Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz Allenbradley #80301 üzenetére
ő sem azt mondta hogy megkapod,
hanem hogy "célországba megérkezett lesz..."
éshát igen, akár tovább is jöhet gyorsan, vagy be is ragadhat egy időre, míg levámolják.Tegnap nekem is landolt vmi ferihegyen, kiváncsi vagyok a holnapi (?)
első magyar bejegyzésre...[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Bornie127
senior tag
válasz Allenbradley #80301 üzenetére
Azt nagyon jól olvasod, átlag 4 munkanap, amire belföldi feldolgozásra továbbítva, illetve vámstátusz megjelenés lesz.
-
Allenbradley
újonc
válasz aytukabozs #80302 üzenetére
Kedves aytukabozs.
A "szuper lenne"-t a holland posta által írt 3-5 munkanap és az általam reagált hsz.-ben szereplő 1-2 munkanap vonatkozásában írtam. Nem gondoltam hogy 1-2 nap alatt meg is kapom. .
Jó eséllyel vámos lesz, legalább is az ára miatt mindenképp.
Üdv.
-
aytukabozs
addikt
válasz Allenbradley #80304 üzenetére
Hát ez ilyen, ha félreérthetően fogalmazol,
akkor lehet hogy valaki félre fog érteni.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Allenbradley
újonc
válasz aytukabozs #80305 üzenetére
Neked vannak szövegértelmezési problémáid, mivel senki nem írt arról, hogy mikor kapom meg a csomagot. Te olvastad bele. Olvass vissza batran. Részemről téma lezárva. Ui: elnézést ha kissé nyersen fogalmaztam.
[ Szerkesztve ]
-
george
csendes tag
Ha egy csomag nem jön meg akkor disput nyitás ez a menete. Most kb 4 csomagom van ami 75 nap után nincs itt, és 22 dolláros csomagok. (tracing ablakba) Akkor most ez így korrekt, hogy fogja és letiltja? És mióta le van tiltva kb 800dollárért rendeltem már. Hogy van ez? Nagyon mocsok meló ez a kicsikínaitól...
Végülis nem gond mert rendelek aztán ha nem jön meg akkor lenyelem.
[ Szerkesztve ]
-
flasher121
újonc
Sziasztok!
Külföldről szeretnék árut rendelni ajándékba egy családtagomnak, akivel egy fedél alatt élek. Mivel mindig itthon tartózkodik a személy, ezért szeretném, ha a futár nem a házamhoz, hanem mondjuk egy csomagpontra vigye a rendelésemet. Van ilyenre vagy ehhez hasonló megoldásra lehetőség? Esetleg van valami javaslatotok? (ismerőshöz nem tudom szállíttatni)
Előre is köszönöm! -
Laza...
addikt
-
Occon adom
aktív tag
Nem szívesen, de megjegyezném, Németországból egy fél kilós aksi postai költsége 2.9 euro!!!!
Ez véletlen nem fog begyűrűzni a Magyar postai díjaira?
Kissé túl drága ezen xar postai szolgáltatás ebben a kis országba. -
beg
veterán
válasz Occon adom #80310 üzenetére
Nem szívesen de megjegyezném, hogy a vastag kiemelés és aláhúzás ellenére sem vagyunk felhatalmazva a postai szolgáltatások árazására. Panasszal, észrevétellel a posta ügyfélszolgálatához fordulj kérlek.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Zeki
nagyúr
válasz flasher121 #80313 üzenetére
Szüleid címe?
A külföldi webshopok nem küldenek postafiókra. -
fecg21
aktív tag
sziasztok ! Spemall.com kapcsán kérdezném tőletek hogy eu express szállítás esetén nem küldenek tracking numbert? Április 26.-án vásároltam náluk paypalon keresztül, arról jött üzenet és visszaigazolás is, de azóta is csak annyi hogy confirmed.
-
fecg21
aktív tag
válasz Criminal017 #80316 üzenetére
Nem, nem volt, de out of stock sem volt feltüntetve. Mindössze a 2év eu garancia/ 1 év kínai garancia és a színt lehetett kiválasztani, és a szállítás módját is. Ez egyébként egy Le Max 2 x820 nevű androidos telefon, ha jól tudom nem gyártják már, csak a megmaradt készletet szórják ki. Az eu express szállítás elvileg kötelezi őket a 6-11 nap közötti kiszállításra, vagy nem? ( Többen is rendeltek innét, eddig nem volt gond senkinél.
CineDOG1 Ha ez így van akkor az eu express szállítás lehet akár egy hónap is, remélem azért hogy nem így lesz.
[ Szerkesztve ]
-
sgabor
csendes tag
Spemall-tól rendelnék egy Xiaomi telefont. Ugyanaz a Global version létezik sima (hongkong) és magyar raktárról szállítva is. Az árban van 15 $ (~ 4500 Ft) eltérés a hongkongi javára.
Érdeklődtem emailben, van-e VÁM, ÁFA ha a HK raktárról rendelem. Azt írták, Royal Mail-el küldik és így nincs adó.(írták, hogy EU express nem választható, csak ez, bármit is jelölök be akkor is Royal mail-el küldik)
Ezt elhiggyem, vagy biztos ami biztos, rendeljem a magyar raktárról szállítva drágábban, és úgy biztos hogy nincs se ÁFA, se VÁM? -
bb71
őstag
válasz tibcsi0407 #80324 üzenetére
Te tudod, hogy miért szűnt meg az SF Express szállítás Mo-ra? Goldway sem és Spemall sem használja...
-
tibcsi0407
félisten
Mert az SF kilépett a tőzsdére és az ilyen félig legális dolgoknak véget vetettek. (ez az én elképzelésem, hiszen a kettő egybeesik)
SPEmall már talált rá alternatívát. Goldway jó eséllyel nem fog tudni nagyon gyorsan, mert ők HK-ban vannak és ott nehezebb ilyen céget találni. Van, de piszok drága.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
beg
veterán
válasz tibcsi0407 #80326 üzenetére
Most akkor ez a royal mail dolog lesz náluk?
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
tibcsi0407
félisten
Csak Hongkong-ból. Shenzenből marad az EU Express, csak már nem SF intézi. UPS fogja hozni.
Az árakat egyelőre megtartották a szállításhoz, de most minden egyes feladott csomagon ráfizetnek a szállítási költségre, mert az adókat előre be kell fizetni a hollandoknak.utdetailing.hu
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!gearbest-től rendeltem egy terméket 83$ értékben DHl es szállítással.Mekkora vámköltségre számíthatok kb?
Köszi! -
bb71
őstag
válasz tibcsi0407 #80328 üzenetére
Köszi a választ!
-
holdszem
csendes tag
Sziasztok!Rendeltem az aliexpressről, EMS nyomkövetőt kaptam.
BZ012523567CN
Csak ennyit mutatt 4.10 óta
https://global.cainiao.com
[中国 深圳 ]In transit
2017-04-10 21:12:25
[中国 深圳 ]DC Inbound
2017-04-10 19:03:02
Ezek mit jelentenek?Lehet nem jó kódot adott az eladó..Vagy miért ilyen lassú? -
tomama
aktív tag
válasz tibcsi0407 #80335 üzenetére
Na mindegy legalább az vígasztal,hogy 4 munkanap alatt itt van kínából a cucc
-
viktorhu
veterán
válasz holdszem #80336 üzenetére
Ez nem úgy néz ki, mint egy ems nyomkövető.
Szerk: nekem is van egy ilyen trackingem, olcsó termék mellé kaptam, és az is lassú. Tényleg ems-ként azonosítja a 17track is. Viszont amikor igazi ems-sel rendeltem terméket, EX-szel kezdődött a tracking, és pár nap alatt ide is ért, más kérdés, hogy a vámkezelés ugyanolyan lassú volt, mint a sima postánál. A kínaiak feltalálták most az olcsó és lassú ems-t?
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
Na, mintegy másfél hét alatt sikerült is kiértesítenie a magyar fostának. Holnap panaszt teszek, ez nem normális amit művelnek...
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
hunaqua
addikt
A " LU" -végű tracking az milyen posta?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
bul07
nagyúr
Véleményt kérnék hogy hagyjam vagy menjek utána
március 2-án ebay-en egy eladótól liciten nyertem két dolgot 500Ft volt a kettő, fel is adta és adott egy Tracking numbert ami YT és 16szám, én azt hittem hogy ezt nem lehet nyomon követni így rá se néztem
Eddig nem kaptam meg mondom ráírok hogy nem jött meg de mielőtt elküldtem volna az üzenetet rákerestem a számra a 17track.net oldalon és meglepetésemre látszólag nyomon követhető volt
Ezt láttamKérdéseim
Ez valós nyomon követés vagy ilyen konvertált hamis nyomon követés?
Ha valós akkor aláírós vagy csak úgy bedobós? (Ha aláírós akkor még talán lehetne is nyomozni)
Ha aláírós menjek utána vagy így két hónap után hagyjam a fenébe?De bosszant hogy ha tényleg valaki itt a faluba lenyúlta, akkor bármikkor megteheti, mert elég sok kis értéket rendelem amire pazarlás lenne fizetni nyom követést, na de ha rákapnak
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
fornettisuti
veterán
-
Primary92
senior tag
Tiny deal-nél ez így rendben van?
Package Ship from Germany Warehouse | Registered Air Mail -
rejtő
tag
Sziasztok.
SpeMallos 1 hetes telefon rendelés, adtak tracking numbert, de még egyik nyomkövetőben sem látható. Ez normális? Mikor lesz látható a nyomkövetőkben? Elvileg Royal mail.
Legalább azt látnám már, hogy feladták Kínában.. -
cynosure
csendes tag
Szia, ilyenkor altalaban az van, hogy a tracking szamot mar lekertek a postarol (online) pl cimke (CN22) nyomtatashoz, de meg nem adtak fel a csomagot. Neha bizonyos postaknal elofordul, hogy ilyenkor megjelenik a "waiting for pickup", de az pontosan ugyanez, en mondjuk ezt pont a trackeletlen postaknal szoktam latni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest