- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Klemens #9898 üzenetére
Firefox-hoz pl a DownThemAll kiterjesztés.
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Milyen program ami innen letudná szedni a feltett mixeket?
Előre is köszi! -
A batch-el az a baj, hogy addig áll a végrehajtás, amíg be nem fejeződik az adott sor futása. Tehát ha mondjuk indítasz egy vírusírtót és utána pl. egy messengert, akkor addig nem megy tovább a következő sorra (messenger), amíg ki nem lépsz a vírusírtóból.
canniball: olyan nincs ami neked ezt magától megcsinálná szerintem. Nincs miből megállapítani, hogy az adott program teljesen betöltődött-e a memóriába, mert elvileg bármennyi fájlból állhat. Szóval a legjobb megoldás még mindig az, hogy te állítasz be kézzel delay-t.
-
canniball
nagyúr
Köszönöm, de ezzel/ezekkel az a baj hogy tudnom kéne melyik progi mennyi idő alatt tölt be, és az adott idő elteltével kéne indítani a következőt. Én viszont olyat szeretnék amihez nem szükséges ez a "tudás", hanem ha betöltött az 1. progi automatikusan induljon a 2., ha ez is kész akkor a 3. etc. És persze ingyen.
Létezik egyáltalán ilyen?
-
-
D4rkm4n
őstag
válasz
kételkedem #9889 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
-
kételkedem
addikt
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem amivel az mp3 fájlok bitsebességét tudom változtatni!
Tudtok ajánlani egy ilyen ingyenes programot?
-
Sanyix
őstag
Egy olyan program kéne, ami szerverként viselkedik. tehát ha bejön egy bármilyen kapcsolat azt egy socks 5-ös proxyra továbbítja. Előny, ha tud HTTPS-t mármint fogadni, és dekódolva továbbítani
. (nyugi, csak munkahelyről akarok a benti proxyn keresztül átdisznólkodni, és azon csak http vagy https megy át, de mivel a http-be beleles hogy mi van benne, csak https-el rejthetem el a nézett oldalt előle, amit meg nem ismer azt tiltja, így ssh kiesik). De az is jó ha bármilyen kapcsolatot nyersen tud továbbítani a socks5-re.
-
Atis707
tag
Jó estét!
Milyen program, az ami tud playstation 1 CD-t írni és olvasni? Nem baj, ha trial 1x kell csak. Egyébként nem eredetit akarok másolni, backupot szeretnék készíteni.
Halvány emlékeim szerint az egyik Nero tudja, bár sose próbáltam ki. -
Hali!
Olyan Registry Tools-ra lenne szükségem(ha van ilyen), ami az OS betöltődése előtt indul, csak ha kilépek a progiból, akkor folytatódik az OS betöltése. Mindezt Vista x64/W7 x64 "alatt" kellene hogy tudja...
Kereső funkcióval rendelkezzen és csoportos műveletekre legyen képes.
pl: keresek a registry-ben egy adott bejegyzést, ebből talál 118-at, ebből tetszőleges számút ki lehessen jelölni és azokat pl törölni.Fire.
-
kételkedem
addikt
-
petrusz82
aktív tag
Ismer valaki olyan alkalmazást,mellyel a rendszer indításakor automatikusan induló programok és szolgáltatások betöltődési sorrendjét lehet változtatni?
-
-
Gyúrma
tag
Háj!
Egy olyan programre lenne szükségem, ami egy mappán belül, ahol sok .txt, .html...stb.
szöveges fájlokban megtud keresni egy karaktersorozatot, joker karakterek alapján.
És az is fontos lenne, h kis- nagybetü között tegyen különbésget.Tehát pl. egy könyvtáron belül megkell keresni az összes 3 betüs (kisbetüs) szavakat...
Már nagyon sok ilyen progit néztem, csak nem ismerik a joker karaktereket, vagy ezen belül a kis-nagybetüs keresést.
Ha vki tud ilyen progit, akkor légyszi írja meg.
Kössz előre is
-
-
törölt tag
Ha nem tudod hol kell állítani, akkor nyilván az OS kezeli a szabad hely keretéig.
Egyébként OS függő. Vista, W7 alatt System Properties (Rendszertulajdonságok, Winkey + Pause) -> Advanced system settings -> Performance -> Advanced -> Virtual Memory -> Change... (Magyarul meg nem mondom mit hogy hívnak.)
XP alatt is hasonló, de ott kimarad az Advanced system settings.
-
cigam
titán
-
tothm
őstag
Esetleg olyan progi ami a memóriakártyát ramként tudja használni? köszi!
-
válasz
GEPESZ66 #9866 üzenetére
Hali!
A PLS az playlist, azaz nem egy zeneformátum, hanem egy lista fájl, amiben a lejátszandó audio fájlokról található különböző információ, többek közt az útvonal ahol található, stb...
Pár program, ami alapból kezeli
iTunes, Real player, Winamp, XMPlay, VLC media player, FoobarFire.
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdesem, hogy a pls-kiterjesztés lejátszásához mit használtok? A Winamp tudja, de azt nem akarom felrakni. -
canniball
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r #9863 üzenetére
"...lesz egyesítés után .out fájl ami használhatatlan."
Ha tudod mi a helyes kiterjesztés és átnevezed használható az. -
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
ssolitude #9861 üzenetére
Nekem is ilyen gondom volt, Bluesoleil egy katasztrófa, de újabban az fel sem ismerte a BT-t. Én a windows-ba beépített bluetooth kezelőt használtam, hidd el nem olyan rossz és egyszerű használni! sokkal egyszerűbb pl. küldeni fájlt vele a Küldés menüből. (mármint jobb klikk a fájlra Küldés-> Küldés Bluetotth-on...)
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
localhost #9812 üzenetére
Alligha a .crc a checksum fájl azaz check summary = összegző fájl amiben a rar vagy Total Commander-rel feldarabolt fájlok adatai vannak az összeillesztéshez/kicsomagoláshoz. Általában ha véletlenül ez a fájl nincs is meg rar esetén gond nélkül ki lehet csomagolni, TC-vel darabolt fájloknál már nem biztos ilyenkor lesz egyesítés után .out fájl ami használhatatlan. (Vagy akkor még ha nem ugyanaz a fájlok neve, mint ami a .crc -ben van.)
Képlopásra jó még a The KMPlayer is többek között vagya PowerDVD is, azzal lehet csinálni sample fáljt is.
-
-
ssolitude
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #9860 üzenetére
Igen, köszi, ez megvolt, ezzel csak ez a baj:
Többek között ezért rühellem az auto installokat.
-
ssolitude
őstag
Bluetooth szoftverre lenne szükségem. Létezik a BlueSoleil-en kívül egyszerű, jól működő alternatíva?
-
WhiteSkyline
tag
Sziasztok!
nekem szükségem lenne egy olyan programra aminek a rendeltetése az hogy ha bármelyik gombot megnyomom a billentyűzeten akkor automatiksan kattint az egér
elnézést a kretén fogalmazásért hirtelen jobban nem megy(Csak ne "Key Mouse Genie 4.1" legyen mert az nem igazán jött be)
Segítséget előre is köszönöm
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Nekem valami olyan programra lenne szükségem, ami ellenőrzi a gépen lévő programok (flashplayer, adobe, cclenear, stb) frissítéseit, és amennyiben megjelenik az új verzió, akkor szól, illetve le is tölti, telepíti, vagy valami ilyesmi.
Üdv
István -
MaciG
addikt
Köszönöm a gyors segítséget!
-
localhost
Közösségépítő
-
kételkedem
addikt
-
MaciG
addikt
üdv.
Kéne valami olyan hangszerkesztő progi amivel pl. ki tudok vágni egy zenéből egy bizonyos részletet. Másra nem kell csak erre, a lényeg hogy könnyen kezelhető legyen.
Valami ötlet?
-
dalek
tag
Sziasztok!
egy olyan videószerkesztő progi kellene nekem, amivel le tudok vágni egy WMV videóról dolgokat /konkrétan egy feliratot a bal alsó sarokból/.
Tudom, Vegas, Photoshop tudják ezt, de nekem egy egyszerű kis progi kellene.
Köszi a választ -
petrusz82
aktív tag
Sziasztok!
Milyen program létezik még,ami CfosSpeed alternatívája lehetne?
A választ előre is köszönöm! -
Winner_hun
félisten
-
McKane
senior tag
sziasztok!
Milyen program kell ahhoz hogy egy mpeg fájlról a hangot eltávolítsam teljes mértékben? Csak videó legyen az eredmény hang nélkül.
konkrétan egy videót akarunk kirakni a windows vista ultimate (dreamscene) segítségével az asztalra..Köszi előre is!
Üdv.: McKane
-
dunc
nagyúr
Sziaszok segitséget szeretnék kérni,melyik programmal lehet dvd-ből eredeti méretű képet lopni? ( a gom player nem hajlandó lopni képet dvd ből! ) Valamint melyik programmal tudok kivágni elözetest dvd-ből
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz
werszomjas #9834 üzenetére
Ha van Office a gépeden, akkor Office Picture Manager, de jó még az ingyenes Irfanview is.
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Valami olyan program kéne, amivel egyszerre tudok több képet is világosítani.
Egyenként picit fárasztó, és van vagy 50 kép, aminek kéne egy kis fényerő. -
kételkedem
addikt
-
Dilikutya
félisten
PDF formanyomtatványt hogy tudok a legegyszerűbben kitölteni? Természetesen gépen, nem nyomtatás után kézzel...
-
-
gabor128
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van egy *.mkv fájlom és szeretnék több audio sávot rárakni. Ezt milyen programmal lehetne megcsinálni? -
andy83
aktív tag
válasz
canniball #9825 üzenetére
Hú, a "Mi a szösz?" reklám tényleg jó volt!!!
Ha esetleg megtalálnád a YouTube-on vagy vhol, akkor ebbe a topikba linkelhetnéd!
(én sajna nem találtam meg)
-
localhost
Közösségépítő
-
DAVID0000
aktív tag
válasz
mimi_bacsi #9809 üzenetére
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Nem konkrét válasz, de bizonyos vagy benne, hogy a .crc file az filmfile?
-
mibog
tag
sziasztok!
gitár programot keresek, effektekkel.
elektromos gitárhoz szeretnék számítógépen keresztül jó hangzást.
előre is köszönök minden segítő szándékot! -
kraftxld
félisten
válasz
bootcamp+xp telepítő
-
mimi_bacsi
tag
PC-vel “feldarabolt” (.crc kiterjesztésű) filmet mivel lehet összefűzni Mac OSX-ben, hogy ismét egyben legyen a teljes film?
-
Biriboyka
senior tag
Olyan progi kellene ami a SD memóriakártyákat helyreállítja illetve valami amivel tesztelni tudom, hogy milyen gond van vele.
Nem adatvisszaállítós hanem sérült szektor áthelyezős vagy mi a csuda persze ha egyáltalán van ilyen
A történet annyi, hogy valami csoda folytán elszaródott a PSP-m memóriakártyája, chdsk szerint szektorhibás, de látja mégis viszont a feltett játékokat nem tudja lejátszani. Érdekes, hogy a másik kártyám szintén rosszalkodik, de itt nem talál hibát mégis ugyanaz a helyzet, -
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Én egy olyan progit keresek (ha egyáltalán létezik) amivel a játékok felbontását lehet állítani.Tudnátok nekem mondani plz?? köszi
-
cigam
titán
válasz
BigBadPlaYeR #9800 üzenetére
Egy ingyenes alternatíva:
BB FlashBack Express v2.6.3.1205 - 7332 KB
Képernyõ eseményeinek felvétele hanggal együtt, webcamerából is és mentése flash vagy AVI állományba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Metal topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest