- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
Van arra lehetőség , hogy valami program bizonyos időközönként csináljon egy printscreen-t, vagy egyéb módon arhiválja a monitor "történéseit"?
Köszi -
Antigabo
tag
Milyen prg az ami pendrive-ra telepíthető - erről indítható - ÉS:
BE ENGED JELSZÓT cserélni a rendszerbe ?
mert egyszerűen egy partícionálás után az tötént hogy jelszót kér a windows bejelentkezéshez !!!
Nagyon szar.
csak úgy magától
mindig vmi fosság ! -
szasza_1
senior tag
Helló mindenkinek!
Olyan programot keresek, ami képes egy gépről közvetített streamet tovább steamelni több gép felé. Elméletileg a VLC jó lenne, de nem sikerült úgy továbbstreamelni az anyagot, hogy ne kelljen újratömöríteni. Hang volt, de kép nem. Illetve a VLC-vel még olyan gondom volt, hogy a http-n keresztül streamet több perc alatt nyitja meg. Windows Media Encoder pedig nem tudott hálózati forrásból megnyitni videót.
Előre is köszi a válaszokat! -
Froclee
őstag
válasz
Sickboy25 #8189 üzenetére
Én ezt használom: VSO Image Resizer
Amúgy akár Paint-tel is. -
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Milyen programmal tudok képet átméretezni?
Köszi
-
-
akaido
addikt
válasz
Thunderzolee #8184 üzenetére
[A TweakUI] segédprogi is meg tudja jeleníteni az XP verziót.
-
-
sbazsi
veterán
válasz
Thunderzolee #8184 üzenetére
-
Halee!
Milyen program írja ki így az óra, és a mellette levő ikonok fölé az XP egyéb adatait?
Valamilyen weboldalon láttam egyszer, letöltöttem, egy kis alkalmazás volt, de nem tudom hová mentettem a programot, lehet el se mentettem.Nagyítva ilyen:
-
akaido
addikt
-
cigam
titán
válasz
Balázs_a_laz #8180 üzenetére
Akkor például elállítod a sebességet 115200-ra
-
ticzi01
aktív tag
Létezik valami normális és egyben ingyenes progi amivel lehet msi installer fájlokat készíteni.
A wininstalle azt ismerem, de valami más tuti free jobb újabb szebb hasznosabb gyorsabb...
az előbbi kérdésre is várom még tippeket és egy nagyUP
-
-
ticzi01
aktív tag
Olyan teljesen free programot keresek ami a képernyő eyeményét felveszi és lementi aviba vagy swf-be.
Teljes képernyőt kijelölt területet is tudok benne választani és a hangot is rendessen fel tudja venni.
És teljessen ingyenes.
Egyet találtam meg is vagyok elégedve vele, de a hangot sehogyan sem tudom ráerőszakolni.
CamStudio25 -
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
Balázs_a_laz #8172 üzenetére
??Minek?
Nemtom mitértesz alapállapoton. -
Furky
őstag
Hi!
Egy ingyenes dvdíró programra szeretnék tippeket. Ami minél sokrétűbb legyen, legyen hülyéknek szánt oldala is, mint például a Nero Express, illetve egy alap, normális felület is elérhető legyen benne(Nero Burning Rom). Tudtok erre tippeket adni?
-
cigam
titán
válasz
Balázs_a_laz #8169 üzenetére
Erre megoldás a mode parancs:
mode com1:19200,N,8,1,P
-
zoo8800
veterán
Hali
Légyszi alánljatok nekem valami internet adatforgalom-mérő progit.
A web&walk firmware nem az igazi, és mobilnetem van sajnos.Köszi
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Mivel tudnék lejátszani 1080p-s mkv videót? GomPlayerrel sikerült elindítanom egy codec letöltése után, de akad mint állat.
(Csak nem kevés neki a gépem?
)
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Egy olyan kérdésem volna h; Korlátolt Wifi hálózatba már beírt jelszót- ami ugye nyilván x pötty, h tudom láthatóvá tenni?
Ajánlottak már egy progit; Xpass2.2 -de ez nem oldotta meg sajna.Köszönöm.
Üdv.M -
dunc
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #8157 üzenetére
És mit töltsek le onnan?
-
ponix
aktív tag
válasz
Csakénvagyok #8161 üzenetére
Tegyél fel kodeket nyugodtan, az kell minden máshoz is! Ez ingyenes progi, és a linkelt oldalról letudod tölteni a magyar verziót, meg egy kissebb kodek packot (K-lite), és ezt egyszerű használni!
-
Csakénvagyok
őstag
Ismerem, annak idején még én emeltettem ki (pirossal)
A VirtualDub-hoz mégis kell codek. Esetleg vlmai más? Nincs codeccsomagom, de nem is akarok feltenni.
Tehát vlmi video splittert szeretnék, fontos hogy free legyen, tudjon videót lejátszani, hogy ki tudjam választani hogy honan meddig játszam le, s ne kérjen codecket -
ponix
aktív tag
Egyszerre? Mit is akarsz csinálni tulajdonképpen? Mert vagy mikrofon bemenetet használod, vagy sztereo keverőt, de egyszerre csak egy forrást tudsz beállítani szerintem!
Egyébként rengeteg hangszerkesztő progi van! cool edit pro, steinberg cubase, steinberg nuendó, fl studio, sony acid! stb.. stb..stb..
Ja és egy egészen jó de egyszerűbb Magyar progi, az Audacity
http://download.chip.eu/hu/Audacity-1.2.6_101796.html
-
ponix
aktív tag
válasz
Csakénvagyok #8157 üzenetére
Szívesen! Ezen az oldalon meg találsz egy csomó hasznos tudást filmszerkesztéssel kapcsolatban!
http://www.filmkonvertalo.hu/news.php
-
dunc
nagyúr
Sziasztok melyik progival tudok felvenni hangot microfon+zene egyszere?
-
akaido
addikt
-
ponix
aktív tag
válasz
Csakénvagyok #8146 üzenetére
Virtualdub mod avi-t mpg-t eszi, flv-t egyébként is át kell előbb konvertálni!
-
Csakénvagyok
őstag
Egy olyan ingyenes videó splittert keresek ami több kiterjesztést is tud (*.mpeg, *.avi, *.flv esetleg) s ne keljen érte codekkeket rakosgatnom.
-
Vasqu
csendes tag
Üdv.
Olyan programot keresek amivel .doc ból tudok .pdf et csinálni. A googlés beépített converter nemjó, foxit pdf converter szintén nemjo mert minden oldalra berak egy hirdetést a lap tetejére. Plz segitsen valaki mert a csajom kikészit.. szakdolgozatához kell mert a debil tanárok pdf-et kérnek.
Elöre is tx.
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Volna néhány *.mpg videóm amit fényképezővel készítettem, viszont a gépet nem vízszintesen, hanem függőlegesen tartottam. Namármost...
így lejátszáskor PC-n ugye nem épp szerencsés helyzetből látható a felvétel. Milyen programmal lehetne elforgatni a teljes videót 90 fokban? THX a választ!
-
sbazsi
veterán
válasz
ticzi01 #8132 üzenetére
nekem van egy ilyen korlátos pcm.
bárki használhatja.
Shared Computer Toolkit
Ez van rajta. kb másfél éve megy.
Van start menüje, amivel ki lehet jelentkezni.
Desktopon firefox, ie, opera, msn, skype.
Ezek mennek, más nem.Ez csak sp2-vel megy, sp3-hoz Windows SteadyState dukál.
Lassan kéne már frissítenem, de úgy vagyok vele, hogy amig megy, addig nem nyúlok hozzáantivírus, és antispyware fut a háttérben.
usb letiltva.feladatkezelő sem fut, a user semmit nem tud csinálni vele....
csak a fent említett progik. -
doktor úr
aktív tag
Olyan szoftverről álmodozom, amelybe betöltök egy képet (rózsaszínebb álmaimban beépül a jobb klikk menübe), és azonnal, felbontástól függetlenül kiírja, hogy mekkora lenne az nyomtatásban (azaz mekkorák a kép fizikai méretei 300dpi-ben). Most csak jópár lépésen keresztül tudom meg ugyanezt. Létezik ilyen program?
-
ticzi01
aktív tag
Tudom, hogy vab Xp fórum is,de eddig hasztalan volt és senki sem tudott segíteni, meg akkor volt a forgalom, hogy lehet el is kallódot.
Nemrégiben voltam a T-Mobile-ban a hivatalosban és egy Acer mini notin láttam egy tuti kis progit aminek sehogy sem sikerült megfejteni a kilétét.
Ezzel csak Internetezni lehetett.
Se startmenű/nagyon profi , nagyon tetszik.o]/ se semmi az asztalon, csupán csak egy spéci böngésző indul el.
Feladatkezelőt sikerült előhozni alt+ctrl+del és ott láttam egyetlen egy futó folyamataot. Vagyis kettőt. E-Media Agent ez szerepelt a futtatható progiknál.
Ha kilőttem a böngészőt/igen kértem rá engedélyt/akkor csupán egy full üres asztal maradt.
Gép indulásakor egyből ez a progi indul el.
Amit nem nétem meg csökkentett mód lehet ott telepítették rendszergazdával az későn jutott eszembe.
Vagyis e progi segítségével lehetne tuti internetes korlátos pc létrehozni.
Semmi garázdaság a böngésző is a program része volt.
Ha tudtok segíteni abba, hogy megfejtsük mi a progi neve hálás lennék.
Nagyon sokat keresgéltem, de eddig semmi.
Remélem nem valakinek első találata lesz googleKöszönöm mindenkinek előre is!
-
domi007
őstag
-
domi007
őstag
Sziasztok,
Egy egyszerű status programot keresek, amely kijelzi a cpu használtságot, szabad ramot, hálózati infókat és főleg a hőmérsékletet!
Sajna egy öreg gépre kéne (házi szervert csinálok belőle), ezért pl. nem szeretnék everestet használni, mert túl sokat tud, évekig tölt be... Ami viszont gond: a gép olyan öreg, hogy CPU-jában még nincs hőmérő, csak a HDD-ben, szóval emiatt még nehezebb a dolgom. Windows XP-s progi kéne.Köszönettel:
DOMy -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel a lehető legegyszerűbben lehet videót file-t 16:9-ről 4:3-ra konvertálni. -
joe2005
senior tag
-
TotO'
aktív tag
Hy all, segítség kéne, melyik az a progi amivel netrádió streamet el tudnám menteni mp3ba? és lehetőleg ingyenes , előre is thx
-
cigam
titán
válasz
Balázs_a_laz #8124 üzenetére
Na akkor fussunk neki még1x.
Nyiss egy parancssort, és írd be az alábbi parancsot:copy adat.txt com1
Ez, az adat.txt-t másolja az 1. soros portra
Ez megy?
Csinálj egy batch fájlt (pl. kuldes.bat), aminek a tartalma ez legyen:copy adat.txt com%1
A parancssorba a kuldes.bat után beírt számmal adod meg, hogy melyik soros portra kuldje az adat.txt-t.
kuldes.bat 3
parancs hatására az adat.txt-t a 3. soros portra (com3) küldi el, ugyanis a %1 a batch fájlna átadott első paraméter jelképezi. Jelen esetben 3 a paraméter, ezt helyettesíti be a %1 helyére, így lesz belőle
copy adat.txt com3 -
ponix
aktív tag
válasz
Balázs_a_laz #8120 üzenetére
Az semmi, én 38 éve nem programoztam
-
cigam
titán
válasz
Balázs_a_laz #8120 üzenetére
Nade ez legyen a batch fájlban!
copy adatsor.txt com%1
A %1 paraméter adja meg, hogy hanyas com portra akarod küldeni az infót.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
hmhm...
próbálkoztam notepad-ben beírni, de a bonyolított változat nem akar működni.
A copy adatsor.txt com%1 készít egy com fájlt, amiben benne van az adatsor tartalma.
Ez biztos kiküldi a soros portra az adatot?
(bocs, hogy láma vagyok de kb 5 éve programoztam utoljára, igazság szerint ezt is visual basicben kellene megalkotnom..., legalábbis a főnök elképzelése szerint...)
-
cigam
titán
válasz
mimi_bacsi #8117 üzenetére
Sima videochat? Azzal megspékelve, hogy nálad nem a kamera képét adod át, hanem a desktop képét. Ezzel :http://nyanyan.to/skype/nyadesk/
-
ponix
aktív tag
Itt hátha találsz megoldást! [link]
-
mimi_bacsi
tag
Milyen program, ami a skype-vel együtt dolgozik, és táv prezentációra alkalmas?
-
ponix
aktív tag
válasz
mimi_bacsi #8112 üzenetére
Ja mentsd ki mov-ba és nyomd fel a Youtubera! De valahol olvastam, hogy ki lehet menteni *.ppt-be is! De nem tudom, hogy hogy!
-
joe2005
senior tag
válasz
mimi_bacsi #8112 üzenetére
Ötletek:
PPT-be ki lehet menteni, vagy konvertálni?
Esetleg Mov-iba elmenteni, majd flv konvert és feltölteni videóba online videó oldalra. -
mimi_bacsi
tag
Szeretnélek Benneteket megkérdezni, létezik-e CSAK lejátszó program, amivel a MAC-es KEYNOTE-val elkészített prezentációkat a webre feltéve a pc-s ismerősök megnézhetik, lejátszhatják?
-
cigam
titán
válasz
Balázs_a_laz #8110 üzenetére
kuldes.bat 2
a com2-re küldi az adatotA kuldes.bat tartalma:
copy adatsor.txt com%1
Értelemszerüen a kiküldendő adat az adatsor.txt-ben van.
De bonyolítani is lehet
choice /n /c:123 Válassz port számot (1, 2, vagy 3)%1
if errorlevel ==3 goto harom
if errorlevel ==2 goto ketto
if errorlevel ==1 goto egy
goto vege:harom
copy adatsor.txt com3
goto vege:ketto
copy adatsor.txt com2
goto vege:egy
copy adatsor.txt com1:vege
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Hali!
Nekem egy olyan programra lenne szükségem (vagy kellene írnom egyet), amivel COM portra tudok egy ASCII kódsorozatot kiküldeni.
Semmi extra, előre definiált kódsorozat, csak egy gombra és egy COM port választó listára lenne szükségem a programban.
Üdv
-
Davey7
senior tag
nekem egy olyan program kéne amivel pl. 100 oldalas pdf fájlból a nekem szükséges oldalakat ki tudom szedni akár oldalanként,akár azokat egy dokumentumba.
egy csomó pdf split program-ot dob a goggle,de nekem ingyenes kellene,vagy illegális(régebben a pdf split/merge 2.2-t használtam,de elveszett)
linux vagy windows alá(lényegtelen) -
sbazsi
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok Vista alá olyan free progit ajánlani, ami beállítástól függően egy adott mappából változtatja a háttérképet?
-
ponix
aktív tag
Na nekem meg az a gondom, hogy vannak bizonyos pdf file-ok, amiket nem enged az adobe Reader nyomtatni! Milyen program tenné lehetővé a nyomtatást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest