Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz atom18 #81974 üzenetére
Nagyon leegyszerűsítve igen, de olvasd el normálisan amiket linkeltem, mert van ott ajánlott beállítás az NV driverre meg úgy általában mindenre. 120Hz felett például már az sem mindegy, hogy az egered hány Hz-s frissítést tud...
Megéri rászánni azt a fél órát!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-
iszoke
senior tag
válasz atom18 #133192 üzenetére
Személy szerint én nem biztos, hogy ajánlanám. Több példány is volt nálam, az első gyári hibás volt olyan meglepetéssel, amit még egy monitoron se láttam, és nem én voltam az egyetlen, aki belefutott redditen látható videók szerint. Színkezelés terén sem (volt) tökéletes főleg HDR módban, bár ezeket lehet, hogy azóta javították firmware frissítésekkel.
Én inkább megvárnám az új Alienware monitorokat, sokkal jobb minőség lesz 3 év beégés elleni garival és elvileg januártól már kapható lesz, legalábbis tőlünk nyugatra. Itthon pár hét késéssel várható szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest