Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25109) marcyman válasza m3ss (#25105) üzenetére


marcyman
aktív tag

Nyilván van mindkét érzékelővel szerelt gépnek van előnye-hátránya.
Ami biztos, hogy én személy szerint egy kisebb, "visszafogottabb" gépet hamarabb viszek bárhova magammal, mint egy nagy monstrumot. Ezért amiket írtatok MILC vázak igen szimpatikusak, csak így, hogy nincs összehasonlítási alapom FF vázzal, nem tudom mennyivel adna kevesebbet/többet.
Nálam nem igazán szempont az AF, sorozatfelvétel gyorsaság, meg ilyesmi. Inkább a képminőség/megbízhatóság/tartósság/hordozhatóság lenne a cél.
A tartósság, strapabíróság szempontjából nézve pedig talán a nagyobb váz a nyerő. ((Bírja a hideget, cseppállóság stb.) (Mondom ezt úgy, hogy nem fogtam még a kezemben Fuji XT1, Olympus OMD gépeket sem.) Ezért pl. a Sony A6000 szerintem kiesett.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.