Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petersonal
tag
Jaja énis javás dologra tippelnék inkább meg az is mit tippelgetek XD a kiterjesztésről ez
jó leirást ad de még mindig nem tom, lehet akkor h ez télleg egy archive fájl de valahogy csak meg lehet nyitni ha már nem szerkesztésre vagy megnézésre. Mondom nekem firefox félig meddig megnyitotta(én társítotam hozá) de több kevesebb sikerrel mert ilyen legörgethető menüje van h 1-2-3-4 oldal és mit tom én megnyitja a 3ast és nem lehet vele átscollozni a többi oldalra pedig azok is érdekelnének.edit: sőt még wiki alapján cmd-ből is próbáltam hekkelni de úgy sem ment, de csak lehet nem próbálkoztam elég kitartóan

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen autót vegyek?
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Eladó egy Pixel 7a
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest