- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
blueMerle #6114 üzenetére
Itt találod
Ha nem megy akkor jelezd, és elküldöm ami nekem van, igaz még a 2.11 es
http://come.to/hahn -
válasz
blueMerle #6114 üzenetére
Nem írtad milyen oprencer alatt, és milyen feladatra használnád, de egy kis trükkel simán megoldható.
Mivel az új windows-ok a zip fájlokat úgy kezelik mint egy mappát könnyen létrehozhatsz egy ilyen különleges mappát. (Jobklikk -» új -» tömörített mappa, megadod a nevét)
Belépsz ebbe a (zip)mappába, és odamásolod ami kell. Most jön a trükk!
Jobklikk -» Jelszó hozzáadása, megadod a jelszót.
Kívülről nézve ez egy jelszóval védett zip fájl, mégis a mondern oprencerek egy jelszóval védett mappának mutatják.
Ez a módszer azért is jó, mert mint említetted külső (hordozható?!) meghajtón kell megvalósítani, és így nem kell hogy a titkosítóprogram is ott figyeljen, valamint platformfüggetlen megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest