Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biriboyka
senior tag
Köszönöm Uraim, végigzongorázom a tippeiteket illetve amiket még találtam a neten!

-
Biriboyka
senior tag
Üdv! Olyan progi érdekelne amivel jelszóval tudom korlátozni a netes elérést. Magyarul ha elindítom az op rendszert ne induljon el a net hanem kérjen jelszót illetve korlátozza a netes elérés időtartamát mondjuk 18 óra és 19 óra közötti időre.
Tudtok ajánlani ilyet? -
Biriboyka
senior tag
Olyan progi kellene amivel a .mdf file-okat át tudom konvertálni .iso fájlá.
A poweriso-val nem tudom, mert nem engedi. -
Biriboyka
senior tag
Olyan fájl visszaállító progi kellene ami lebontja, hogy a törölt fájl ebben a könyvtárban volt. Magyarán a komplett könyvtárat állítja vissza.
A GetData-ban nem sikerült ez beállítanom.
-
Biriboyka
senior tag
Üdv!
Olyan progi kellene ami az avi-ban rögzített felvételeket letisztítja. Magyarán: amivel kicsivel jobb minőséget lehet látni, felismernia kocsikat, személyeket. Persze ha egyáltelán létezik ilyen.
Előre is köszönöm. -
Biriboyka
senior tag
Nekem valami olyasmi program kellene amivel megnézhetem milyen progik lassítják le a pc kikapcsolását, mivel amikor rákattintok a kikapcsolás gombra vagy 2 percet kell várnom, hogy lekapcsoljon a gép.
Megfelelne vaalmi gyorsító is.
-
Biriboyka
senior tag
Viszont nekem egy mp3 vágó progi kellene. Korábban ajánlotatokt már, de nem találom.
-
Biriboyka
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére

-
Biriboyka
senior tag
Sziasztok! Olyan program kellene amivel angol nyelvű filmeket be tudok konvertálni PSP-re, de olyan amihez a feliratokat is be tudom tenni mellé!
-
Biriboyka
senior tag
Olyan progi kellene ami a SD memóriakártyákat helyreállítja illetve valami amivel tesztelni tudom, hogy milyen gond van vele.
Nem adatvisszaállítós hanem sérült szektor áthelyezős vagy mi a csuda persze ha egyáltalán van ilyen
A történet annyi, hogy valami csoda folytán elszaródott a PSP-m memóriakártyája, chdsk szerint szektorhibás, de látja mégis viszont a feltett játékokat nem tudja lejátszani. Érdekes, hogy a másik kártyám szintén rosszalkodik, de itt nem talál hibát mégis ugyanaz a helyzet, -
Biriboyka
senior tag
Enyémre senkinek ötlete?
Olyan progit szeretnék - pontosabban konvertálót - amivel az angol filmek mellé be tudom rakni a feliratot, amit aztán be tudok konvertélni .avi-ból mondjuk .mp4-be.
-
Biriboyka
senior tag
Olyan progit szeretnék - pontosabban konvertálót - amivel az angol filmek mellé be tudom rakni a feliratot, amit aztán be tudok konvertélni .avi-ból mondjuk .mp4-be.
Tudtok valami megoldást? -
Biriboyka
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Jó csak amikor boot-olni akarom a másikról valami bootmgr-t keres a rohadt.

-
Biriboyka
senior tag
Üdv!
Ki szeretném venni az op rendszeremet tároló vinyót ( rendszervinyó) és a rajta lévő op rendszert át akarom tenni egy másikra. Milyen progit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Opel topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi