljes körűen. Gondolok én itt a csavarok helyére, távtartókra stb.. Tudjam esetleg egyes részit kiszínezni, ha magyar az jó lenne. Egyszeri tervezésre kellene kb.
-
cigam
titán
válasz
simon7012 #9409 üzenetére
Manuelt olvastad/átfutottad? Merthogy divx-et csak minuszos lemezről eszi. Újraírható DVD-ről nem megy a divx.
Lejátszható lemeztípusok: DVD-VideoDVD-RAM
DVD-VR/ JPEGDVD-R1/DVD-R DL1/DVD-RW1
DVD-Video/ DVD-VR (csak DVD-RW)/
MP32 (DVD-R, DVD-R DL)/
JPEG (DVD-R, DVD-R DL)/
DivX3 (DVD-R, DVD-R DL)+R1/ +R DL1/ +RW
VideoCD, CD-R/CD-RW4
CD-DA/ Video CD/ SVCD/ MP32/ WMA/ JPEG/ DivX3 -
simon7012
aktív tag
válasz
Csakénvagyok #9410 üzenetére
Köszi!
A többire nincs ötleted? -
simon7012
aktív tag
sziasztok van egy Panasonic merevlemezes DVDíróm.A gondom az lenne,hogy ha adat dvdként írom meg az avi fájlokat az újraírható dvd-rw-re akkor azt irja,hogy nem kompatibilis a lemez formázzam le.Ha leformázom és újra ráírom akkor minden kezdödik elölröl.Tudtok valami megoldást,programot?
Egyáltalán adat dvdként kell megírni az avikat újraírható dvdre? -
GD
őstag
még annyi hogy nagyon jó a cucc, van nokiás verziója és a jelszó adatbázist át lehet lökni telefonra..
döbbenetesen jó progi
-
GD
őstag
megoldottam az ms ingyenes synctoy2-vel és egy ütemezett feladat +bat file használatával
-
GD
őstag
a hab a tortán az lenne, ha biztonságból, ahogy feldugom a pendrive-ot a gépre, lenne egy local szinkron automata módon az asztali gépre, hátha elhagyom, leformázom stb a pendrive-ot
-
GD
őstag
sziasztok,
kicsit kezd elburjánzani a jelszó téma a különböző rendszerekhez
ismertek ingyenes jelszótároló progit ami w7 alatt is fut?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest