Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2523) t_a_m_a_s válasza vermont (#2501) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Szia,

amennyire én tudom, ezek hasonló korú, eléggé kifutó cuccok. Nekem csak a Nikonnal van komolyabb tapasztalatom, illetve a minap volt egy oly E-500 vagy 510 a kezemben. A Nikonomhoz képest az oly menürendszere nekem nem lopta be magát a szívembe, illetve képminőség terén sem ütött akkorát... Persze akkor csomagoltuk ki, és ezek tényleg csak az első benyomások voltak.

Nikon D40 általános felhasználásra teljesen megfelel, nagyságrendekkel jobb bármely kompaktnál. Ha nem túl nagy a kezed, akkor a fogására sem lesz panaszod. A legjobb választás szerintem a 18-105 VR obival venni, de a sima, VR nélküli 18-55 is egy jó kis obi, csak kicsi az átfogása.
A szokásos tanács pedig, hogy fogdosd végig őket, ha teheted próbáld ki, aztán vedd meg amelyik a legjobban tetszik. Tudásban valószínűleg kb ugyanazt nyújtja mindhárom gép.

Holnap majd jól beletépünk...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.