- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
Sima adatfájl (dat, txt, ahogy elnevezem). Néhány oszlop, de több tízezer sor.
Meg kellene feleznem őket, hogy az excel tudjon diagramot készíteni belőle. Sajnos neki 32000-nél megáll a tudomány. Értelmes diagram készítő programot meg nem találtam még.A többieknek is köszi a választ
, majd próbálkozom.
-
DAVID0000
aktív tag
Hali.
Ha jól emlékszem akkor a Virtualdub-al lehet ilyet csinálni. Filtereknél kell beállítani azt hiszem. -
malwy
senior tag
Hali!
Van egy szarul megvágott filmem. Alul felül a fekete sáv bele van mentve, szóval ki kéne vágni, és beállítani a megfelelő képarányt. Erre keresek programot.
ELőre köszönöm! -
Csakénvagyok
őstag
Olyan progit keresek ami gépelt szövegből hagfájl csinál.(Ja magyarul olvas)
-
törölt tag
válasz
nemesmatee #9388 üzenetére
A Windows Paint és a Paint.net bőven nem ugyan az!
-
14adam
addikt
Hello,képeket szeretnék kivakdosni egy képről,és szerintetek milyen progit lehetne használni erre a célra.Painttal nemszeretném,photoshop-hoz nemértek,most raktam fel az acdsee-t ott meg nehéz és még a procim is nagyon jár,csak nemtudom,hogy mért
Szóval valaki egyszerü progi lenne a legjobb.Választ előre is köszönöm
-
KMT
addikt
Van egy több tízezer soros adat fájlom. Hogy tudok ebből kitörölni minden második sort? Van ilyesmi program?
-
akaido
addikt
-
cigam
titán
link
A Corel promocionális alapon ingyenesen letölthetõvé tette a Paint Shop Pro X verszióját elsõsorban a Lexar felhasználóknak, de másoknak is. Az alkalmazással a képeket professzionális fotókká lehet alakítani.
A letöltéshez meg kell látogatnod a linket, meg kell adnod a kereszt, majd vezetékneved, az email címed és máris indulhat a letöltés -
Oczu
senior tag
maru, Kraftxld köszönet
-
simon7021
csendes tag
Lehet,hogy nem ide kellene írnom ,de egy kis segítségre lenne szükségem!
Az everestben hol kell beállítani,hogy a Vista oldalsávban akkor is megmaradjanak az értékek ha bezárom az alkalmazást?
Elöre is köszi a segítséget! -
Oczu
senior tag
Üdv, "gbi" kiterjesztést mivel lehet megnyitni?
-
vante
aktív tag
Laptopnál szeretném letiltani a touchpadot, hogy inaktív legyen a rendszer felállásakor (winxp). Eszközkezelőben nem találtam meg.
Melyik progival tudnám ezt megtenni?
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Olyan progit keresek Eee PC 701-hez, amit a Windows Zero helyett lehet használni és lehet vele kapcsolódni rejtett WPA2 hálózathoz. Esetleg ha free, az lenne a legjobb
A válaszokat előre is köszönöm -
$p@rr0w
őstag
Hali!Ilyen jellegű animációnak mivel érdemes nekiállni? (Ami gyorsabb mint az elemeket egyesével mozgatni Premierben...)
-
Black-core
aktív tag
Ilyen letöltés kezelőkkel nem lehetne megoldani?
-
törölt tag
válasz
Black-core #9364 üzenetére
Pl egy akármilyen tűzfal. Akár a Win beépítettje is.
MOD: A Win beépített tűzfala gyakorlatilag nulla többlethelyet igényel a gépeden. Vagy ha van routered, akkor az meg pláne.
-
DAVID0000
aktív tag
válasz
Black-core #9364 üzenetére
AVG 8.5
[link] -
Black-core
aktív tag
Sziasztok!Nekem egy olyan progira lenne szükségem hogy,blokkolni tudjam vele az alkalmazások netre való kapcsolódását.Tudnátok egy ilyet mondani?Köszönöm cépen!!
-
Apollyon
Korrektor
maru, cigam, joe2005: köszi a segítséget, végül a Corel mellett döntöttem, egy videóra az is elég lett.
-
Froclee
őstag
válasz
nyargalo99 #9360 üzenetére
Es tovabba keresek egy masik ingyenes programot amivel ki tudom irni cd-re a CUE es
APE kiterjesztesu file-okat. -
nyargalo99
csendes tag
Sziasztok
Keresek egy olyan programot aminek segitsegevel hasonlo hangminta alapjan hosszu mp3-as szamokbol kivagja a hangminta utani tetszoleges reszt.
Es tovabba keresek egy masik ingyenes programot amivel ki tudom irni cd-re a CUE es
APE kiterjesztesu file-okat. -
maru
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #9354 üzenetére
Köszi!
De közben megtaláltam:
Microsoft Windows SteadyStateIscariah: én Corel Ulead VideoStudio X2-t használom. Ez elég sokoldalú progi, lehet neked ez 1 kicsit sok, de könnyen kezelhető és tud youtube-ra optimizálva menteni.
30 napos teljes értékű próbaverziót pedig le lehet tölteni. -
Apollyon
Korrektor
Üdv
Életemben először foglalkoztam most videószerkesztéssel, és hát a Windowsos Movie Maker nem jött be.
Igazából csak egy jpg-t szeretnék "összevágni" egy mp3-mal hogy feltölthessem youtubera.Szóval tud valaki egy alternatívát a movie maker-re?
-
lúzer
veterán
Hali!
van olyan progi, ami letiltja a billentyűzetet, és csak a kurzorbillentyűk aktívak?
és valami bill. kombináció oldja fel. -
maru
aktív tag
Sziasztok!
Van 1 ms program XP-re amivel a felhasználói fiókokat lehet korlátozni. Nem emlékszem mi a neve.
Valaki tudna segíteni? -
Sk8erPeter
nagyúr
Ilyesmivel is próbálkozhatsz: Folder Password Expert, Folder Lock
-
cigam
titán
Készítesz 1 jelszóval levédett zip fájlt. Ezt a windows úgy mutatja, mintha 1 mappa lenne, de csak a jelszó megadása után férsz hozzá. (jobklikk, új, tömörített mappa. Elnevezed. Belemásolod amit akarsz. Ezután a "mappán" belül Fájl, Jelszó hozzáadása. Ezután már csak a jelszó ismeretében tudod kivenni amit beletettél. Persze látni "bárki" láthatja mi van benne, de csak a fájl/mappaneveket. A tartalmukhoz nem fér hozzá)
De használhatsz külön célprogramot is pl. http://www.snapfiles.com/screenshots/EncryptOnClick.htm -
adyh
tag
Sziasztok!
Olyan programra lenne szükségem amivel XP alatt 1mappát titkosítani tudnék vagy valami ilyesmi.
Köszi -
Sziasztok!
A következő problémára keresnék megoldást:
Adott 2 külön merevlemez ("A" és "B"). "A" merevlemezen Windows 7, "B" merevlemezen XP rendszer van telepítve. Először a Win 7 lett telepítve, majd utána az XP. Telepítéskor mindig csak az egyik winyó volt a gépben.
Mivel tudom megoldani, hogy bootoláskor lehessen választani az indítandó op. rendszer közül és a egyik op. rendszer se lássa működés közben a másik op. renszerre telepített merevlemezt. Még annyival bonyolódna esetleg a dolog, hogy a "B" lemezen létrehoznék egy "C" partíciót, amit mindkét rendszernek látnia kellene (de ez már csak extra kívánság, ha a fő probléma megoldást nyert.).Már próbáltam az EasyBCD-t. Win 7-es rendszerre telepítettem, hozzáadtam a XP-s winyót a boot bejegyzésekhez. Bootoláskor meg is jelenik a választómenü, de az XP-t választva nem indul el a rendszer. Valami NTDLR hiányára panaszkodik. A másik problémám ezzel a megoldással, hogy látszódik Win 7 alatt az XP-s winyó (bár ez lehet, hogy beállítás kérdése és nem találtam meg a programban az opciót).
Kipróbáltam az Acronis Disk Director Suite-ot, de nem jutottam vele semmire. Az OS selector menü inaktív, nem választható.
Sajnos a Win 7 XP módja nem elegendő számomra, mert a munkahelyi hálózathoz való VPN-es csatlakozásnál használt token csak XP alatt hajlandó működni.
A BIOS-ban történő boot-sorrend átállítás sem megfelelő megoldás számomra.
Előre is köszönöm a segítséget
-
PetX
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek amivel nyomon tudom követni, több számítógép sávszél felhasználását egy router mögött.
A program az egyik számítógépről futna.Igen igen a router is tud ilyet, de az nem jó, mert csak csomag számot ír és a wifi+wire-t nem mutatja egyszerre, így elégggé csalóka.
Wireshark tud ilyet?
-
válasz
Csabee. #9337 üzenetére
Az Acrobat Pro 200 rugóba kerül, szóval jobban jársz, ha mindig megtartod az eredeti fájlt amit PDF-be akarsz konvertálni, és mindig az eredetit módosítod, majd konvertálod PDF-be (vannak ingyenes "konvertálók", pl: OpenOffice, vagy a különböző PDF nyomtatók).
Amúgy meg, ha nem saját PDF fájlt akarsz módosítani, azt nagy eséllyel nem lehet, mert elég sokan levédik módosítás ellen.
-
ArchElf
addikt
válasz
Csabee. #9337 üzenetére
Nem egészen, mert a pdf inkább régiókból áll, nem egészen összefüggő szöveg, mint pl a word-ben. Kb. olyan mintha a word-öt nem hagyományos szövegszerkesztésre használnád, hanem minden bekezdést, szekciót, tördelt szöveget külön szövegdobozba vinnéd be (amelyek akár többszörösen át is fedhetik egymást), és azokat külön konfigurálnád (betűtípus, szín, méret, stb) és pozicionálnád.
Ráadásul a ps->pdf fordításkor az optimalizáció oltárán elég érdekes egyszerűsítések is megtörténhetnek a forráshoz képest.AE
-
Csabee.
nagyúr
Kész PDF-et mivel lehetne szerkeszteni?
-
pitman
őstag
válasz
kalmarattila #9318 üzenetére
A Faststone tud forgatni exif alapján, veszteségmentesen. Sajnos ezt letöltés közben úgy emlékszem nem tudja megtenni, csak ha az ember kézzel ráengedi egy adott mappára.
-
Krystal_s
addikt
ááá ez nagggyon édes volt
Geli12: igen a .kar az egy hangformátum és lehet belőle avi-t (is) készíteni, ha pl van egy videód ami alá szeretnéd betenni az adott hangot (.kar)
itt egy kis leírás milyen elven működik a dolog [link]
külön programot nem tudok neked ,mert nagyon sok ilyen progi van ami képes erre...
ezeket nézd át és amelyik szimpatikus próbáld ki...kar to avi converter -
lúzer
veterán
válasz
kételkedem #9329 üzenetére
de!
-
válasz
kételkedem #9329 üzenetére
ne legyél már ilyen negatív
-
Geli12
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresnék ami a .kar filet avivá átalakítja.
köszi!
Geli -
Vasinger!
nagyúr
válasz
kételkedem #9323 üzenetére
Ennyi található a log file-ban:
Seconds
66238
66241
66244
66247
66250
66253
66256
66259
66262
66265
66268
66271
66274
66277 -
válasz
kalmarattila #9318 üzenetére
Esetleg a Pictomio?[link]
Nagyon király effektek vannak benne diavetítéshez. -
kalmarattila
csendes tag
joe2005, pitman köszönöm a válaszokat, leszedtem a programokat és még ma ki fogom próbálni őket.
Még egy kérdés: mikor töltöm át a digitális gépről a fényképeket melyik program tudja azonnal a helyes irányba forgatni? Mármint hogy a döntött képeket ne kelljen egyenként felfordítgatni hanem ezt már megcsinálja ő automatikusan...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
kételkedem #9316 üzenetére
És ezzel, hogyan? Hiába kapcsolom be, hogy logololjon, sehol se látom a logfilet.
És a core temp nem is helyes értékeket mutat... Más?
-
Vasinger!
nagyúr
Milyen programmal lehet logolni a hőmérsékleteket? Itt az összesre gondolnék: CPU, HDD, GPU, alaplap. Azért kéne, mert néha újraindul a gép csak úgy és később megnézném, hogy mennyi volt mikor újraindult.
-
joe2005
senior tag
válasz
Sk8erPeter #9313 üzenetére
Én a Malwarebyte progijával csíptem el egy-két haszontalan protozoon és azt megelőző dögöt.
ESS a barátom vele szoktam keresni. -
Sk8erPeter
nagyúr
Nálatok jól bevált kémprogramirtót tudnátok ajánlani? Ami tényleg hatékony, és valóban megtalálja a kártevőket.
Milliónyi van neten, de olyat keresek, ami szerintetek tényleg jó (rengeteggel találkoztam, ami simán nem fedezett fel/nem tudott irtani spyware-t, adware-t vagy akármit). Jó lenne, ha ingyenes lenne, és esetleg nem csak spyware-re, hanem adware-re és egyebekre is hatékony lenne, de az se baj, ha csak az elsőre.
Előre is köszi! -
printmester
csendes tag
válasz
printmester #9310 üzenetére
már találtam a szoftverbazis.hu oldalon, kösz a leendő segítséget
-
printmester
csendes tag
Melyik az a program amivel DivX filmet DVD-filmként lehet DVD-re írni?
Esetleg konvertálni? -
pitman
őstag
válasz
kalmarattila #9307 üzenetére
Faststone image viewer
Azt is meg tudod adni, hogy egy adott mappa almappáiban hány szintig kutakodjon. A vetítés elindulása után a mappába kerülő új képeket szépen beveszi a vetítésbe.
-
joe2005
senior tag
válasz
kalmarattila #9307 üzenetére
XnView. Több hatást, könyvtárt is hozzá lehet adni
-
kalmarattila
csendes tag
-
joe2005
senior tag
válasz
kalmarattila #9305 üzenetére
PowerPoint esetleg?
-
kalmarattila
csendes tag
Melyik képnéző programmal lehet látványos és szép vetítést csinálni?
Projektorral kell vetítenem egy rendezvényen, de nemcsak előre megadott képeket hanem olyanokat is amiket ott fényképeznek és a gépre töltés után bele kell illeszteni a vetítésbe.
Olyan programot keresek ami kis paraméterezéssel szép animált képátmeneteket csinál és picit komolyabb lesz mintha csak cserélgetné a képeket megadott idő után...
-
válasz
Sk8erPeter #9301 üzenetére
AutoIt3-al bármit meg tudsz csinálni, de kell egy kicsit scriptelni hozzá.
-
Sk8erPeter
nagyúr
DialogDevil-hez hasonló programokat keresek.
Csomó esetben egyszerűen nem működött (ld. pl. Total Commander-nél (7.50b) DVD-ről másolásnál fájlhiba esetén számomra érthetetlen módon csak a "Kihagyja" és "Mégse" gombok állnak rendelkezésre [KÉP], nem lehet azt mondani, hogy mindegyik hibásat hagyja ki, ezért ilyenkor megáll a folyamat - ennek elkerülése érdekében próbáltam automatizálni a gomblenyomást DialogDevil-lel, de szart rá), ezért kérlek titeket, hogy ajánljatok olyat, ami nálatok bevált.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest