Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petersonal
tag
-
petersonal
tag
Jaja énis javás dologra tippelnék inkább meg az is mit tippelgetek XD a kiterjesztésről ez
jó leirást ad de még mindig nem tom, lehet akkor h ez télleg egy archive fájl de valahogy csak meg lehet nyitni ha már nem szerkesztésre vagy megnézésre. Mondom nekem firefox félig meddig megnyitotta(én társítotam hozá) de több kevesebb sikerrel mert ilyen legörgethető menüje van h 1-2-3-4 oldal és mit tom én megnyitja a 3ast és nem lehet vele átscollozni a többi oldalra pedig azok is érdekelnének.edit: sőt még wiki alapján cmd-ből is próbáltam hekkelni de úgy sem ment, de csak lehet nem próbálkoztam elég kitartóan

-
petersonal
tag
Milyen program, ami meg tud nyitni egy .jar nevű kiterjesztést. firefoxal próbáltam valamilyen szinten megbírkózott vele de az eredmény nem tökéletes a 4 oldalból 1et jelenít meg, az oldalak között nem lehet lapozgatni

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Horgász topik
- Yettel topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest