- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petersonal
tag
-
petersonal
tag
Jaja énis javás dologra tippelnék inkább meg az is mit tippelgetek XD a kiterjesztésről ez
jó leirást ad de még mindig nem tom, lehet akkor h ez télleg egy archive fájl de valahogy csak meg lehet nyitni ha már nem szerkesztésre vagy megnézésre. Mondom nekem firefox félig meddig megnyitotta(én társítotam hozá) de több kevesebb sikerrel mert ilyen legörgethető menüje van h 1-2-3-4 oldal és mit tom én megnyitja a 3ast és nem lehet vele átscollozni a többi oldalra pedig azok is érdekelnének.edit: sőt még wiki alapján cmd-ből is próbáltam hekkelni de úgy sem ment, de csak lehet nem próbálkoztam elég kitartóan
-
petersonal
tag
Milyen program, ami meg tud nyitni egy .jar nevű kiterjesztést. firefoxal próbáltam valamilyen szinten megbírkózott vele de az eredmény nem tökéletes a 4 oldalból 1et jelenít meg, az oldalak között nem lehet lapozgatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest