- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A legutolsó PowerPoint Viewer támogatja a 2003-as PPT-ket is ill. a 2013-as PPTX-t is. Ezt azért tudom, mert az év elején tettem fel pár versenyzőnek.
Azt, hogy a 2016/2019-es PPTX-t támogatja-e, azt nem tudom biztosan, csak feltételezem, hogy igen (legalábbis az egyszerűbbeket, pl amiben nincs makró kód stb stb)Egy próbát talán megér: PowerPoint Viewer14.0.4754.1000
UI:Azért nem tudom most kipróbálni a 2019-es PPTX-el, mert épp most húzom fel a rendszert egy új vasra, még nincs felpakolva a 2019-es Office...
-
Cs1csó
titán
Esetleg: Autodesk Flow Design
-
pc360
addikt
Igen, csak a passzív jellegén csodálkoztam. Értsd: nem lehet azt tudni, hogy milyen felbontásra állítja? Amúgy van pár felvevőprogi, ami beállítás szerint kiírja a felbontást játék alatt, anélkül is, hogy el kelljen indítani a felvételt. Legalábbis így rémlik... de lehet, az csak az FPS - ki kell próbálni. OBS, oCam stb.
-
akaido
addikt
-
cigam
titán
Ott van pl. a beépített mentés. Mindent elment (lemezképet is!), és a telepítőlemezről indítva, vagy direkt "visszaállító" lemezt készítve problémamentes a visszaállítás. A csere után ugyanazt a rendszert kapod vissza (programokkal/adatokkal), mint ami rajta volt mentéskor. [link]
De ha külső programról van szó, nem fizetnék a Norton-ért. Megoldható ingyen is. pl. ott az Easeus Pertition Master Free, vagy a Redo Backup,...
-
dr_strange
senior tag
Symphonyt nem hasznaltam, Ooo-nal kisebb, karcsubb, gyorsabb.
Tablazatkezelot nem ismerek (win ala), de pl. sok geppel egyutt telepitve jar az MS Works csomag, egyszerubb tablazatokhoz, dokumentumokhoz az is boven eleg lehet.
Vagy valamelyik online irodai alkalmazacsomag, ZOHO, GoogleDocs
-
Core2duo6600
veterán
Most írok egy pár nevet / linket a teljesség igénye nélkül, hogy melyik tudja ezt a mi neked kell, kipróbálás után tudod meg.
Régebben free volt
[Ashampoo® Burning Studio]Úgy kb ezek, de google a barátod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest