- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
fanofmanu #8499 üzenetére
Az írásvédett fájlokra azért rákérdez, de nem fog rinyálni, hogy védett Windows rendszerfájl.
Ubuntu 9.04-gyel pl. simán megoldható, a Helyek menüben találod majd a HDD-det. -
fanofmanu
tag
válasz
VaniliásRönk #8498 üzenetére
de pl. régen nekem vista volt fent és felraktam utána xpt, és xp-ből akartam törölni a vista fájljait de nem engedi... szal ezért lett volna format, de akkor ez linux livecdvel megoldható?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
fanofmanu #8497 üzenetére
Nem kell formázni, csak indítsd el a gépet egy Linux LiveCD-vel és törölj mindent ami nem kell, utána telepítésnél beállítod, hogy ne formázzon és kész.
A formázás a DOS-os időkben volt nagy divat, tulajdonképpen tök felesleges, pláne a rendes formázás, azzal csak a HDD-t cseszteted. -
fanofmanu
tag
válasz
Winner_hun #8496 üzenetére
hááát ha lenne
...
-
szabacsik
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #8492 üzenetére
szuper progi. köszi
-
fanofmanu
tag
hello! olyan progi kéne nekem amivel fájlokat úgy tömörítek vagy úgy tudom elhejezni őket a merevlemezen hogy azok egy formatálás után is megmaradjanak már ha egyáltalán létezik ilyen nem tudom... a helyzet az hogy rengetek videóm meg zeném stb. van és xp helyett win7et akarok felrakni csak előtte akarok egy formatálást szal ez így megoldható lenne valamivel vagy írhatom ki őket dvdre...előre is thx
Dav
-
ticzi01
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #8492 üzenetére
én is hasonló progit keresek, de olyat ami fut terminal szerveren.
a dopdf-et próbáltam jó is meg minden de terminál szerveren nem hajlandó futni.
A lényeg hogy jólegyen és free.
eSETLEG HA MÁST TUDNÁTOK AJÁNLANI AMI MEGY TErminál szerveren megköszönném! -
Sotho
őstag
válasz
Sk8erPeter #8489 üzenetére
0. Lárifári
1. Ez a "Milyen program ami.....?" topic, nem pedig a találjunk valami megoldást a problámára topic.
2. Nem tudtál programot ajánlani, hozzászólásod tehát felesleges volt.
3.Ha nem szakmai jellegű személyeskedő stílusú hozzászolásodat inkább privátban küldd el.
4.Ne offolj, vagy ha offolsz azt tedd abba.
5.Leesett a köd!
6.Tévedsz. (újfent) van rá program pl.:[link] ennek valami fejlettebb változatát keresem. -
szabacsik
őstag
Hali. Olyan programot keresek ami doc.ból PDF-é alakít nekem és be lehet állítani a dolgokat is hogy védett legyen, ne lehessen másolni, nyomtatni se stb.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Gyorsan változtass a stílusodon, mert ki leszel innen rugdalva, ha nem teszed.
Mindenki megtartotta az alapvető tiszteletet veled szemben, annak ellenére, hogy nem szolgáltál rá, te is tégy így. Látszik, hogy nem fogtál fel semmit abból, amilyen válaszokat korábban kaptál.
Három megoldás létezik:
1. veszel egy rack-et (ez a legjobb)
2. lehúzod a vinyót
3. energiamenedzsment, ahogy ollie írta. -
Sotho
őstag
válasz
Sk8erPeter #8483 üzenetére
Mi van? Bázzeg azt kérdeztem hogy tud e valaki olyan progit amivel ki be lehet kapcsolni a vinyókat!
Erre kapom a sok választ hogy ezt meg azt csináljam , hagy én döntsem már el hogy mit kezdek vele ! LOL!!!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Froclee #8459 üzenetére
Na, most telepítettem a "Hotspot Shield" nevű progit, és máris meg tudom jeleníteni az összes (?) "This video is not available in your country."-s Youtube-os videót.
Bár néhány Warning azóta megjelenik egyes weblapok megnyitásánál, tehát valami nem 100-as a progival, de legfeljebb majd csak akkor kapcsolom be, amikor Youtube-os videót nézek.
A progi a tálcára kerül, bármikor kikapcsolható (jobb klikk - Disconnect). -
cigam
titán
válasz
ígyvanferi #8484 üzenetére
Elméletileg ez a nézőke ismeri.
-
ígyvanferi
addikt
Milyen program, ami megnyit egy TGA fájlt?
Megvan, bocsánat...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ha nem akarsz költeni rá, és napokig úgyse használod a vinyót, akkor miért nem húzod ki egyszerűen a csatlakozóikat? Nem értem a problémádat. Ha meg most azzal jössz, hogy "hát de akkor be kell mászni az asztal alá", akkor meg szánjál rá 1 500 Ft-ot.
Egyébként meg ugye egy vinyó sokkal drágább, mint egy rack... -
Miért?
Minél többször kapcsolod ki-be, annál hamarabb megy tönkre. Az élettartamuk is rövidebb lehet, mint hogyha folyamatosan bekapcsolva hagynád. Maga a HDD motorja úgy van tervezve, hogy folyamatosan pörögjön. Ha nem írsz/olvasol a HDD-ről, nem fog (el)használódni az olvasófej, mert nem mozog.Egyébként az energy managementen belül meg tudod mondani, hogy bizonyos idő után kikapcsoljanak, de csak ott van értelme, ahol muszáj áramot spórolni, mivel ez nem tesz jót nekik.
Még érdemes megnézned a vinyó gyártójának oldalát, talán van HDD manager programjuk, melyel tudod a ki/bekapcsolást manuálisan szabályozni (de nem ajánlom).
-
Sotho
őstag
Olyan programot keresek amivel xp alól ki be lehet kapcsolni sata hddket.
-
MasOyama
őstag
Sziasztok!
Ismer valaki olyan weboldalba ágyazható flash playert ami a .pls -t lejátsza?
Köszönöm.
-
akaido
addikt
[innen válogattam anno]
[http://www.easeus.com/] oldalon is van progi csak nem mind ingyé'.
Amióta Debianunk van(2 éve) nem használtam a w2003-mat.Nézd megd ollie ajánlatát!
-
Retekegér
MODERÁTOR
Tudtok ajánlani egy realtime video capture progit, amivel mondjuk FPS játék közben tudok felvenni?
-
Froclee
őstag
válasz
Sk8erPeter #8458 üzenetére
-
joe2005
senior tag
válasz
Sk8erPeter #8451 üzenetére
Én letöltöttem megnéztem, azt nem próbáltam, hogy jelszavas oldalakat is monitoroz-e, de egyéb oldalakat az óra melletti ikon jelzi, ha van változás.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Létezik e olyan progi, amivel kilehetne játszani a youtubeot, mármint van egy csomó videó amit nem tudok megnézni azért mert Magyarországon lakom. Gondolom ti is találkoztatok evvel. Itt van egy csomó ilyen videó, egyből az első is olyan. Szóval meglehetne valamiféle képp oldani azt, hogy más ország IP-t kapjam vagy hasonló?
-
sekli
addikt
-
Lajkó
őstag
Sziasztok.
Létezik nem csak elméleti síkon olyan sw. ami xp indítás után(vagy azzal egyidőben) elindul, és automatikusan szabályozza az alaplapra kötött (érzkelt) ventriket?THX!
-
joe2005
senior tag
válasz
Sk8erPeter #8446 üzenetére
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #8438 üzenetére
Bocs, csak nemsokára kéne...
-
anulu
félisten
keresek egy olyan programot, amivel:
1-az-1-been tudok winchesterrol image-t csinalni. konkretan adott egy windows 2003 based server, amit szorostul-borostul le kene image-elnem egy kulon fileba (NTFS filesystem ofc), es mondjuk kulso vinyo + usb-n az image-elo progival masik gepre atpakolni.van a norton ghost, de ha lenne vmi free alternativaja, annak nagyon tudnek orulni...
off: bocsi, nem valaszolni akartam, felrenyomtam
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Egy olyan program kellene nekem XP alá, ami hálózati felderítést végez. Tehát kilistázza a hálózatban lévő gépek nevét, MAC és IP címét, stb.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Milyen progit tudtok ajánlani, ami...
figyeli egy adott honlap változásait megadott időközönként (akár 10 másodpercenként), és értesít, amint valami újítás/frissítés történt (pl. feltöltöttek azóta egy állományt, megnyitottak egy vizsgajelentkezési lehetőséget vagy hasonló)?Nincs RSS az oldalon!
Előre is köszi!
-
Vasqu
csendes tag
ÜDv.
Egy olyan programot keresek ami csinál egy átfogo log filét és megmutatja ,hogy milyért áll le a gép kékhalálal és hogy melyik program hibázott.
Elöre is tx
-
sbazsi
veterán
válasz
Sk8erPeter #8433 üzenetére
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Thunderzolee #8431 üzenetére
"Ha lány lennék, cserébe megengedném, h"
Tyűha, te aztán hálás tudsz lenni...
Egy kígyó és egy kutya párosodásából mi jönne ki?Szerk.: bocs a hülyeségért, 4 órát aludtam ma, nem vagyok formában.
-
sbazsi
veterán
válasz
Thunderzolee #8431 üzenetére
nm
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Thunderzolee #8426 üzenetére
Hát a MUI tuti nem volt, mert az a "Multilingual User Interface" rövidítése, olyan csomag, amivel különböző nyelvekre lehet honosítani az angol Windows-t.
Nálam pl. magyar és német MUI pack van fenn. -
sbazsi
veterán
válasz
Thunderzolee #8426 üzenetére
-
Jarod1
veterán
tudtok olyan progit mondani notebookra, pl sidebarra ami mutatja a partíciók állapotát mennyire van teli.
-
akaido
addikt
válasz
Barthezz2 #8419 üzenetére
[Free MKV Video2Dvd] Nem próbáltam ezt a progit, de nézd meg a linket, első olvasatra biztatónak tűnik.
-
Halee!
Otthoni gépemre feltelepítettem egy olyan programot, ami kábé ugyanazt tudja, mint az Everest (összegzés), de úgy emlékszem a Microsoft oldaláról szedtem le (valami frissítés volt, vagy valahol ajánlották), ha jól emlékszem, még eredetiségvizsgálatot is kért.
MUI, vagy ilyesmi volt a neve, nem ugrik be.
Rákerestem MUI néven, de csak valami Windows Search-öt találtam, ez szerintem nem az amire gondolok. -
Vasqu
csendes tag
ÜDv.
Egy olyan programot keresek ami csinál egy átfogo log filét és megmutatja ,hogy milyért áll le a gép kékhalálal.
Elöre is tx
-
-
silencio
csendes tag
válasz
sanzi89 #8421 üzenetére
Sziasztok!
Hasonló kérdésem van. Én is térképszoftvert keresek, de semmiképpen sem online-t. Eddig azt használtam, most viszont olyan lehetőség adódott, hogy egy navigációs rendszer nélküli autót kell eltolni Csehországba, Írországba, és Hollandia is esélyes. A családban lévő navigációs rendszer csak Magyarországot tartalmazza, tehát kilőve. Egy kedves laptop viszont akad, arra kellene feltolni egy konkrét európai útvonaltervezőt. Lehetőleg olyat, amit indulás előtt még meg tudnék frissíteni a neten, vagy az útközben akadó wifis helyeken.
Tudom, a legegyszerűbb egy navigációs rendszer, de más autójába nem invesztálnék most szívesen 50k-t...
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Nekem PC-re kellene valami jó kis térkép szoftver. Most az Útinfót használom, de szegény ezer éves adatbázissal rendelkezik, és már fél Magyarország nem ott van, ahol ő azt jelzi. Szóval ennek kéne valami PC-s alternatíva, ami kb friss adatbázissal dolgozik.
-
Üdv!
Namost az van, hogy van nekem egy mkv filmem, ahoz külön felirat, külön hangsáv, szóval ugy minden. Ebből hogy(mivel) tudnák BluRay-t csinálni? Tehát mint ahogy van millió egy olyan program, hogy fogom az avi, mpeg, vob...stb filmet, aztán csinálok belőle egy rendes menüs,"műsoros" dvd-t. Na ez kellene nekem, csak ugy hogy BR-t csinál, és fontos lenne, hogy mindezt image-be, mert íróm nincs hozzá.
THX
-
róland
veterán
DVD lejátszót keresek WinXP alá. Legfőbb kritérium: NE kelljen telepíteni.
(Ha valamit telepítek, akkor van egy PowerDVD-m. Talán a 8-as változat. Viszont egyelőre próbálgatom a notimat és nem akarom a gyári DVD lejátszó szériaszámát ellőni.)
-
lúzer
veterán
Hali!
Windows mail típusú levelezőprogit keresek xp alá.
Lényeg hogy külön fájlonként tárolja a leveleket.Webes is jó, ha egy wmail típusú felületen lehet könnyen küldeni, szóval az user ne érezze magát másképp.
Megszokták a winmail/oexpress felületet, ez fontos!Windows Live Mail ilyen lenne egyébként?
-
sonykor
tag
Nero Burning Rom programot milyen ingyenessel tudnám kiváltani? A többi nero alkalmazás nem érdekel csak a Burning Rom.
DVD Shrink-kel készített DVD másolatot akarom kiírni vele. Nero tökéletes, csak hátha van ingyenes megoldás.
Köszi!
-
ponix
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #8405 üzenetére
A legjobb vírusirtó!
-
Dózer
tag
Hi,
ENgem olyan dolog érdekelne, hogy pc videóben hallottam a faja számot de nem tom a címét.
Nem tudnátok egy programot amivel ki tom deríteni(zenefelismerő)?
thx
-
lecterdoctor
tag
Hello!
Milyen programot ajánlanátok eredeti dvd lemezek biztonsági másolatának elkészítéséhez. Olyan kellene, amivel ki lehet szedni a reklámokat, de menüt pl benne lehet hagyni. Köszi!
-
ponix
aktív tag
válasz
silencio #8399 üzenetére
Vagy egy másik megoldás, hogy felraksz egy (Microdoft virtual pc)-t, ezzel a progival létrehozol egy másik virtuális gépet, ezt a fő rendszered egy fájlként fogja érzékelni, azt kiírod dvd-re, és azzal csinálod ügyes-bajos dolgaidat! Ha beszarik, egyszerűen felülírod a dvd-ről egy másolással, és készen is van az új rendszered!
-
silencio
csendes tag
harylmu:
Most rövidebb leszek.Köszönöm a javaslataid, megnézem őket!
cigam:
Köszi, hogy felhívtad a figyelmemet a topicra, húzok át oda olvasgatni! Nagy láma vagyok, még azt sem tudtam, hogy ezt "ghostolás"-nak hívják...De ezért jó ide járni, mindig bölcsebben távozol, mint ahogy jöttél.
Még egyszer, mindkettőtöknek thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest