- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIPowER
őstag
válasz
adrian94 #51965 üzenetére
Én ezt használom. Minden oldalra külön beállítható, és hogy mennyi idő múlva töröljön. (Bár én firefoxot használok)
-
VIPowER
őstag
válasz
makoss #51741 üzenetére
A kérdésedre: Nem lehet ilyet,
de a csajt elhozhatnád nekem amiért fáradtam az írással. -
VIPowER
őstag
Kérem a ház nyugalmát. Mint azt már többször tisztáztuk, ügyrendi kérdésre nincs lehetőség, a napirendi felszólalások keretében, csak napirendre vonatkozó, vagy a napirendi pontokhoz kapcsolódóan lehet ügyrendi javaslatot tenni. Személyes érintettségre vonatkozóan sem tudom megadni a szót, én azt gondolom hogy itt, úgy a" frakcióvezető" úr kitételei, mint adott esetben az "államtitkár" úr kitételei, nem feleltek meg a prohardver méltóságának, és tekintélyének, és azt gondolom, hogy mind a ketten olyan kitételekkel éltek, amelyeket bizony meg kellett volna fontolniuk mielőtt kimondtak.
-
VIPowER
őstag
-
VIPowER
őstag
válasz
rokendrol #41115 üzenetére
Kérdezhetsz? Igen! Választ is kapsz? Igen. De ha a válaszból nem tudod magad megoldani a dolgot, és arra kérsz valakit hogy csinálja meg helyetted, az már a fizetős témakör. Tudom, magyar ember mindent ingyen akar, de ez nem működik így. Fontos lenne Neked, de nem fizetnél érte.
-
VIPowER
őstag
Olyan programot keresek mint régen a Killad volt Win98-ra. Egy ablakot enged nyitva tartani, a többit zárja. XP-re kellene.
-
VIPowER
őstag
-
VIPowER
őstag
válasz
mclaren777 #38082 üzenetére
NeuroTran
-
VIPowER
őstag
Sziasztok. Az ADSL kapcsolatomat szeretném parancssorból, automatikusan bontani.
Visszakapcsólódás nem szükséges. Hogyan lehet ezt megoldani? -
VIPowER
őstag
Itt egy link : [Lehetőség
]
-
VIPowER
őstag
válasz
ArchElf #5418 üzenetére
Okés köszi, deeeee tudod én nem vagyok az a programozó típus, inkább kocsmába ülő típus, aki mire hazaér a kocsmából, elvárja hogy lejöjjenek azok a dolgok amikre éppen vágyik. Szóval ezt, így, ebben a formában nem igazán tudom használni.
Azért köszi, te nem tudhattad előre.
De ilyen progi készen nincs? -
VIPowER
őstag
Sziasztok. Olyan programot keresek, ami egy másik programot automatikusan elindít, ha az valami ok folytán bezárul.
Nem találtam ilyet, így örülnék ha valaki tudna ajánlani egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest