Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
24" TFT még járható? Nem fog torzulni szemből?
-
deja vu
addikt
válasz #57527808 #81950 üzenetére
Ha már Vegát veszel akkor megnéznék egy WQHD felbontásút is pl: AOC AGON AG322QCX. Ekkora méretre már kevés lehet a FullHD.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
félisten
Sziasztok!
Samsung S32F351FUU típusú monitort néztem ki magamnak filmezésre és játékra.
Mik a vélemények róla?
Túl olcsónak tűnik nekem, hogy ne legyen valami hibája, de hátha pont nekem való.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Weareus
addikt
Nekem az elődje volt, ugyanúgy Samu led moncsi volt az is, full hd felett tudott picit. (1920x1200), 27 colon.
Játékra tökéletes volt, kompromisszumokkal. (Betekintési szögek). Itt nem csak arról van szó, hogy 178 fok és kabát. Egyébként 2012-ben vettem és hasonló árban volt, mint amit most te nézel.
Ha előtte ültem és hajladoztam jobbra-balra már akkor változtak a színek pl. egy játékban, de ehhez tudatosan kellett ide-oda mozognom.Amúgy nem volt zavaró, egy CRT persze még ma is mindent fényévekkel ver. (Mondjuk ami van: 22 col, 32 kg, de az is Samu . A feketéje, a kontrasztja, fényereje, színtelítettsége, eh nem is ragozom. Persze a ledmonitor ment eladásra, mióta ez van, de talán majd az OLED, ha megfizethető lesz, ill. előtte egy 4k-s témakör.)
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
félisten
válasz Weareus #81954 üzenetére
Vagyis 2-3 ember nem tudná már élvezni a filmet?
Ugye itt különböző szögekből nézzük.
A drágább VA paneles monitorok jobbak e téren?Máshogy kérdezve, létezik olyan monitor, ami legalább 32 colos és filmezésre nagyon jó?
Itt azt értem, hogy betekintési szög + fekete is jó.
(Az IPS glow rettenetesen zavar.)[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
törölt tag
válasz Alvin_ti4200 #81881 üzenetére
Nem, nincs kitéve! De még raktáron sincs!
Nem igaz h sehol egy normális 1440p 27"-es monitor
-
Brekk
addikt
Van azért még választás bőven. Philips BDM3270 (itt érdemes figyelni, hogy van QP és QP2), AOC Q3277PQU is. Esetleg 4K AOC is van hasonló áron VA panellel, U3277 (kétféle van, 130e körül meg 170e körül).
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Brekk
addikt
válasz WO_Zolee #81960 üzenetére
Z35P VA paneles, kicsit lassabb mint az ASUS, de cserébe 4000:1 kontrasztod lesz, tehát ugyanolyan fényerő mellett brutáljó feketéd. Acer 5év garis.
IPS gyorsabb, sokan sokkal jobban szeretik, igazából érdemes eldönteni, hogy VA vagy IPS párti vagy-e.[ Szerkesztve ]
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Hozzáértők segítségét szeretném kérni azzal kapcsolatban, hogy adott egy ASUS ROG PG279Q monitor. Milyen beállítást javasoltok rajt a g-sync 120/144/165Hz vagy g-sync nélkül, ULMB 120/144Hz?
-
Tibmester
csendes tag
Üdv!
A Lenovo P27H és a korábbi P27Q között milyen érdemi különbség(ek) van(nak)? Vagy azért nem beszerezhető már a "Q", mert a Lenovo helyette forgalmazza a "H"-verziót?
Milyen displayport kábelt érdemes venni hozzá?
[____|====(W)=VR6=|____]
-
atom18
senior tag
-
laskr99
addikt
-
-Solt-
veterán
válasz atom18 #81974 üzenetére
Nagyon leegyszerűsítve igen, de olvasd el normálisan amiket linkeltem, mert van ott ajánlott beállítás az NV driverre meg úgy általában mindenre. 120Hz felett például már az sem mindegy, hogy az egered hány Hz-s frissítést tud...
Megéri rászánni azt a fél órát!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
törölt tag
(#81952) deja vu & (#81962) AxBattler
köszi a tippeket, közben próbáltam némi infót szerezni neten. aoc-on ránézésre van vesa rögzítési pont, ez elég hasznos, mert enélkül csinálhatnék új "asztalt" a monitor alá. a jelenlegi nem úgy lett kialakítva (hangfal, klavi, kontroller, telefon és egyéb tartó).(#81966) Brekk:
titeket dob árukereső és gugli is előre, szóval nálad érdek is van a dologban. viszont a weboldal most nem az igazi, mert nem lehet semmit sem megnézni. gar időt és pár infót megnéztem volna.
de akkor kérdezem itt:
mennyi garancia van rá?
fényes a kijelző? (a mostani samsung enyhén fényes, és nagyon zavaró tud lenni)
out of the box felaggatható a falra szabvány tartóval?
ugye az a wc lehúzó kar kinézetű izé nem a kezelőszerv akar lenni?(#81977) AxBattler
nem röhög , közel 10 éve használok 32"-on fhd-t, és kb másfél méter távolság miatt nekem megfelelt. igazából a nagyobb felbontással lennék egy kicsit meglőve, közelebb kéne ülni, és akkor a lábam nem tudnám kinyújtani vannak gondok, remélem ezt mindenki átérezte
mindenesetre erősen gondolkodóba estem az eggyel nagyobb felbontással kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
Bazsa$
tag
Sziasztok!
Monitort szeretnék venni játékra. Jelenleg egy 32" TV -t használok ami jó szolgálatot tett de WHQL felbontás fele indulnék.
Legtöbbet játékra használom. 32" alább nem mennék. G-SYNC, Free-Sync nem érdekel. Viszont a tűéles és élettel teli színek igen. 16:9 -es arány is fontos.Ezt néztem ki: Samsung 32" C32H711QEU LED Curved
Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel. Vagy LG vonalon milyen IPS-TN paneles megoldás van ami jó lehetne?
Előre is köszönöm.
Asus TUF B-550 Pro, Ryzen 7 5800X3D, 32 GB G.Skill, Zotac 4080 Trinity OC
-
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy megéri egy benq g2220HD-t lecserélni egy BENQ GW2760-ra? Jó lenne a nagyobb képátló, fhd fölé nem mennék, szegény r9 380am így is néha kínlódik, online multit csak a wotot nyomom de azt is csak hobbi szinten, alapból már csak single-ket nyomok szóval a késleltetés nem olyan nagy gond nekem. vagy esetleg nézegessek újonnan dell-eket csak mert azoknak a képe nagyon tetszik, viszont akkor 50-ig mit tudtok ajánlani ami 22"-nál nagyobb s fhd-s? vagy mennyivel jobb egy ips panel mint egy va-s(mert az említett benq ha jól vettem ki az)
Köszi előre is a segítséget!Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
Bazsa$
tag
De ez is felkeltette a fantáziámat: AOC AG322QCX...
Asus TUF B-550 Pro, Ryzen 7 5800X3D, 32 GB G.Skill, Zotac 4080 Trinity OC
-
pibácsi
senior tag
válasz deja vu #81929 üzenetére
Szia deja vu!
Úgy néz ki, hogy eldől a monitor sorsa. Az Oázisban találtam egy használt (úgy írják, hogy újszerű állapotban) Dell™ UltraSharp 2007FP 20" (51cm)-es 4:3 arányú monitort. Kicsit nagyollom a mostani 17"-hoz képest, de meg lehet szokni. Paneltípus: VA – Vertical alignment (függőleges igazítás) és IPS – In Plane Switching (képsíkváltó) . Úgy gondolom, hogy ez jó lesz, a célomnak megfelel. A 4:3 arány meg nekem külön jó, mivel a fényképeket így szerkesztem, ezért is kerestem főleg 4:3-at. Nem is értem, hogy akkor, amikor a fényképezőgépek nem is ismerik az 5:4-et, de a kamerák sem ehhez igazodnak miért van, hogy ezek vannak divatban.
Szeretném kérdezni, hogy mit szólsz ehhez a választáshoz?Üdv. Pibácsi
-
-
Brekk
addikt
válasz #57527808 #81978 üzenetére
Oldal átállás lesz ezért vannak mostanában szünetek, de mag fogja érni... OAC 3év gari, hivatalosan matt, de nagyon lágy a bevonat, tehát valahol félüton van a tükrös és a matt között, de nem tükröződik! A VESA felfogatást meg kell néznem. A lehúzó kar nem is tudom hogy mi.
-
félisten
válasz #57527808 #81978 üzenetére
Mindent értek.
2560*1440 felbontás biztos jó, csak bírja is a VGA-d + ha valaha is konzolt kötnél rá, az szívás, ugyanis a játékgépek csak a 1080p-t és a 4K-t kezelik, a WQHD-t nem. Volt olyan, akinek ezért kellett lecserélni az MX27AQ-ját.(#81980) Hannibhál
Alig használt 2760HS-t hirdetnek aprón 41k-ért, szerintem az elég jó váltás lenne.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
törölt tag
válasz AxBattler #81988 üzenetére
pont reggel villant be, hogy ha később vennék egy xbox one x-et, akkor a pixelek nem megfelelő helyen lennének. szóval nem natív felbontáson menne, ami sokat rontana a helyzeten. tudtommal az új konzolnál is lesz freesync, csak nem kell félni, hogy 60 fölé megy az fps / frissítési ráta.
alapvetően azért tetszett meg egy one x, mert végre számomra is vállalható fps-t tud kipréselni magából. nem egy glorious pc master race hajlobogós sebesség, de mindenképpen értékelhető fejlődés.(#81987) Brekk
2 videót néztem a wc lehúzókarral kapcsolatban, de mindegyiknél vissza volt hajtva, és nem azzal kellett a menüben mászkálni ami nálam már fél siker.köszönöm mindenkinek a segítséget
lesz min agyalni egy ideig. még a vga kérdéskört is el kell döntenem, mert erősebb konzol esetén nem raknék csúcs közeli vga-t a gépbe, és a monitor felbontása sem mindegy one x vásárlása esetén. -
válasz AxBattler #81988 üzenetére
Köszi a tippet, de nem postáz, meg viszonylag kevés pozitívja van meg azt el felejtettem leírni, hogy jó lenne ha győrőn belül tudnám rendezni ezeket, s itt győrbe 35ért hirdetik, ezért kérdeztem, hogy az a gw2760-as megéri-e mert ha anynira nem akkor inkább kiadok +12-20 ezret s az aqua-ból rendelnék ips-es dellt, de ha annyival enm jobb a képe, akkor esetleg ez a benq alternatíva lehetne?
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
-
-
félisten
-
-
deja vu
addikt
válasz pibácsi #81984 üzenetére
Ha ragaszkodsz ehhez a kis mérethez megfontolandó. Két fajta panellel szerelték IPS, és S-PVA. Ami a boltban van az IPS paneles. Nekem csak az a bajom vele, hogy több mint 11 éves modell. Az oázisban van például NEC PA241 ami kategóriákkal jobb, és az is kijön 50 ezerből ami ugye a kereted, de ha nem hát nem.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Alienware 500hz
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest