Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Lehet én vagyok a balfék de nem tudok evvel sem leszedni videót
nem tudom elképzelni,hogy nincsen normális letöltő progi ilyen oldalakra. 
-
qwertly
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Köszi ez talán jó lesz
de csak most virtual pc tettem fel és nem vett fel mást mind valamilyen töltelék zenét.Talán bekel állítanom de most nem volt időm.Csak rá kuksiztam. 
-
kételkedem
addikt
válasz
qwertly
üzenetére
WMRecorder ami elvileg felveszi a lejátszott videót. Nem próbáltam nem ismerem
-
qwertly
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Sajnos ez sem jó
.Az mtv volt volt mostanában,hogy csak a orbi grab++ tudtam leszedni az országjáró egyik műsorát de ez még annál is nyomibb.Mert valamilyen strem médiát nyom.És még egyikkel sem boldogultam. 
-
kételkedem
addikt
válasz
qwertly
üzenetére
Ha [ *.flv ] a fájl, amit le akarsz szedni, akkor az FLV Downloader is megér egy próbát.
Flash és FLV fájlokat is leszed a Flash Favorite ( fizetős ) -
qwertly
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sajnos nem jó ez alapból fent van.
-
qwertly
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Sajnos ez nem jó
.De köszi a linket
.Szívesen várom ha valakinek van valamilyen ötlete. -
Winner_hun
félisten
válasz
qwertly
üzenetére
Firefox + Video DownloadHelper
-
kételkedem
addikt
válasz
qwertly
üzenetére
Egy próbát megér, hátha nem csak a Youtube videókat tudja leszedni:
YouTube Downloader v2.3 -
qwertly
addikt
Sziasztok szeretnék videókat letölteni a pc egyes oldalakról pl:[link] de akármivel próbálom nem engedi a kis szemét
próbáltam IDM és a Orbital grabolni de nem lehetett van valamilyen progi amivel mégis sikerülne lehúzni a szerverről? -
sekli
addikt
ez így van, de miben számottevő a különbség, adatbiztonságban esetleg, bár nem hiszem, hogy bárhol is túl gyakoriak lennének az áramkimaradások, fogyasztásban meg minimális a különbség..., a program viszont kicsit egyszerűbben időzíthető, mint mindig belépni a bios-ba, szvsz...
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Vista alá kéne egy olyan progi, ami minden bekapcsoláskor átváltja a háttérképet. Tudtok ajánlani vmit?
-
GrandeP
addikt
Googléztam de nem találtam, ezért jöttem ide....

(#6783) Dagaddt : úgy lehet h a gyári lemezt, biztonsági másolták... dvd shrink segítségével.. vedd ki a felesleges nyelveket, és máris kisebb lesz...
-
válasz
Dagaddt
üzenetére
Szerintem sehogy. A DVD soha nem lesz 4,7GB-s. A lemezgyártók a tizes sámrendszerben számolják a felírható adatmennyiséget, vagyis 4700MB, vagyis 4700000B adatról van szó. A Nero meg (ahogy az az informatikában normális), a kettő hatvénaival számol. Valójában egy 4,7-es DVD-re csak 4.48GB adat fér, a 4,6 is már túlírásnak számít, ami nem javasolt és nem biztonságos.
Ja, és odafigyelhetnél a helyesírásra.
Vasinger!: HD Sentinel
sekli: készenlétnél úgy tudom, hogy a memóriában marad minden, ezért eléggé sámottevő különbség van
janati: ha nem tudod újraformázni, akkor kuka szerintem
GrandeP: [link]
-
Dagaddt
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni hogyan tudnék 4716 megabájtot kiírni egy 4.7GB os DVD-re??
Mert a Néró nem haggya csak 4600 megáig túlirni?! -
Vasinger!
nagyúr
Egy olyan progit keresek, ami nagyon professzionálisan mutatja a HDD paramétereit. PL: Hőmérséklet,tul. stb. És lehet benne ilyen tesztelő program is. Ne a HD tune-t mondjátok, mert azt ismerem.
-
GrandeP
addikt
Üdv!
.fla fájlt legszívesebben mivel szerkesztenétek.... ami m ég ingyenes is..
Illetve ha nem ingyenes kisebb, mind helyben mind gépigényben mint az adobe flash?
Köszönöm
-
LukE
veterán
válasz
fekeandras
üzenetére
némelyik bios tudja
szerk: bwah, gyorsan akartam segíteni a tegnapi kérdezőnek... -
leyo76
senior tag
ha a szóban forgó dvd író fel sem ismeri akkor annyi próbát tehetsz hogy egy más fajta íróban bepróbálod, és ha az felismeri akkor egy rendes formázást küldesz neki, akkor talán túléli, én már dobtam ki egy néhány újra írható dvd-t, nem valami megbízhatóak valamiért....
-
janati
őstag
ami...
Le tud törölni/formatálni egy újraírható DVD-RW lemezt, amit egy sikertelen írás óta nem olvas be egyáltalán a meghajtó, illetve semmilyen program...
Egyáltalán, mit lehet vele kezdeni? szeretném újra használni.
-
Antibazsi
aktív tag
Sziasztok!
Milyen progival tudom elmenteni a win-es beállításokat,hogy következő telepítésnél ne kelljen mindent újra beállítanom és installálnom?(ikonok,háttér,progik,sidebar,stb....) -
válasz
attosz1120
üzenetére
Felejtsd el, mert ezen a fórumon tilos a warezolás és az azzal kapcsolatos segítségnyújtás. Olvasd el az alapelveket!

-
attosz1120
tag
bocsi,rosszul fejeztem ki magam.
letöltöttem a far cry 2-őt.és kikellene csomogolnom.razor 1911.vmi raw fájl.ezt hogyan csomagolom ki? -
Lenry
félisten
válasz
attosz1120
üzenetére
kicsomagolni? minek? az egy virtuális CD
mountold be daemon-toolsba -
attosz1120
tag
sziasztok!
azt szeretném tőletek kérdezni,hogy ISO fájlt melyik programmal a legcélszerűbb kicsomagolni??? -
akaido
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Annyiban csatlakoznék az előttem szólókhoz, hogy még egy ajánlattal tudok szolgálni: az Ultra Defrag programot is kipróbálhatod.
-
válasz
Vasinger!
üzenetére
1. csinálsz egy batchfile-t, ami egymás után indítja a telepítőket silent módban (persze csak akkor működik, ha a driver telepítőknek van silent módja)
2. Autoit3-al készítesz scriptet (lehet exe-be is menteni, tehát nem kell telepíteni hozzá az értelmezőt), ami egymás után elindítja a telepítőket (ez képes nyomogatni a gombokat is közben, tehát kikerülheted a silent módot)
3. a kettőt kombinálod, előszőr lefut a batch file a silent módú telepítőkkel (mert ez gyorsabb), majd legvégül a bat elindítja az Autoit3 scriptetPersze úgy kell megoldani, hogy scriptek elinduljanak amikor beteszed a CD-t (tehát autorun-ba kell tenni)
-
GrandeP
addikt
Gondoltam megkérdem, hátha van vmi profi előre elkészített vonalember program...

Mondom garfieldban van ilyen, aztán az avit meg átkonvertálom és már kész is a flash intro...
De mondjuk amennyi időt a keresésére fordítottam... 1-2 órát, azóta már le animálhattam volna az adobe-al...

-
válasz
fekeandras
üzenetére
Ezt hogy érted? Ha ki van kapcsolva a géped, akkor nem is futhat rajta semmi, ergo nem tudja magát bekapcsolni. Egyébként ahogy GrandeP írta, programmal nem lehet megoldani, ha a BIOSban van ilyen beállítás, nyert ügyed van (de csak azért, mert hiába kapcsolod ki a géped, attól az alaplap még áram alatt van, de ez persze nem azt jelenti, hogy a gép képes bármilyen programot is futtatni).
Windsurfer: [link]
GrandeP: nem értelek, flashben tudsz animációt készíteni, az miért nem jó?
-
Jofi81
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Hadd ajánljak egyet én is: Defraggler.
-
GrandeP
addikt
válasz
fekeandras
üzenetére
Bios?

Egyes biosokban van wake up by time... az én asrockomban pl van...
Vagy primitív megoldás, beállítod a biost h "áram ráadásra" bekapcsoljon a gép, veszel egy időzítős dugvillát és kész is....

3, Egyes házak is tudják ezt....
Az én 4000 ft-os codegány házamon pl van óra... meg is nézem majd egyszer van -e ébresztő funciója..
-
GrandeP
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Sztem az egyik legjobb töredezettség mentesítő az auslogics disk defrag.... nagyon gyors még p3-on is... penről is futtatható, vista kompatibilis is...
-
Jofi81
őstag
válasz
Windsurfer
üzenetére
Esetleg az msconfig.exe? Benne van a windowsban.
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Egy nagyon durva hülye kérdés következik.

Létezik olyan progi amivel a "vonalember"
előre elkészített animálásait lehet összeszerkeszteni?Garfieldban meg 1-2 kultikusból van ilyen, aztán hátha... talán képregénykészítőnek hívják?
ui: az érthetőség kedvéért, egy flash oldalt csinálok, és intronak kellene ahogy a "f@szi" elsétál, egyik oldalról a másikra... de ha nem muszáj nem rajzolgatok...
Köszönöm...
-
Windsurfer
tag
válasz
fekeandras
üzenetére
ilyet én is kerestem és sajnos nincs

-
Windsurfer
tag
tudtok egy normális boot manager progit adni? vagy is hát egy olyan programot amiben beállíthatom, hogy mely programok induljanak el a winf*ssal együtt és mely progik ne!
thx
-
Apollyon
Korrektor
válasz
fekeandras
üzenetére
Szerintem ez nem fog működni mert a gép nem tudja saját magát áram alá helyezni. Másrészt, ha nincs betöltve az operációs rendszer akkor nincs ami futassa a programot így erről az oldalról is kilőve. Esetleg talán készenléti állapotból lehetséges lenne, de hát nem is tudom, nem hinném.
-
fekeandras
őstag
Tud nekem valaki olyan ütemező programot mondani ami egy megadott időben magától bekapcsolja a gépem?
-
Csabee.
nagyúr
üdv, keresnék egy free töredezettségmentesítőt, ami szerintetek a legjobb, illetve leggyorsabb?! lényeg a gyorsaság
és hogy jól végezze a dolgát, tudom beírom a googléba és kidob rengeteget, de egy bevált defraggerre lenne szükségem 
illetve, ha már kérdeztem akkor még teszek fel 1 kérdést, ismertek valami hasznos progit? vistára? vagy tényleg ami mindennap hasznosítható?

-
cigam
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mert ha ömlesztve van, akkor egymást felülírják a telepítő fájlok, ha könyvtárakra van bontva, akkor meg csak az összes folder nyílik meg, de nem indulnak el a telepítők.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tanulj meg olvasni. Köszönöm!

-
Dr. Romano
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
LoL majd a szervizes gépünkön letesztelem

-
cigam
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Remélem komoly, mert viccnek rossz volt.

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez azért elég primitív
De nem rossz 5 let 
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pfú, ez is nagyon jó, csak bonyolult.

-
Winner_hun
félisten
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Esetleg más megoldás?

-
Winner_hun
félisten
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy elég érdekes kérdéssel állnák elétek. Minden egyes rendszertelepítésnél ugye felkell pakolni a drivereket. Nekem abból jó sok van. Kb 7. Egy olyan progi kéne, amellyel egy olyan lemezt lehet készítani, amit berakok és magától felteszi az összes drivert sorba.
Vagy ezt csak úgy lehetne, megcsinálni, ha az op. rendszerbe integrálnám bele vhogy?

A választ előre is

-
gooool
őstag
Helló!
Haverom adott egy XP telepítő CD-t mert most arra van szükségem.Milyen progival írhatom át magamnak,hogy Boot-olható legyen,vagyis tudjam használni.Köszi a választ! -
Fboy
aktív tag
Hello!
Olyan videószerkesztőt keresek ami: tud magyarul, egyszerű kezelőfelület, könnyen kezelhető, a videóra lehet feliratot rakni, illetve vágni a videót.
-
jimmy399
senior tag
Hello
"fájl, megnyitás, exe illetve egy vbs, js fájlt válassz ki a gépedről"' - Ez mit is jelent? Hol, milyen futtatás???
"ha futtatja kérdés nélkül semmit nem ér de ez MAGÁNVÉLEMÉNY" - épp ez a lényeg, hogy ne kelljen feszt enterezni a jelszó miatt, mert az üres jelszó és max egy entert kell nyomni...
üdv: Jimmy399
-
joecontra
addikt
Hali!
Firefox Download Helper segítségével szoktam videókat flv-ben leszedni. YouTube Downloaderrel szoktam konvertálni WMV-be a videókat.
A problémám a következő: egyes flv-ket nem hajlandó konvertálni (ezek többnyire hq-sak szoktak lenni). A Wimpy FLV-Player lejátsza őket.
Ami viszont hajlandó átkonvertálni az csak 5 másodperces wmv-t eredményez vagy gagyi minőséget.
A kérdésem tehát,mi az a program amivel az ilyen flv-ket is wmv-be tudom konvertálni?Válaszokat előre is köszönöm!
Joe
-
akaido
addikt
válasz
jimmy399
üzenetére
Próbáld ki a DropMyRights-ot. Olvasnivaló:[VírusHíradó: Rendszergazdaként is biztonságban]
-
lúzer
veterán
válasz
jimmy399
üzenetére
próba:
fájl, megnyitás, exe illetve egy vbs, js fájlt válassz ki a gépedről
ha futtatja kérdés nélkül semmit nem ér de ez MAGÁNVÉLEMÉNY
és bocs ha hülyeségha nincs vbs, akkor ezt egy xxx. vbs fájlba:
set fso=CreateObject("Scripting.Filesystemobject")
set f=fso.Createfolder("C:\qqww0011")ez csinál a c-be egy mappát
-
jimmy399
senior tag
Hellosztok!
Nos, inkább felvázolom a helyzetet, és utána kérdezek:
Itthon én FireFox 3-at használok a netezésre. A gépen van egy vírusírtó, természetesen ingyenes megoldásról van szó. Azért, hogy növeljem a biztonságot a FF-ot egy normál felhasználói fiókkal szoktam futtatni. A fiók neve Korlátozott. Mellesleg a gépre, mint rendszergazda jalantkezek be, és ez alatt a rendszergazdai fiók alatt futtatom a Korlatozott nevű felhasználói fiókkal a Runas paranccsal.
A kérdéseim: mennyire van értelme ennek? (Azért valamennyi van szerintem) És a másik, hogy van-e olyan program, ami hasonlóan működik mint a Runas, de nem kell mindíg Entert nyomogatni, mikor jelszót kér? (A FF-ot egy parancsikonnal indítom el, amiben a Runas van megfelelően paraméterezve.)
Üdv: Jimmy399
-
Jazz
veterán
válasz
fradi81
üzenetére
Ez engem is érdekel, próbálkoztam vele.
De sajna ezek a hangkártyák egyszerre csak egy input csatornát tudnak kezelni, szal nem egy mixer.
így ki kell választani hogy mikrofon, vagy stereomix (ami hangot hallasz a hangfalakból), vagy line in,...Ajánlották a TotalRecordert, de ott is ki kell választani egy csatornát, vagy ez vagy az. Semmi trükköt nem sikerült kiszedni belőle.
Kíváncsian várom a megoldást.

-
fradi81
veterán
Hali, milyen programmal lehet felvenni számítógépen egy telefonos beszélgetést, tehát nem csak a mikrofon hangját hanem a bejövő hangot is. Köszi. Audacityvel csak a mikrofont lehet kiválasztani outputot egyáltalán nem.
-
Jazz
veterán
Ezek vannak ha valakit érdekel, aztán off.
videó
Google map mker
G Satellite maps Downl.
G Sat Super GetMindegyikkel van valami.
- Proxy nélkül nem megy. Ha meg adsz neki egyet, akkor meg nem jön le, csak áll 0.01%-nál.
- Ha a Videó szerintit csinálod: Összeomlik a firefox mikor a sikeresen beöltött scrollozható 8000x8000-es képet elmentenéd Screengrab!-al. A max amit tudott kezelni az 4500x4500.
- A G Sat Super Get jó lenne, tölti is, de összeomlik.
- G Satellit Map meg: megadod neki a koordinátákat, ki is írja hogy 20000*20000 400MegaPixel, 1Gb *.Png, majd download, és erre letölt egy 50Mb-os txt listát a mozaik képekről. És tovább? Mit kezdjek vele!...Ha Ha valaki rájött hogy kell használni, vagy van egy tuti programja, az jelezze kézfeltartással.
Thx -
LukE
veterán
Szóval olyan progi, ami: javás mobilfonon fut (SE w910 egészkonkrétan), és lehet vele a memkártyán lévő sima txt file-t írni-olvasni. (többé-kevésbé méretkorlát nélkül)
És a vele kreált file-t mindenféle varázslás nélkül ki lehet szedni, szerkesztgetni PC-n, visszarakni.
Mire gondolok: a telefon saját fejegyzés funkciójába speciel vonat menetrendem fele sem fér bele, úgyhogy annál valamivel nagyobb.Szóval olyan, amivel gép->mobil, mobil->gép átvitel is megy, és mobilon olvasni+szerkeszteni lehet a file-t. Ami külön-külön tudja olyat már találtam páregynéhányat. Ja, és nem kell közben online idétlenkedni

köszönet a nagytudásúaknak
-
-
Csabee.
nagyúr
Hello!
Egy oylan programra lenne szükségem, ami azt csinálja, hogy bedugom a pendrivot/flashdrivot és rákattintok egy exe-re akkor a beállított mappákat, dokumentumokat, fájlokat, szinkronizálja!Sandisk 8gb-os flashdrive-hoz volt valami unison vagy mi a csuda.. de nemigazán sikerült eddig rájönnön mit hogy kell, esetleg valaki ismer ilyen programot ?
várom a válaszokat
tanácsokat 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

nem tudom elképzelni,hogy nincsen normális letöltő progi ilyen oldalakra. 

.Az mtv volt volt mostanában,hogy csak a orbi grab++ tudtam leszedni az országjáró egyik műsorát de ez még annál is nyomibb.Mert valamilyen strem médiát nyom.És még egyikkel sem boldogultam.
.De köszi a linket
próbáltam IDM és a Orbital grabolni de nem lehetett van valamilyen progi amivel mégis sikerülne lehúzni a szerverről?

és hogy jól végezze a dolgát, tudom beírom a googléba és kidob rengeteget, de egy bevált defraggerre lenne szükségem