Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
hi!
egy dinoszaurusz készül kihalni... azaz készülök megvenni első okostelómat.
Szempontok:
- egy kézzel kezelhető, zsebre rakható;
- nem Win oprendszer;
- telekom kínálatában elérhető (céges lesz valszeg);
- masszív felépítés, leesést ilyeneket ne azonnali töréssel kezdje.
(nagyjából ez a fontossági sorrend is)
z3 comapct és iP5s valamelyikéről álmodom, de lehet, hogy majd a főnök felébreszt...
mivel szűz vagyok, nekem mindegy hogy Android/iOS. Fenti szempontok alapján milyen alternatívák vannak még? THX!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
MeGabee
senior tag
-
ViSAS
senior tag
válasz Alister71 #83950 üzenetére
Szerintem ilyen felhasználással nem igazán nyerné el a tetszését az üzemidő. Rengeteg szoc. app., telefonálás...
Matipati (#83949): Üzemidő szempontjából nem értek egyet a kollégával, bár minden más szempontból az Alpha viszi a pálmát a Sony Z3C-vel szemben (már amennyiben belefér a 120 ezres limitbe és hozzá tudnál jutni annyiért)...de szerintem nézz arról is egy tesztet és mérlegelj.
Szerk.: A powerbank felett elsiklottam. Úgy szívbaj nélkül vállalható az Alpha.
[ Szerkesztve ]
-
Quattro
tag
Xiaomi Redmi Note2 és Xiaomi Mi4 közt vacillálok. Jobb lenne az 5,5coll de ha az Mi4 minden más tekintetben a jobb akkor lehet lemondok arról a fél collról. Mindkettő új. Melyik lenne a jobb választás?
Köszi!
-
s3nsitivity
addikt
Na srácok most én is kérdéssel jövök kivételesen.
Úgy tűnik a héten elviszik az M8-am.
Ebben a hónapban kb 90ezret tudok rászánni telefonra ha elviszik.(az árát. )
November elejére viszont már tudok félre rakni mellé kb 150e -ig.Na a kérdés az az, hogy ti várnátok a helyemben addig vagy akár karácsonyig és valamit újonnan?
Nexus 5 2015 - Moto X Stly - HTC Aero(?) - LG G4
Vagy vegyek most használtan valamit 90 magasságában?
Egyszerűen nem tudok dönteni.
90 magasságában van a Z3, Mate 7 mondjuk.
Talán tudok találni egy N6-ot ami nem lenne rossz és már szeptemberben hozzá is jutnék.Plusz ott az N5 is ami 32esbe 80 körül megy ami nem is rossz. Volt már ugye N5-öm csak az a fránya aksi..
Egyszerűen nem tudok dönteni.
Lehet oda se adom a HTC-t addig gondolkozok.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
SybenX
őstag
válasz s3nsitivity #83957 üzenetére
Nexus 5 2015-t vedd.Szerintem ennek már elég jó lesz az üzemideje és szeptember végén jön:
forrás: [link]
► Snapi 808 (2 nagy teljesítményű A57, és 4 kicsi A53 maggal) - Adreno 418
► 3GB RAM
► 5,2" 1080p
► Type C USB
► 2700mAh
► 12,3MP hátsó, és 5MP első kamera
► 16 és 32GBos modellek lesznek - fekete, fehér és kék szinekbenVagy a huawei nexust
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz s3nsitivity #83957 üzenetére
Novemberig úgysem bírod ki telefon nélkül, 90-ért pedig nem kapsz jobbat mint az M8.
Alister from Hell
-
Feldin
csendes tag
Sziasztok!
100 000 Ft korul mit ajanlotok?
Ezeket neztem eddig:
1+1
Honor 6
Sony Z1 / Z1 Compact
Sony Z3 / Z3 Compact
Huawei Mate 7
Huawei G7Melyik miert? Melyiket miert nem?
Esetleg mas?Win nem jatszik
Koszi!
Illetve jon ki valami amire erdemes varni ebben a kategoriaban?
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Feldin #83960 üzenetére
1+1 -> Az egyetlen ami baj lehet vele, hogy nagy, egyébként tökéletes készülék.
Honor 6 -> Kérdéses Szpport
Sony Z1 / Z1 Compact - > Szar szoftver
Sony Z3 / Z3 Compact -> Nem rosszak, fúleg az 5.1.1-es szofverrel.
Huawei Mate 7 -> Nehéz, nagy
Huawei G7 -> Többihez képest gyengeÉn vagy Z3 vagy 1+1 et választanék a helyedben.
100 fölött fog most olyan készülék jönni amire érdemes várni.
(#83959) Lord Vader Na ez az.. Egy glaxy minim van backupnak de áá 2 hónap vele? Szörnyű lenne. Karácsonykor mindenképp akartam venni valamit de ahhoz meg el kell adni az M8-at. Most meg elvinnék és tök tanácstalan vagyok.
Még a Nexus 6 lenne opció, 100 korül már kapni azt meg a Szeptemberi fizuból félre tudnám tenni már és hó közepén meg is lenne a drága, csak félek a méretétől.(#83958) droid16 Csak az áráról nincs semmi. Amúgy engem is nagyon izgat a dolog, csak messze van még és megbolondulok telefon nélkül
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Úgy néz ki, mate 7et vennék
Nekem fontos, hogy 27%-os áfatartalom legyen, és ez elvileg ilyen: http://www.mobilbirodalom.com/termek/huawei-ascend-mate-7-.html/729
103 ezer forint kiegészítőkkel... Rendelhetem innen, vagy lehet simlisség szerintetek? Megbízható cég?
A gariztatás mindenhol bolti, ugye? Illetve van gyári, ha a saját költségeden Kínába küldöd, de hát gondolom ezeknél a készülékeknél garanciával nem nagyon lehet sehogy sem számolni... -
Feldin
csendes tag
válasz s3nsitivity #83961 üzenetére
Koszonom, mik jonnek amik szoba johetnek? Nagyon nem vagyok otthon az ujdonsagokban
Illetve az aksi szempont lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz s3nsitivity #83961 üzenetére
A terved azért sem fog működni mert max 2 nap g mini használat után venni fogsz valamit.
Alister from Hell
-
MeGabee
senior tag
válasz kalapacsolok #83962 üzenetére
Én nem vennék gyári gari nélkül 100K felett telefont,plána hogy ha jól veszem ki a szavaidból,akkor cégre lesz.
A kékeknél 130K most kártyásan a Mate 7,nekem megérne annyival többet a 2 év jótállás.s3nsitivity: Bakker,ha én állnék most úgy,ahogy te,akkor nyomógombos Nokiával kibírnám a Honor 7 megérkezéséig
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Páromnak szeretnénk most telefont venni, és ebben szeretnék tanácsot kérni. Elsősorban androidos jöhet számításba, árban kb. 30-35, max. 40 ezer ami még belefér. Lehetőség szerint független legyen a készülék. Felhasználás szempontjából teljesen átlagos, telefonálás mellett főleg Facebook, Messenger, Viber, Skype használatra, netezésre kellene, és néha egy-két fotó készítésre. Nézegettük a Lenovokat és az Alcateleket, de ezeken kívül nem tudom mi jöhet még számításba ebben az árkategóriában, és melyik lenne a jobb választás.
Előre is köszönöm a segítségeket! -
Alister71
nagyúr
-
s3nsitivity
addikt
válasz Lacus_84 #83969 üzenetére
Jókat.
Kínában már lenyomta az Apple-t.
(#83965) MeGabee De áááá.. Valószínűleg várás lesz belőle.. de meg fogok őrülni. Legalább kezdődik az egyetem és idén már végezni kéne hátha az leköt majd.
[ Szerkesztve ]
-
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
Nem igazán értek a telefonokhoz, a t-mobilnál szeretnék venni egy ilyen "2k egy hónapra a részlet" akción belül valami okostelefont.
Egy Samsung S advance-t vált majd, és ezzel már a tököm teli volt, hogy állandóan megfagyott a messenger, meg ha hívtak 5 mp kellett mire felébredt, hogy kijelezze a hívót, ilyen finomságok.
Szóval mit nézzek a mostani telefonon? Minél több ram, és sok magos proci? Köszi előre is.
-
delgo
csendes tag
Sziasztok!
Első telefont szeretnénk vásárolni egy hölgy számára a következő paraméterekkel:
- Árkategória: 50-80e Ft
- Új
- Független vagy T-mobilos
- Hosszú távra
- Általános használatra (telefonálás, email,...)
- Lehetőleg androidos, de windows phone is szóba jöhet.
- Ne legyen túl nagy
- Akksi aránylag sokáig bírja (nap közben semmiképp ne kelljen tölteni)
- Lehetőleg minél tovább legyen támogatva (tehát inkább egy nemrég kijött egyszerűbb, mint egy 5 éves csúcskategóriás)Előre is köszönöm a segítséget!
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! A mate 7 okostelefonhoz szeretnék 32 gigás SD kártyát venni. A kérdésem, hogy még mindig a class 6 a legidealisabb erre a célra? Illetve milyen márkát ajánlotok, adata SanDisk vagy tökmindegy, ami a legolcsóbb class 6 os? Köszi a segítséget!
-
-
Alister71
nagyúr
-
s3nsitivity
addikt
válasz oliwwer #83981 üzenetére
P8 Lite -al jól jársz.
Kb a 4C csak prémium kivitelben.Más,
Na úgy döntöttem ha elviszik holnap az M8-am akkor vigyék. Úgyis felcsaptam egy CM-et a tabomra és így használható.
Addig kibírom azzal. Ha meg 1-2 héten belül rám jön a hoppáré akkor vagy egy P8-at vagy egy N6-ot veszek.[ Szerkesztve ]
-
mesie
újonc
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni: hosszabb távra szeretnék telefont venni, és az LG G2-re vagy a Nexus 5-re gondoltam.. de nem tudom, hogy melyik legyen. szerintetek melyik lesz tovább támogatva, vagy mostmár (2015-ben) ezek "kifutó" telefonok? -
MeGabee
senior tag
válasz s3nsitivity #83982 üzenetére
+ LTE,NFC
Akksiban viszont kicsit gyengébb.Viszont meg tudja venni a T-mobile-os akciójában isAddigra befut talán a Honor 7 is, hátha rágerjedsz
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
BTom1970
tag
Lenne egy kérdésem:
Egy Super AMOLED kijelzőnél előfordul, hogy beég a kép.
Samsung S3 Neo-ról lenne szó. Ebben úgy tudom még a pentile-s SUPER AMOLED van.
Ez be szokott égni?"Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk más terveink vannak" /John Lennon/
-
MeGabee
senior tag
válasz Alister71 #83987 üzenetére
Jogos,benéztem.Bocsesz.
De ennyibe egy HD kijelző belefér,nem?Szerk.: Engem nem kell meggyőznöd,valamiért jobban szeretem a természetes színeket,ezáltal az IPS-t preferálom De ugye ízlések és pofonok....
Szerintem a 2 éves LG F6-om kijelzője is szebb az A3-nál.
Szigorúan szubjektíven nézve.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz BTom1970 #83985 üzenetére
A pentile a tranzisztorok elrendezésére utal csak, közelebb kerülnek egymáshoz a színek, élethűbb, teltebb.
Na meg nagyító alatt bitangul néz ki.Előfordulhat minden Amoled-en ,hogy beég ez a sima (am)OLED-eknél a gyakoribb jelenség, az újabb SAmoled-eknél nagyon kicsi számban jelentkezik.
MeGabee Ha értelmes áron fog startolni lehet benevezek a Honor 7-re még nem tudom. Októberben születésnapom, inkább arra lepem meg magam nem karácsonyra.
(#83987) Lord Vader Pedig nem rosszak az újabbak. Régen én is így voltam vele de mára egészen megállja a helyét.
Na meg legalább nincsenek úgy túl árazva mint a Samuk.[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz s3nsitivity #83989 üzenetére
Minden esetre én az MTK-t is elé sorolom.
A P7-em fényképek lapozása közben is be tudott akadni, míg egy s410-nél sem tudom olyan gyorsan görgetni a képeket, hogy 1 pillanatra is beakadjon.
Elhiszem, hogy jobbak az újabbak, de a Kirinnel akkor is úgy vagyok, hogy én elkerülöm.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Joci42
tag
Sziasztok!
Iphone 5s-t vagy Galaxy s5-öt érdemesebb venni? Használtan lenne véve kb 1-2 hónap múlva. -
Quattro
tag
Kamera tekintetében melyik mobilt érdemes választani? Kb 100e Ft-ig.
-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Melyik telefont érdemes választanom? Összességében melyik a legjobb ajánlat most? Szolgáltatónál most mindegyiket körülbelül egy árban megkaphatnám.
Sony Z3 vs. LG G4 vs. Samsung S6 vs. HTC One M9 ?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
s3nsitivity
addikt
válasz Quattro #83993 üzenetére
Újonnan vagy használtan?
Használtan már kapsz ennyiért Lumia 1020-at.(#83994) HUNgaroczel
Nincs tökéletes telefon. Mindegyiknek van gyengesége.
Én a G4-et vinném ezekből személyes preferenciáim miatt szóval konkrét preferanciát mondhatnál." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
BenHans
addikt
válasz HUNgaroczel #83994 üzenetére
Szia!
Erősen szimpátia és felhasználásfüggő. Egyikkel sem lehet rosszul járni.
Néhány tulajdonság a teljesség igénye nékül:M9: pro- szoftver, BS hangszóró, microSD bővíthetőség + külső (bár ez szubjektív); kontra-G4/S6-nál gyengébb kamera, "csak" FHD kijelző
S6: pro- SoC, kamera, ujjlenyomat olvasó; QHD SAmoled kijelző, kontra- bővíthetőség hiánya, a szoftver apróbb csiszolásra szorul
G4: pro-S6-tól is jobb kamera, microSD, QHD IPS kijelző️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
hans989
tag
válasz Matipati #83949 üzenetére
Kicsit off, de ha már megkérdezted:
amikor két profilt akarsz egyszerre futtatni (pl. üzleti face oldalad és személyes face profilod) az egyiket használd a Facebook app-al, a másikat pedig futtasd a mobilod böngészőjéből (pl. m.facebook.com).
Így kényelmesen tudod mindkettőt használni, igaz a böngészős nem fog "pittyogni" értesítés vagy üzenet esetén.[ Szerkesztve ]
-
Keil Walker
aktív tag
[link]
Már rendelhető a honor7. -
andrás47
senior tag
Üdv !
Második , inkább tartalék telefonnak szeretnék venni egy duál SIM-es olcsó telefont max 20 k.újat .
A Lenovo A369i-t néztem ki 15k, vagy a Lumia 435 ami 18k, melyik érné meg jobban, vagy esetleg,
mit ajánlotok még hasonló árfekvésben, és azért használható legyenjáték nem), telefonálás, netezés, zene
leginkább amire használva lenne ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest