- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolexx
aktív tag
Hello, letöltöttem egy filmet és mindenféle tömöritésbe van darabolva. mondanátok nekem egy olyan programot amivel ezt összeönthetném egy rendes lejátszható filmé, lehet avi vagy dvd formátumu is. köszi előre is
-
atesss
addikt
Akarnám használni a Hiren's BootCD-ből a Norton Ghost-ot, erre kiderül, hogy nem is ismeri fel a SATA vezérlőmet (PCI-os, SIL3114).
Gondoltam körbenézek a CD-n, és amit betölt pár SCI Drivert (*.sys-eket), az egyik fájlját kicserélem az enyémre (elvileg lenne "Load Driver manually" is, de az nem müködik).UHA fájlokban vannak tömörítve a BootCD-n lévő dolgok.
Letöltöttem hozzá egy WinUHA nevezetű programot, de nem lehet vele egyszerre több fájlt kitömöríteni
Google-ben próbáltam keresni, de egyenlöre nem találtam más Windows-os programot.
Nem ismertek más UHA programot windows alá?
Vagy valami trükköt, amivel a WinUHA rávehető lenne több fájl egyszerre csomagolására. -
-
szente
addikt
válasz
kételkedem #6191 üzenetére
hali
gagyi egerem van,szóval nem hiszem hogy lenne ilyen hozzá,azért köszi.cigam:ezt a scriptet nem tudnád úgy át írni nekem,hogy ctrl+tab+windows billenytű kombináció?próbáltam de nekem nem ment...köszi
üdv -
Sziasztok!
Keresek olyan képernyőmentő progit, ami úgy tud videóból képet kilopni, hogy pont azt fogom látni a képen, amit a monitoron látok.
Az egész képernyőről is készíthet képet, de úgy is jó, ha csak a videóról.köszi!
-
Vagy autohotkey.com , és egy kis script
Mousewheel Alt-TabMButton & WheelUp::ShiftAltTab ;Mousewheel click-hold + wheel scroll up equals Shift-Alt-Tab
MButton & WheelDown::AltTab ;Mousewheel click-hold + wheel scroll down equals Alt-Tab
MButton::Mouseclick, Middle ;Pass on plain mousewheel clicksesetleg ez is jó lehet: Mouse alternative of Alt+Tab
-
szente
addikt
hali
olyan progit keresek,hogy ha megnyomom az egerem középső gombját,akkor bejöjjön a vistában az "ablakok közötti váltás" menü.
üdv -
akaido
addikt
-
jasonka
aktív tag
Sziasztok !
Van / létezik-e olyan - floppyról v. pendrive-ról indítható (saját boot-os) - programocska, amelyik "látja", partícionálja és formattálja még a 300 GB-os winchestert is ?
(Elegem van már abból, hogy "ez csak ennyit lát belőle", "ez ekkorának látja" - önmagában induljon, legyen rajta fdisk és format parancs, DE ne telepítsen semmit...)
Tudtok segíteni ? (Ugye, van ilyen progi ?...) -
PMT
csendes tag
Helló!
Egy olyan megoldást szeretnék találni, amivel minél gyorsabban/könnyebben/felhasználó-barát és erőforrás-kímélőbb módon elérhető az, hogy megadott cookiek "védve" legyenek a gépemen, tehát megmaradjanak, amikor a netböngészéshez kapcsolódó személyes adatokat (böngészés előzményei, gyorsítótár, sütik stb.) törlöm.
A cél az, hogy bejelentkezve tudjak maradni a különböző oldalakon, illetve néhány űrlap bizonyos mezői kitöltve maradhassanak és egyes oldalakkal kapcsolatos beállítások megmaradjanak miután töröltem a személyes adatokat.
Firefoxot használok böngészéshez, a legkézenfekvőbbnek egy ehhez való jó kis addon tűník, csak nem ismerem őket. Szívesen meghallgatom a nem addonos lehetőségeket is.
Köszönöm
-
copass
veterán
válasz
Core2duo6600 #6166 üzenetére
köszi, de hol találom én ezt?
-
jasszer
őstag
válasz
Core2duo6600 #6178 üzenetére
Xp, SP2 van.
-
jasszer
őstag
Sziasztok,
Olyan progira lenne szükségem, ami a CPU hőmérsékletét/kihasználtságát monitorozza áttekinthetően a háttérben, miközben kevés erőforrást kajál (bár ez gondolom alap) és lehetőleg ingyenes (ha telepíteni sem kell, az külön öröm)
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #6174 üzenetére
Más ötletem sajnos nincs
Talán a HDD problémák (nem adatmentés) topicban...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Core2duo6600 #6172 üzenetére
Samsung honlapon "HUTIL"-nevű program.
-
Core2duo6600
veterán
Nekem egy olyan progi kellene, amivel vissza tudom állítani a hdd ém maximális udma -jat
7 re képes, de 6 ra korlátoztam a samu progival, mert rosz winyon, rossz helyr eboktem, és későn vettem észre.No erre kellene nekem valami megoldás
-
DeusHun
őstag
Fejlettebb portálrendszerknél létre tudsz hozni csoportokat és meg tudod adni, hogy az egyes csoportoknak milyen jogai legyenek. Pl a "most reggelt" csoport ne tudjon írni sehova, csak olvasni. De akkor persze mindet neked kell átnézned, hogy kit akarsz más csoportba tenni és kit nem.
Ezt a csoportos/jogos témát a fórum admin felületén lehet ált állítani. -
FireShadow
senior tag
azzal "szoktam" csak ahol éppen kéne ott gagyi vagy én nemtom de hátráltat hogy mindig ujraindul mikor beállitok valamit és az örületbe kerget. jó mondjuk müködik csak valami szoftveres dologra gondoltam. tüzfalakkal siman lehet ilyet csak az olyan mintha 2 falu közé mágnesvasutat épitenénk, overkill egy ilyen feladathoz. de lehet az lesz.
-
icons
addikt
Hello!
Van egy Gportalos honlapunk, és az lenne a baj vele, hogy a fórumba mindenféle hülye emberek írnak. Namost hiába tesszük reg-től függővé a dolgot, hamar beregel, és ugyanúgy beír. Van erre valami megoldás? Akár IP cím lekövetés, akár az, hogy valahogy azok ne írhassanak, akiknek nem adunk jogot, stb?
Sajna ennél megfelelőbb fórumot nem találtam problémám ismertetésére.
-
DeusHun
őstag
Hali mindenki!
Egy olyan problémába botlottam, hogy a pendrive-omon csináltam egy aktív (boot-olható) partíciót (4gb), majd gondoltam csinálok egy másik partíciót a megmaradt 4 gb-re.
Szép elgondolás, csak a M$ nem kezeli a 2. partíciót a pendrive-on. Így most van 1 db 4 gb-s amit nem tudok törölni (sajátgép -> jobb klikk -> kezelés -> lemezkezelés alatt próbáltam, nincs ilyen opció rá, hogy törlés) és nem tudok 2.-at létrehozni (ugyancsak ott próbáltam, az "Új partíció..." szép szürke és kattinthatatlan). A neten kb 3 órája kutatok ilyen program után, de nem találok semmit (ill amit kipróbáltam, hogy "na talán" az nem kezel pendrive-ot).
Linux alatt még csak virtualizálva próbáltam (jelenleg nincs írható cd-m, se liveCD-s tuxom).
Tudnátok esetlen javasolni valamit? Milyen proggal lehetne esetleg fogni és letörölni a már meglévő partíciót? -
Core2duo6600
veterán
válasz
FireShadow #6160 üzenetére
Ha beállítod a win ben a jogosultságokat, macerás, de megoldható
(#6159) copass
A winbe beépített auditing szolgáltatás, pont erre való, mindent logol ha kéred -
válasz
Májsztró #6161 üzenetére
Én erre (is) az mpegstreamclip-et használom
-
válasz
FireShadow #6160 üzenetére
Ilyen progi nemnagyon vanik, mert ha beállítasz egy szürőprogramot (proxy-t), azt egy mozdulat kikerülni. Viszont elég sok router tud URL szűrést. Nem tudja megkerülni, és csak az általad megadott oldalakat tudják megnézni. Van amelyiknél eztidőzíteni is lehet. Szóval egy okosabb router a megoldás.
-
Májsztró
addikt
sziasztok ! Kellene egy progi amivel dvd film-ből tudok kivenni hangot !
-
FireShadow
senior tag
..ami letiltja az egész gép minden programját értve hogy elérjen url/domain-eket, és nem csak a hiresebb böngészöket macerálja? szóval ilyen domain/url filterek altalaban csak a böngésző dolgát nehezitik meg de nekem olyan kéne ami mindent szűr.
-
copass
veterán
sziasztok!
keresnék egy olyan progit ami naplózza hogy milyen programmal milyen file-okat nyitottak meg egy adott gépen.
köszi -
akaido
addikt
válasz
kételkedem #6157 üzenetére
Szerencsére elég sok MediaPlayert felváltó progit gyúrtak össze, ez tiszta haszon. Az azonban nem annyira, hogy a MP11-es alapból nem játszik le pl. DVD-t így van-lesz létjogosultságuk ezeknek a médiaprogiknak. -
kételkedem
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #6155 üzenetére
Köszi!
akaido: ScouserHUN kapott annyi ötletet, csak győzzön válogatni
-
válasz
kételkedem #6153 üzenetére
Hali!
Eclipse-nél elöször ugyebár telepítettem ezt: MinGW(tdm-mingw-1.808.3-f1.exe)(24,5 mega)
Itt az volt a gond, hogy nem a felajánlott helyre(c:\minGW) telepítettem, hanem több subfolder-rel beljebb(oda ahol az eclipse). Sajnos a PATH változóba(max 255 char) már nem fért bele az elérési út(mivel más progik is beállítottak útvonalakat), így nem tudta "elérni" a szükséges fájlokat(compiler, linker, debugger stb)
Újra telepítettem(a minGW-t), oda ahova akarta ill kipucoltam a PATH bejegyzést(amit, tudom hogy nem kell) és utána már ment a műsor.A Dev c++-nál, más a helyzet, ebbe beépítve megtalálható a minGW, mint írtam ez futtatta a kódot, csak debug nem volt. Nos sejtettem, hogy valamiért nem generálódik a debug info és az lesz a baj, bár az ESZKÖZÖK/FORDÍTÓ BEÁLLÍTÁSAI/BEÁLLÍTÁSOK FÜL/LINKER/NYOMKÖVETŐ INFORMÁCIÓ KÉSZÍTÉSE opciót kapásból YES-re állítottam.
Külön meg kell adni a compiler-nek ill- linker-nek, hogy debug info-t generáljon ill csatoljon kapcsolók segítségével.
Az ESZKÖZÖK/FORDÍTÓ BEÁLLÍTÁSAI/FORDÍTÓ FÜL, itt a fordítóhoz is, meg a linkerhez is hozzá kell adni a "-g" kapcsolót(természetesen idézőjelek nélkül), és már lehet is debuggolni.Fire.
-
akaido
addikt
válasz
kételkedem #6144 üzenetére
Vagy az SMPlayer
-
kételkedem
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #6152 üzenetére
Ha nem gond, esetleg megtudhatnánk hogyan oldottad meg?
-
válasz
Fire/SOUL/CD #6151 üzenetére
Hali!
Tárgytalan, megoldottam.
Mindenkinek kösz, aki elolvasta.Fire.
-
Hali!
x64 Vista alatt működő c/c++ IDE editort keresek.
Mielött javasolsz progit nézd meg ezt: [link]
Ha tudsz(mert használod vagy már próbáltad) ilyen editort, esetleg tudod a LINK-ben szereplő hiba okát, akkor várom válaszod.Fire.
-
ScouserHUN
tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
válasz
ScouserHUN #6143 üzenetére
-
-
bobace
addikt
válasz
ITT van egy beépített kodekekkel rendelkező lejátszó. De ezt is csak fel kell telepíteni. Aztán pendrivera másolod és megy.
Szerk: látom lemaradtam, és Kmplyer csak jobb is...
-
kételkedem
addikt
válasz
-
ScouserHUN
tag
Sziasztok!
Tudna valaki mondani nekem egy olyan video lejátszó programot, amit nem kell telepíteni és benne vannak valahogy a szükséges codec-ek?
Kösziii!
-
válasz
dokee78 #6140 üzenetére
Hali!
Legegyszerűbben úgy lehetne(lehetett volna) kideríteni milyen tömörítőt használtak, ha meglenne az a letöltésed amit említesz(Photosop cuccok), aztán belenézel valami Hexa-editorral, vagy Totalcommanderrel.
Egész biztosan megtalálod az elején(vagy végén) a tömörítő fejlécét, amiből kiderülne melyik tömörítővel is húzták.
De alapvetően tökéletesen igaz, amit már két emberke is leírt már neked, nevezetesen hogy a tömörítés hatásfoka nagymértékben függ az adatok típusától. Szöveges fájlt jobban be lehet húzni(jobb hatásfokkal,bármilyen tömörítővel), mint egy EXE-t, stb. Nem véletlen, hogy több tömörítöben lehet állítgatni, hogy milyen adatot akarsz behúzni, mert amelyik algoritmus jó az TXT-hez például, az nem jó hatásfokkal dolgozik az EXE, DLL ill képformátumokon és fordítva.Fire.
-
grais
csendes tag
válasz
dokee78 #6140 üzenetére
nyugottan tomotitsd vissza Winrarral, persze Best tömöritéssel. Kicsit tovább fog tartani és jobb lessz az eredmény. Látni fogod hogy kb ugyanoda jutsz vissza. Ahogy előző hozzászólásokban is szerepeltették vannak filok amiket iszonyatosan jól belehet tömöriteni. (pl: tömöritetlen avi 5 MB 1 másodperc de ha winrarral betömörited (vagy divx codecel jelentősen lecsökken a mérete.) Valőszinüleg valami olyan formárumot tartalmaz a csomagod ami nem tömöritett. (tehát nem olyam mint egy divx-es avi amit bár nézhető mégis tömöritve vagyon) Azaz valami tömöritett avi-hoz hasonlatos dolgot tartalmaz....
-
dokee78
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #6137 üzenetére
Van nekem is pár:
Zipzag V 1.73
FilZip
WinAce 2.65
WinRAR 3.71 Extreme Edition 2008
WinZip 11
7z457
izarc33
UHARC_GUI_v3.06-magyar
arj284aDe az érdekel melyik az amelyik nagyon összetömöríti!
(#6134)
-
sbazsi
veterán
válasz
Core2duo6600 #6138 üzenetére
mármint ami sok videora automatán megcsinálja?!
-
sbazsi
veterán
Milyen progival tudok videoról (avi) thumbnail képet csinálni?
Akár az, hogy az első kockák egyikét kiveszi, akár az, hogy mozgó gifet csinál az első percből X másodpercenként.
free kellene -
dokee78
félisten
Hy!
Egyszer letöltöttem torrent-ről Photoshop cuccokat 95mb méretben és meglepődtem hogy kicsomagolva 3,5GB (gigabyte) volt!
Melyik progival lehet így tömöríteni,mert a WinRAR ennyire nem tömöríti össze! -
grais
csendes tag
elmentem a weboldalára. gondoltam, hogy download , valami winXp progi feltelepszik aztan beallitom.
De ehellyett egy eleg erdekes oldal fogadott ahol szamomra meg a letoltes se egyertelmu...
Ilyeneket talatam csak : wget-1.11.1.tar.bz2 stb...
Ezek forraskodok, de sehol egy telepitheto progi... Ha esetleg sikerülne kihamoznod egy linket akkor megköszönném... Bár lehet ez nekem nem fog menni... Azért megprobalnam. -
-
grais
csendes tag
sziasztok. Milyen program az ami egy internetcimen található php program kimenetét com portra irja??
-
blueMerle
veterán
Koszonom szépen mindenkinek a segitséget
-
válasz
Core2duo6600 #6126 üzenetére
Hali!
Itt a második linkben láthatod, azt a nagy logót, na amelyik dvd írón van ilyen logó, azzal lehet SecurDisc-et készíteni, Nero-val.
Az InCD arra lenne hivatott, hogy ne csak ilyen logóval ellátott dvd-íróval lehessen olvasni(hangsúlyzom OLVASNI) a levédett lemezt hanem "sima mezei" dvd-íróval is.
Fire.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #6125 üzenetére
Ne vegyél rá mérget, a pannon egyik usb és netje is pont ezt csinálja
Látszólag feltelepül, de baszik menni.Mi ez a SecurDisc amúgy ?
-
Hali!
Az InCD-Reader megy x64 Vista alatt? Felraktam, mert kaptam egy SecurDisc lemezt meg kellene nézni. Látszólag feltelepedik, de aztán hiába teszem be a DVD-t, semmi....
Fire.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
csikosdapro #6119 üzenetére
pl. convertx to dvd
-
alitak
senior tag
Hello!
Kéne nekem egy olyan progi, ami a winamp-on keresztül nézett webtv képét és hangját felveszi, majd menti avi/mpeg formátumba.
-
válasz
És a warezes kérdéseket pedig felejtsd el!
-
ArchElf
addikt
válasz
AVI2DVD
Google a barátod.AE
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy milyen konvertáló progit ajánlotok, amivel divxes aviból dvd-t tudok gyártani, és free progi, vagy van vmi crack valamerre, csak keressek :p
mivel próbáltam 1-2t csak vagy gyérek, vagy watermark van rajta a shareware vagy trial részén pedig jó munkát csinál
Előre is köszönöm -
Core2duo6600
veterán
válasz
blueMerle #6114 üzenetére
Itt találod
Ha nem megy akkor jelezd, és elküldöm ami nekem van, igaz még a 2.11 es
http://come.to/hahn -
válasz
blueMerle #6114 üzenetére
Nem írtad milyen oprencer alatt, és milyen feladatra használnád, de egy kis trükkel simán megoldható.
Mivel az új windows-ok a zip fájlokat úgy kezelik mint egy mappát könnyen létrehozhatsz egy ilyen különleges mappát. (Jobklikk -» új -» tömörített mappa, megadod a nevét)
Belépsz ebbe a (zip)mappába, és odamásolod ami kell. Most jön a trükk!
Jobklikk -» Jelszó hozzáadása, megadod a jelszót.
Kívülről nézve ez egy jelszóval védett zip fájl, mégis a mondern oprencerek egy jelszóval védett mappának mutatják.
Ez a módszer azért is jó, mert mint említetted külső (hordozható?!) meghajtón kell megvalósítani, és így nem kell hogy a titkosítóprogram is ott figyeljen, valamint platformfüggetlen megoldás. -
blueMerle
veterán
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket hogy le szeretném jelszavazni a külsö vinyóm egy mappaját, namost a kérdéseim:
- a jelszavazó progit a kulso vinyóra kell telepitenem? és ha igen a rejtett mappába?
- milyen ingyenes progival tudom ezt megoldani?Elore is hatalmas hálás koszonet a segitségért
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #6112 üzenetére
Köszi szépen meglesem őket!
-
válasz
Dr. Romano #6111 üzenetére
Hali!
Sajnos freeware-t nem találtam
Itt az outlookba beépülőket találsz:
[link]
[link]Ez pedig különálló progi, ami tudja az időzített küldést, napról napra, hétről hétre stb:
[Atomic Mail Sender]Fire.
UI: Privát ment..
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok
Olyan programot keresnék, ami megadott esemény (időpont/billentyűkombináció stb..) hatására elküld egy fájlt e-mailben -vagy akár Skypon- egy előre megadott e-mail címre/Skype névre.
Előre is köszi!
-
válasz
Core2duo6600 #6107 üzenetére
Hali!
Itt egy link a DISKPART használatához: [link]
Ebben a leírásban a MicroSoft "Enyhén szólva lazán veszi" az ACTIVE parancs használatát, idézem:
active
Az active paranccsal "aktív" állapotúra állíthatja az éppen fókuszban lévő kötetet. Ez a beállítás arról tájékoztatja a belső vezérlőprogramot, hogy a partíció egy érvényes rendszerpartíció. A Diskpart csak azt ellenőrzi, hogy a kötet képes-e tárolni egy operációs rendszer rendszerindításra alkalmas lemezképét, a partíció tartalmát nem vizsgálja. A parancs használata esetén előfordulhat, hogy a számítógép nem indítható újra.
NAGYON FONTOS AMI KIMARADT!!!
Ha megcsináltad a boot-os pendrive-ot, NE FELEDKEZZ MEG VISSZAÁLLÍTANI AZ ACTIVE PARANCSOT ARRA A PARTÍCIÓRA, AMELYIK A MASTER BOOT RECORD-OT TARTALMAZZA!!! Ellenkező esetben tényleg előfordulhat, hogy nem kell újraindítani a gépet!
Fire.
-
válasz
Core2duo6600 #6107 üzenetére
-
Hali!
Ha csak a pendrive sebességét nézem, akkor gyorsabban kellene hogy felmenjen, mivel 25-30Mb/s a sebességük, míg egy 16x dvd maxon is "csak" kb 22Mb/s. Nem beszélve arról hogy a dvd az első szektorokat(lemez belső kerülete) csak 7-8Mb/s sebességgel kezdi olvasni. Azonban a pendrive meg a sok apró fájl megnyitásánál lassú, így oda a sebbességből adódó előny. Soha nem mértem, de kb ugyanannyi idő mint lemezről....
Legközelebb leméremFire.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #6104 üzenetére
Hogy kell létrehozni ilyen pendrive ot ?
-
Pörp
senior tag
válasz
Egyébként pendrive-ról sokkal gyorsabban feltelepül egy oprendszer?
-
válasz
Végül is ha megvan a bootoló pendrive, akkor már csak az autoexec.bat-ban kell csinálni egy bootmenüt. Persze nem tudom, hogy a Vistas boot pendrive hogyan működik és van e autoexec.bat, de csinálhatsz egyet XP alól készítettel fog működni.
Az install CD-t XP esetén elég felmásolni a pendrivera, ez talán Vista esetén sem probléma. És persze a bootmenüben kell majd kiválasztani, hogy melyik install-t indítsa. -
Hali!
Köszönöm HSZ-t, de mint írtam a Vistát már telepítettem pendrive-ról, tehát hogy minek kell teljesülni azzal tökéletesen tisztában vagyok.
(Vista-hoz még segédprogi se kell, hogy boot-os usb-t készíts, és onnan telepítsd)Szóval a kérdésem továbbra is ugyanaz, van-e olyan progi ami multi-boot-os USB pendrive-ot készít, amiről kiválaszthatom hogy az xp-t vagy vista-t akarom telepíteni?
Fire.
UI: Ha az install config file-okban kell még külön módosításokat végrehajtani, az sem gond, csak a multi boot-ot hozza létre.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #6102 üzenetére
Egyszerű megoldás nem hiszem hogy van erre, mindenesetre több dolognak kell teljesülnie ehhez:
- Az alaplapnak képesnek kell lennie a pendrive-ról való bootolásra, és a pendrive-nak kell lennie az első boot eszköznek
- A pendrive-nak támogatnia kell
- A pendrive-ot partícionálni kell, hiszen 1 partíción 1 oprendszer lehetLeírás itt: boot from pendrive
-
Hali!
Vettem egy 8 Gigás pendrive-ot, hogy erről telepítsek vista-t a gépekre, meg ne kelljen több dvd-t vinnem magammal a különböző utility-k miatt, egyszerűbb ha csak egy pendrive fityeg az ember nyakába. Na ezzel nincs is gond. De agyaltam, hogy jó lenne ha az xp-t is erről lehetne telepíteni...
Szóval olyan progi kellen, ami multi-boot-os USB pendrive-ot tud létrehozni....
Fire.
-
Oly
őstag
MEGVAN!!! http://allwaysync.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged