Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
válasz iamthesonar #8853 üzenetére
A régi idők CS-je más volt mint most azért, kijelenthető hogy MA nemzetközileg sehol sincs a magyar CS, néha 1-2 felvillanás-próbálkozás van 1-1 csapat részéről külföld felé, de ott is besülnek általában. Most pl híres magyar CS játékosok? Talán shiddy, de ő külföldön él és játszik is, illetve pawát említenék még lehet a külföldiek (habár ő M.O-n közellenség )....félreértés ne essék, én közel sem vagyok ilyen szinten, és nem oltani akarom őket! Csak be kell látni, hogy M.O e-sport (CS) tekintetében kuka, és ez nem csak a játékosok tudása, sokkal inkáb hozzáállása miatt+még egyéb tényezők, támogatottság etc.
A most utáni résszel egyetértek teljesen.
X7-re vonatkozóan pedig, ezek szerint tényleg vagy az enyém volt valami csodadarab (mivel ezeket a jelenségeket én nem tapasztaltam, igaz én nem játszok nagy felületen), vagy amire nekem volt használva, arra tökéletes...átlag embernek gamelni.
De egyébként nyilván aki "komolyabban" akar játszani az nem is 4k körüli egeret vásárol (újonnan). Kérdés, hogy kinek mit fed le a gamer kategória, átlagos Vér Istvánkának aki nem low senzizik+néha multizgat kicsit arra tökéletes, egyéb esetben kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Cyberpunk 2077
- Milyen NAS-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest