Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41602) MrChris válasza air (#41599) üzenetére


MrChris
nagyúr

Jó lesz az a cucc. Későbbiekben meglátod mit mennyire használsz, meg mi kéne még. Nekem a nagy tele lenne kérdés, hogy tényleg szükségem van e rá. Méretes a hurcibáláshoz, ez szokott a legnagyobb kerékkötője lenni :D Igaz nekem is végig kellett járnom a létrát, mire kialakult a készlet. Szívesebben javasolnék egy fix portré obit helyette.

Throme: Persze nem a géptől függ, láttam már bridge-el végigfotózott esküvőt. :D Ő volt ott A fotós. Bridgel is lehet jó képet készíteni, de sajnos A fotós erre ott éppen rácáfolt :D Nem a zaj, élesség, vagy mélység élesség volt probléma amit megtekintés nélkül sokan felrónának, hanem a kompozíció, meg próbálkozás egyes lövéssel a pillanatot elkapni, pedig tolhatta volna a sorozatot... Egy profit lehetőleg a technika ne akadályozzon, csak ha lehetetlent, vagy hülyeséget kérnek.
Gépek kategorizálásakor vannak ennek, vagy annak a célcsoportnak készült vázak és objektívek, amit az árazás is tükröz. Nyilván fotózásba belépő is vehet d5-t, legfeljebb otthon hagyja, mert a mobil jobban kéznél van és úgy sem látott nagy különbséget :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.