Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#182908) blcksun


blcksun
újonc

Sziasztok!

Huawei Mate 20 Pro-mat szeretném lecserélni mert már eléggé megviselt szegény, meg vannak vele gondok. Próbáltam utána járni, milyen telefont válasszak, amit meg is engedhetek magamnak, jó is, és egy pár évig azért tudom használni.

Így sok videó, és értékelés elolvasása utána 2 telefon között gondolkozok, és abban szeretném ki kérni a véleményeteket, hogy melyik lenne a jobb, és ha esetleg valami probléma lenne a telefonnal, melyiknél lenne könnyebb az ügyintézés. (spoiler alert, egyiknél sem lesz könnyű valószínűleg :)) )

Szóval a két telefon:
-Xiaomi Poco F5 5G 256GB 12GB (Valószínűleg az Aqua-ból venném)
-Infinix Note 30 VIP (Árukereső szerint csak az Alzánál kapható, nem tudom náluk milyen a garanciális ügyintézés)

- Árkategória. Max 150.000,-
- Használt vagy új? Igazából mindegy
- Hol vennéd meg? Gondolkoztam a szolgáltatónál is (Telekom), de úgy a kinézett telefonok egyike sem kapható ott, meg ezek elég újak így a használt piac is kiesik.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Igazából lassan kénytelen vagyok lecserélni a mostani telefont a hibái miatt, 2 lehetőség fordult meg a fejemben; 1. Olcsóbb (60k-80k, de mindenképp 100k alatt) telefon és akkor talán jövőre egy drágábbat beszerezni. 2. Most egy picit többet rákölteni (Max 150.000,-) de akkor azzal kihúzni ameddig lehet.
- Mire használnád? Telefonálás, videó/film nézés, néha játék, meg fotózni is szoktam. De a fotózás is olyan, nem kell, hogy csúcsminőségű felvételeket készítsen, de azért normálisok legyenek a képek/videók. De az olyan apróságok, mint a jack dugó jó lenne, az infrának párszor jó hasznát vettem már, illetve a gyors töltés még amik ezekhez a telefonokhoz közelítettek. (+pont az Infinxehez járó vezeték nélküli töltő) (Samsungokat is nézegettem, pl A54 de se infra, se jack, és max 25W-os töltés nagyon nem szimpatikus ennyi pénzért)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Jó lenne amúgy a Huawei Mate 20 pro-hoz hasonló, (vagy talán picit kisebb) méretű, de ebben az árkategóriában, megfelelő teljesítménnyel, és tulajdonságokkal én csak nagyobbakat találtam.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.