Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
hello telora felmásolásnál álandoan gondba vagyok aszem max 32 karakterig engedi felmásolni az mp3 at és sok mp3 nál elég macerás kézzel levégni a neveket, nincs vmi progi rá ?
-
copin
őstag
-
sirdani
tag
Sziasztok!
Kellene egy program amivel nagyon egyszerűen tudok hangot vágni, másra nem is kell! Nem kell bele semmilyen funkció! Ingyenes legyen, és tudjon konvertálás nélkül vágni!
Meg kéne olyan audió vágó ami kivágja a zenékből az első 3 másodpercet, mert rádióból vettem fel, és mindegykibe annyi lóg bele!
Köszi!
-
törölt tag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Azért mert fix a szorzója és a feszültsége. A64 kell minimum ahhoz, hogy menet közben állítani tudd őket. De felfelé azok közül is csak az FX és Black Edition procikon lehet szorzót állítani.
-
törölt tag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Ha az adataidnál levő prociról van szó, akkor azzal nem is fog működni egyik ilyen program sem.
-
DeusHun
őstag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Notebook hardware control. Megy pc-n is

-
R
senior tag
van valami nvidia program amivel lehet a monitor felbontását, ilyesmiket állítgatni, ezt hogy hívják?
előre is köszi
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Hali
Milyen program ami automatikusan szabályozza a proci órajelét és hogy mennyi villámot kapjon? Tudom a gugli a legjobb barátom, de most nem segített. A topicban csak az RMClock nevű progit találtam, de azzal nem tudok megbirkózni. A gépem (NF7-S,3200barton)
Valaki tud más progit erre a feladatra?Üdv Szisz
-
Garffi
tag
válasz
localhost
üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam

Audio cd írok. Van egy asztali csak AUDIO cd lejátszó, ami ki tudja írni a számok címeit. Ha ezt a cd-t beteszem a számgépbe akkor látom hogy track1...stb, de az asztali cd lejátszó nem track1...stb-t ír ki hanem magát a számot.
Na ilyen cd-t szeretnék írni. -
Garffi
tag
Sziasztok!
Milyen cd író progival tudom úgy kiírni az mp3-as fájlokat audió cd-be, hogy ne track 1...stb legyen a fájl neve, hanem maradjon az eredeti mp3-as cím.

-
törölt tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Ha már ajánlod (magát a programot ismerem és szerintem a feladatra a legjobb). Nem tudod mit jelent pontosan a Works with Vista az esetében? Amikor utóljára próbáltam, akkor még csak rendszergazdaként futtatva indult és első dolga volt kikapcsolni az Aero-t. Ez változott azóta?
-
waccamár
senior tag
Helo!
Egy mp3 id-tag szerkesztőre lenne szükségem...
Rengeteget kipróbáltam már, egyik sem volt olyan ami teljesen megfelel...Kb. 30GB zenének kellene egységesíteni az ID tagjait.
A zenéim 2 féleképpen vannak rendszerezve:
- Az egyik olyan, amikor egy előadótól csak egy albumom van, annak a szerkezete a következőképpen néz ki:
Előadó - Album címe (év)
sorszám számcíme- A másik féle, mikor egy előadótól több albumom van:
Előadó
év - album címe
sorszám számcímeaz év minden esetben 4 karakter, a sorszám pedig 2.
A könvvtárszerkezetek tehát egységesek.
egy olyan programra lenne szükségem, ami ezekből az adatokból ki tudja tölteni az id tageket hibátlanul, majd erről visszajelzést is ad, hogy mi volt mi lett. sebesség nem számít, de azért ésszerű határokon belül legyen..gondolom ennyire specifikus program nincs, de ha valaki mégis tud egy ennyire testreszabhatót, annak örülnék

programíráson is gondolkodtam, de azt sem tudom merre induljak. nem nagyon vágom még a programozást, csak nagyon alap szinten, de ez jó lenne gyakorolni is. kérem, akinek ötlete lenne, hogy milyen nyelven, nagyjából hogy kellene nekiállni a programozásának, az is írjon ;)
előre is köszönöm a segítségeteket, remélem elég konkrétumot írtam, hogy tudjatok válaszolni!
-
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Egy norton ghost-jellegu program kellene, amivel a jelenlegi rendszerparticiomat szeretnem teljesen lementeni, es attenni egy masik vinyo 15 gigas particiojara (ezentul arrol is bootolnek).
Acronis True managert probaltam eddig, de annak a backupjaval ha system mentest csinaltam, pont a lenyegrol nem csinalt mentest (vmi 130 megas lett a backup, es alig van benne vmi). Ezenkivul meg csak teljes merevlemez mentest ajanlott fel, ami szinten nem jo... -
Garffi
tag
Sziasztok!
Hálózati sebesség buheráló progit keresek.
Azt szeretném elérni hogy ha fut az utorrent és elindítom a firefoxot, akkor a több sávszélesség jusson a firefoxnak mint az utorrentnek AUTOMATIKUSAN.
Próbáltam az utorrent ütemezőjét, de macerás mindíg ki be kapcsolni.
Használtam cFosSpeed-et de lassította a gépet.Ha valaki tud ilyen progit írjon!
Köszi!
-
Shono
aktív tag
Olyan progit keresek ami:
- külön méri a local és az internet forgalmat
- fut 64bites op rendszeren
- szól ha elértem egy adott forgalomkorlátot az internet szekcióban
- ingyenes?A netlimiter majdnem jó, de sokat zabál, és nem szól.
-
nyunyu
félisten
Kerdes: Windows Mobile alapu PDAra mivel lehet lejatszhato formatumba hegeszteni videokat?
320x240-re atmeretezett divx-et nem jatsza le

-
Chandler
senior tag
hali
használom az acdsee pro 2.5 programot, és amikor egy raw file-t importálok, csinál egy olyat minden file-ra hogy "RAW processing: RIP generation: (file név)"
ez mit jelent?
-
FireShadow
senior tag
válasz
BobChemistry
üzenetére
splittereket és kodekeket attol függöen mi van fenn a gépeden. amugy a neve is mutatja ugy tudom mpeg 2 transport stream szoval semmi ördöngösség csak le van kodolva valami védelem miatt néha
de nemtom már konkrétan mit kell állitani -
akaido
addikt
válasz
BobChemistry
üzenetére
Nero 8 Ultra Ed. elvileg viszi.
szerk: nem próbáltam, olvastam
-
valory
tag
Sziasztok, nemtudom mennyire jön ez ide, de jobb helyet nem találtam neki:
4 gépre fel kell tegyek 4 Office Pro OEM licenszet, de olyan verziók, amikhez nem jár lemez, namármost honnan varázsoljam elő magát a progit? Simán töltsek le egyet, és azt be lehet majd regisztrálni ezzel a licenszel? -
BobChemistry
őstag
válasz
FireShadow
üzenetére
hm...és mit kell beállítani?
igen, BR-lemezről van szó
PowerDVD? megpróbálom azzal is, háthaköszi
-
FireShadow
senior tag
válasz
BobChemistry
üzenetére
viszi az csak be kell allitani
amugy az blurayrol egy file és a powerdvd viszi simán
-
BobChemistry
őstag
hello
m2ts kiterjesztésű file-t mivel tudok megnyitni?
KMPlayerrel próbáltam, de csak hang volt, kép nem
-
localhost
Közösségépítő
-
cigam
titán
InfraRecorder
Nem kell telepíteni, és tud MP3-ból AudioCD-t írni. -
Jadro
veterán
Olyan egyszerű de nagyszerű cd író programot keresek, amivel tudok mp3-ból audio lemezt írni. Minden mást megcsinálok az imgBurn progival de tudomásom szerint ezt nem tudja. Az még jobb lenne, ha hasonlóan az imgBurn-höz kicsi és telepítésmentes verzióban létezne.
-
poffsoft
veterán
vagy pl a teamviewer. Bár nem webes, és nem magyar viszont megbízható, és non-commersial használatra még ingyenes is...
-
localhost
Közösségépítő
Esetleg erre gondolsz ? Futtasson Linuxot Windowson, telepítés nélkül
-
Cxgrav
senior tag
Hali!
Nemrégiben láttam egy olyan programot, ami LINUX környezetet/kinézetet varázsol az XP-re.
Tudja valaki esetleg, hogy melyikről is van szó?Köszönöm
-
GrandeP
addikt
válasz
DeusHun
üzenetére
Azzal csinálom igen, de azt nem tudja h az adott éáéűúő betű hogy nézne ki html formában.. tehát ha az űáéűő betűket ütöm be, akkor azt is jeleníti meg és azt is menti el...
De hát az nekem nem jó mert ugye weblap nem tudja értelmezni a ékezeteket...
De persze lehet h én vagyok a béna....
-
fjani
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm,kipróbálom
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Olyan progit keresek ami...
php fájlokat kellene lefordítanom... pontosabban .tpl fájlok , de php formátum.. tehát nem igazán számít
Szóval a lényeg, nem szereti az ékezetes betűket így ugye azokat át kell alakítanom.
Pl Új termékek = Új termékek...
És ehhez kellene egy szerkesztő amivel ha beűtöm az ékezetes betűt normál módban (áéú) az képes elmenti a fent megadott módon...
Jelenleg úgy csinálom h nvu -ba beütöm a szavakat majd forrásként megnézem, és notepadba le cserélem....
Na ez qrva sok idő így...

Köszönöm
-
fjani
tag
Sziasztok.Gyári zene cdimet szeretném átírni dvdre hogy hallgatás közben ne a gyári kopjon,karcolódjon.Milyen progival tudnám ezt megvalósítani?Ez lenne az audio dvd ?És hogy tudom megoldani?A gyári cd-ről lementem a waw fájlokat és karcolok belőle egy dvd audiot?Van autoba szerelhető dvd lejátszóm az is le tudja majd ezt játszani?
-
ZCoyote
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, az elsőt használom de a másodikról csak hallottam vmit, ezekszerint rosszul emlékeztem
-
Olcsi
senior tag
Sziasztok!
Mi a neve annak a programnak, amit két gépre fel kell telepíteni, majd egy webes felületen keresztül a program segítségével el tudod érni az otthoni gépedet? Azt hiszem magyar...
Köszi előre is! -
DDDELMA
csendes tag
Köszönöm máris ki probálom.
-
veze
őstag
-
DDDELMA
csendes tag
Hali! Sikeresen töröltem az sd kártyámrol a fotokat...
ha tudnátok egy progit ajánlani kiprobálnám
-
akaido
addikt
-
DeusHun
őstag
Nem próbáltam még ki a procfeszültség-állítást. Azt tudom, hogy monitorozásra tökéletes.
De a szorzóállítást engedi és a hozzátartozó feszültséget engedi változtatni (tehát az nincs leszabályozva). Az, hogy működne is már más kérdés
Majd ha egyszer bátor leszek letesztelem 
-
atesss
addikt
válasz
DeusHun
üzenetére
Ja igen, ezt épp akartam már 1x kérdezni, mert állítólag nem megy. :
Tehát Core Duo-n tudod szabályozni a proci feszültségét is úgy mint a Pentium M-eknél?
Tehát hogy egy adott szorzóhoz milyen fesz értéket adjon, és így 20perc - fél órával ,vagy mégtöbbel meghosszabbítani az üzemidőt ?
Ugyanis korábban sokaknak mentek a normál procik az ULV-k alatti feszültséggel is ! -
atesss
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Hát sajnos az sem kezeli !
Legalábbis ami az én gépemben van SIL3114-et nem ismerte fel a Hiren's BootCD-ben lévő Acronis Trueimage 8.1.945. Viszont most kölcsönkértem egy 20GB-os USB-s vinyót(IAudio MP3 lejátszó), és arra kezdtem el nővérem laptopjáról lementeni a vinyó tartalmát, és nem az asztali gépbe szereltem be a vinyóját.
Azzal se indult el a Hiren's-es Ghost a laptopon, állandóan valami sector hibát vagy mit írt ki, miután kiválasztottam a forrás lemezt, úgyhogy az Acronis-al csináltam végül, de 3 óra volt mire 16GB-ot lementett !
Növérem meg közben ugye elég sokat használja a laptopját, csak akkor tudom folytatni, ha ő nincs itthon, de én meg igen...Az egy dolog hogy kezeli a SATA-s cuccokat, de a SIL3114-et is kéne kezelnie?
Vagy csak a BootCD-ben lévő Acronis egy kigyomlált változat, és teljes CD kéne? -
akaido
addikt
válasz
rauschie
üzenetére
[Notebook Hardware Control honlap]
Sztem csak épp centrinos a gép amin fut, de ezt nem tom.
Egy évekkel ezelőtti Toshiba Tecra 9100-ra is simán felment teganp előtt. -
akaido
addikt
-
rauschie
senior tag
Milyen program, amivel:
Egy laptop hőmérséklet-monitorozását illetve hűtési beállításainak módosítását a legegyszerűbben oldhatom meg?
-
--Disztroj--
senior tag
Valóban furcsa....én amúgy dolgoztam az apple-nek, és sok embernek mondtam úgy, hogy ez az iLife csomag a géppel eggyütt jár..szal nem értem, a sulimban, s a haveroknál miért nincsenek meg ezek az alkalmazások

Mellesleg kipróbáltam az általad javasolt progit, de ettől csak jobban fáj, hogy nincs imac a közelben...jóval egyszerűbb és gyorsabb az iMovie
-
cigam
titán
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Hát az furi, mert minden mac mellé jár az aktuális iLife verzió is. Hapedig osx86,akkor ...
-
-
atesss
addikt
Köszi, azóta már találtam egy megoldást, valami Turbo Pack-es, vagy micsodás Total Commander, beépített uha kezeléssel. Eredetileg orosz volt, de sikerült átállítani.

De sajnos hiába tömörítettem ki, nem találtam egy olyan fájt sem, amiket a Ghost tölt be SCI eszközökhöz.
Csak akkor nemtudom, hol tárolja ezeket a program, honnan szedi elő a betöltéshez.
Vagy nincs valami ötletetek, hogy lehetne rávenni a SIL3114 kezelésére a Ghost-ot ?
Volt valami Ghost-os topic, ott is még megpróbálok rákérdezni. -
cigam
titán
Lejárt a mod.idő, de ezt találtam neked windows alá: DVD slideshow GUI
-
cigam
titán
válasz
--Disztroj--
üzenetére
iPhoto
Bocs, de olyan magas labda volt ... (macbook-om van) -
--Disztroj--
senior tag
Hi All!
Képeket szeretnék slideshow szerüen összerakni (ebbe képenként közelítés, távolítás) zenére.. olyan progira lenne szükségem, mint amilyen az Apple-nek az iMovie [link]
Valakinek 5let?

-
akaido
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Apple asztali gépek
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi