Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Visszatérve egy rövid kérdés erejéig a MediaDownloader progira. Ebben a 3.X. valahányas verzióban volt valami "ártányfíreg" még ha "laza" is. Erről tudsz valamit esetleg, mert az akkori verzió ettől eltekintve nálam is működött, de a virnyakergető bejelzett rá valamelyik verziófrissítés után, így hanyagoltam. (Az yt-dlp.batch legutolsó verzióját használom azóta.)
-
akaido
addikt
-
akaido
addikt
-
akaido
addikt
(Ezért írtam, hogy például.)
Létezik ingyenes office alternatíva is pl. Libre Office.
Működik ebben is a szöveges dokumentumok mentése HTML formátumban. -
akaido
addikt
válasz
BitRider
üzenetére
Három - talán kevésbé közismert- oldalt tudok ajánlani karácsony előtti mazsolázáshoz:
1. Alex Nolan oldala
2. Dakadran (magyar) oldala
3. SoftwareOK.com -
akaido
addikt
válasz
Zola007
üzenetére
OBS Studio-t mondanám elsőre, de azt hiszem a hotkey funkció mintha abban nem lenne. Vízjel az viszont nincs!
-
akaido
addikt
-
akaido
addikt
válasz
Ricsii2001
üzenetére
Azt hiszem Transkriptor vagy ehhez hasonlónak nevezik ezeket a programokat. Ilyenek után kutass.
-
akaido
addikt
Double Commanderrel tegyél egy prószát.
-
akaido
addikt
Plusz egy szavazat a DeepTranslator programra.

Esetleg : https://itranslate.com/ -
akaido
addikt
válasz
func93
üzenetére
Nem említetted milyen típusú laposod van. Van amikor gyári segédprogram is kiírja.
Pl: HP Battery Check1. Windows PowerShell:
Add-Type -AssemblyName PresentationFramework
$batteryfullcharged = (Get-WmiObject -Namespace 'root\wmi' -Query 'select FullChargedCapacity from BatteryFullChargedCapacity').FullChargedCapacity
$batterydesigned = (Get-WmiObject -Namespace 'root\wmi' -Query 'select DesignedCapacity from BatteryStaticData').DesignedCapacity
$batteryhealthpercent = ($($batteryfullcharged) / $batterydesigned) * 100
$batteryhealthpercentstr=[String]$batteryhealthpercent
$batteryhealthpercentstrshort = [String]$batteryhealthpercentstr.Substring(0,4)+[Char]0x0025
[System.Windows.MessageBox]::Show("Akkumulator allapota $batteryhealthpercentstrshort")Kiírja hány %-os az akksi
3. BatterMon
4. Battery Care
Cs1csó kollégáé az adu.
-
akaido
addikt
válasz
viperabácsi
üzenetére
Ilyet nem találok...egyenlőre.
A Multi Subsitles Youtube by garywill kiegészítővel annyit tudok beállítani, hogy a YT videó felirat(ahol elérhető) magyarra fordít, elég rossz magyarsággal. -
akaido
addikt
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Braina Pro, talán ez.
Nyilván rá lehet "kuglizni", és lehet találni pl. az "offline speech to text program for windows" keresésre vagy "voice recognition software"-re. Azonban ollie-nak kb. igaza lehet , nehéz találni a feltételeidnek megfelelőt. -
akaido
addikt
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Windowsba beépítetten van Beszédfelismerés. MS Office365 kell hozzá, és Wordbe lehet diktálni így: [link] (Office 2016 és 2019-ben nem lehet használni ezt a Beszédfelismerő funkciót.) -
akaido
addikt
válasz
HornedReaper
üzenetére
Ezeknél egyszerűbbet nem találok én sem: [link]
-
akaido
addikt
-
akaido
addikt
http://wiki.luxcorerender.org/File:Luxmark03.jpg
A LuxMarkban emléxem szoba belsőre, dehogy zene volt-e.... -
akaido
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
2016-os powerpointtal működik, azt tudtam kipróbálni.
-
akaido
addikt
válasz
Pityu.
üzenetére
Tudom, hogy nem nekem szólt a kérdés, de mivel ismerem mindkettőt, így nagyjából hasonlót képzelj el mint a revo.
A geek "lite-osabb" talán, de a fájlmaradványokat felajánlja törlésre ez is. A tipikus telepítési mappákat és a registryt is végigvizsgálja az uninstall közben. -
akaido
addikt
válasz
üzenetére
Don’t track me Google userscript-et próbáld ki.
-
akaido
addikt
válasz
flash-
üzenetére
Task Coach
Wise Reminder
Alternate Timer
VueMinder
RainlendarMagyar nyelvű a kezelőfelületük.
Csomó a zsebkendőn...
-
akaido
addikt
válasz
tylerddd
üzenetére
Meta adatokra vagy kíváncsi? [link] A lényege ha xml alapú, akkor átnevezed .zip-re, majd kibontod egy mappába.
"A docProps könyvtárban tehát metadata információ, tulajdonságokra vonatkozó adat található, az alapesetben itt lévő két fájl közül az app.xml magáról a WORD applikációról tárol adatokat (verziószám stb.), a core.xml pedig a dokumentumról, úgy mint a szerző nevét, a létrehozás dátumát stb." -
akaido
addikt
válasz
vilmaboy
üzenetére
Hát talán 2009 környékén használtam az Application Mover nevű progit, esetleg ki lehet próbálni.
Vagy ennek a neve alapján alternatívákat keresni:
Pl: PickMeApp
Hasonló még:Steam Mover
Szükség lehet a FolderMove-ra is.Egy kísérletet a fentiekkel megér, de gari az nincs hogy sikerül is átpakolni a komplett programot.
-
akaido
addikt
Érdemes fontolóra venni, hogy "kinek a pap, kinek a papné."
-
akaido
addikt
Kapcsold ki az automatikus illesztőprogram-frissítést pl:
1. a Regedit-tel:
A következő kulcsnál
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ DriverSearching-nél SearchOrderConfig nevű bejegyzés értékét az alapértelmezett 1-ről 0-ra írd át.
2. [link] vagy így.Az alap kérdésre:
-Driver Cleaner
-DriverFusion
-Device Cleanup Tool V0.7.1
-DriverMagician -
akaido
addikt
-
akaido
addikt
Diagnosztikai progik előtt legalább egy CCleaner egyszerű pucoválást, és egy Malwarebytes keresést is lefuttatnék.
Esetleg egy chkdsk parancs is javallott lehet. -
akaido
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
A 4kdownloader is pont megfelel. Lehet a videóból hangot letöltő lehetőséget is választani.
-
akaido
addikt
válasz
SwissAirplan
üzenetére
"Meredek" lesz tudom: Radeon ReLive Media Capture: ugyanis kell hozzá AMD VGA.
CTRL + SHIFT + E -
akaido
addikt
válasz
Szirtimorc
üzenetére
-
akaido
addikt
-
akaido
addikt
válasz
ny.janos
üzenetére
- "Nyalvánvalóan" ki kell próbálni w10-ben fut-e a progi., hiszen elképzelhető, hogy simán elindul.
- Másodszor, lehet kompatibilitási üzemmódban windows7-ként indítani programokat.
- Megoldás lehet még virtuális gépre felpakolni egy w7-et, és azon futtatni az ominózus
programot, pl. VirtualBox-szal.
- Lehet dual boot rendszert is építeni, azaz egy gépen w7 és w10 op.rendszereket használni, így amikor a Whereisit kell a w7-et használod. -
akaido
addikt
válasz
kory24
üzenetére
A windows loudness equalization lehet az egyik megoldás:
1. A win saját beállításaival
2. pl. valamilyen külső progival. -
akaido
addikt
válasz
Andris...
üzenetére
A 4kdownloader is tud youtube play listákat letölteni
-
akaido
addikt
Ha nem jön be a Sweet home 3D, akkor "onlány" módszer is használható: [SmartDraw]
-
akaido
addikt
válasz
togvau
üzenetére
[SpeechTexter] Google Chrome-mal működik.
[onlinediktalas.hu] -
akaido
addikt
válasz
RootRulez
üzenetére
Ha jól értem, akkor: pl. https://onlinestream.hu/ oldalról mondjuk a radio1 adását play.m3u-ként le lehet szedni, ezt VLC playerrel, és MediaPlayerClassic Home Cinemával is simán lejátszottam.
-
akaido
addikt
válasz
Siffredi
üzenetére
LockHunter progi, hogy ontopik legyek.
Sztem ezt Windowsból Saját tulajdonba vétellel meg lehet oldani.
-
akaido
addikt
válasz
Komi28
üzenetére
Pl. az Acoustica progihoz hasonlóan az Mp3toolkit is tud több különböző fájlból egy fájlt összemixelni:
"Merges different audio files. Sometimes, we need several great parts of different audio files to create a masterpiece. That aim is no longer far-fetched because the MP3 Toolkit can cut and merge your favorite parts and make it into one single file. The most amazing thing is that you can accomplish this task with speed!"Esetleg: Zulu DJ vagy MixPad Multitrack Recording.
-
akaido
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nálam az Mp3toolkit játszik, esetleg a Meda-MP3-Joiner
-
akaido
addikt
-
akaido
addikt
-
akaido
addikt
válasz
csiga8
üzenetére
Esetleg a Secunia PSI-vel vagy az OUTDATEfighter-rel islehet próbálkozni.
-
akaido
addikt
válasz
Joker88
üzenetére
pc360-at kiegészítve: a mp3toolkit sokoldalú program képes darabolni és összeilleszteni is.
-
akaido
addikt
válasz
qwertly
üzenetére
Arra keresnék rá a neten, hogy free parental control program. Érdekességként, pl. a Kasperskynek is van szabályzó szoftja.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest