Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52921) peppe79 válasza sentinel (#52911) üzenetére


peppe79
senior tag

Sorba véve a negatív tapasztalataid...

Amit megerősíthetek:
- borzasztó lassú telefonkönyv keresés: ez relatív; de az kétségtelenül igaz, hogy többszáz telefonszám mellett szakaszosan kell begépelni a nevet, ami lassabbá teszi a keresést. 70-80 telefonszám mellett már picit gyorsabban lehet gépelni, de ott sem tökéletes, főleg, ha valamelyik gomb kezdőbetűje is szerepel a keresett névben. Ez nekem azért nem tűnt fel eddig, mert sokkal kevesebb telefonszámot használok, és nem szoktam szótöredékre keresni; csak a név kezdőbetűjére, onnan pedig a navigombbal kiválasztom a hívófelet. Persze ez 500-700 telefonszám mellett már nem feltétlenül életszerű, így megértem a bosszúságod.

- az sms/figyelmeztető hangok alap esetben tényleg nem cserélhetők, csak a gyári 10 jelzőhang közül lehet választani

- az 5-ös gombhoz valóban nem rendelhető gyorshívás, az a zseblámpának van

- feleslegesen hosszú ideig világít, elég lenne 4-5 másodpercig pislákolnia. Amúgy állítható, de sajnos a legrövidebb idő 30 másodperc.

- Google kontakt szinkronizáció valóban nincs

Amit cáfolhatok (vagy amit én tapasztaltam):
- a GPS nálam hibátlanul működik
Amit nem tudtam kipróbálni:
- Outlook szinkronizálás: az én hibám, de fogalmam sincs, hogy ez mit takar. :) Eleve nincs Outlook-om (Deepin OS-t használok), így ki sem tudom próbálni

- lassú a telefon feloldás: sajnos nekem már nincs Nokiám, így ezt nem tudom kipróbálni. A Samsung GT-S5610 van csak kéznél. Annak a billentyűzára ~1.8mp alatt, az Alcatelé pedig ~2.2mp alatt old fel. Ha nem figyelem a stoppert, az Alcatel sokkal lomhábbnak tűnik, pedig tényleg csak kb. fél másodperc a különbség. Mondjuk, ami engem jobban zavar, hogy nem két gomb megnyomásával kell feloldani, csak a *-gal.

Ami nem feltétlenül hátrány:
- hívás közben lezár a billentyűzet. Ez nekem személy szerint nem hátrány, sőt! A hívásmegszakítás működik, a beszélgetést követően meg - az esetek 99 százalékában - amúgy is zsebre tenném a telefont.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.