Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemens
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Kicsit későn, de csak most tudtam kirpóbálni ezt a kiegészítőt.
Fel is tettem gond nélkül, csak éppen a mixeket nem tudom vele letölteni. Megtalál mindent az oldalon (hátterek, csengőhangok, videó), csak a mixeket nem látja, pedig az első kettőt leakarom valahogy heggeszteni az oldalról.
Ötlet?

-
Chaser
legenda
válasz
PazsitZ
üzenetére
Semmilyen zenét nem kerestem, kellene egy ilyen program, ami néha jól jönne. Mint a winamp plugin is mutatja, nem mindenki tartja lehetetlennek, ha az még messze nem is tökéletes. Hol tartana a világ, ha mindenre rávágnánk kapásból, hogy nem lehet
Eddig egy embert megkérdeztem, megkérdezek többet, ráérek, nyilván egy nagyon penge matek-fizika koponya kell ehhez, de szerencsére ismerek ilyet is. -
PazsitZ
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Valamiért az ffdshow kavart be, mondjuk nem értem ugyanazok a kodekek vannak fenn mint voltak. Akkor működött, új rendszer és nem megy
. Egy újabb verziójú ffdshow már normális képet adott, de bal oldalra egy zöld kis csíkokat tett (nézhető a film, de inkább leszedtem).
Egyébként nem tudom ez a gspot annyi különbséget mutatott a két nem müködő filmnél - a többivel szemben-, hogy Split: No, valószinű ezzel a tulajdonsággal akad össze a ffdshow
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Bittorrent topik
- Spórolós topik
- Hardvervadászat november elején
- Gyúrósok ide!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már többször votl hozzá szerencsém, inkább kihagyom.

Eddig egy embert megkérdeztem, megkérdezek többet, ráérek, nyilván egy nagyon penge matek-fizika koponya kell ehhez, de szerencsére ismerek ilyet is.

.

)