Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75670) LámaZ válasza tibcsi0407 (#75668) üzenetére


LámaZ
addikt

Az üvöltözéssel semmit nem érsz el. Rontod a levegőt, meg az épp ott közelben lévő ügyfelek hangulatát. Az is elképzelhető, hogy hazafelé menet – ha kocsival vagy – idegességedben elütsz valakit, vagy téged ütnek el.
Értsd meg: civilizált emberekként kell viselkednünk! Felesleges állandóan rinyálni, hogy a nyugat így, a nyugat úgy, itt kell nekünk megteremteni a földi paradicsomot, és ez józan paraszti ész és nyugodtság nélkül nem megy. Nem megy!
Az üvöltözés általában ellenreakciókat vált ki, ezzel akár úgy is felhergelheted a postamestert, hogy eltussolja az ügyet. Amúgy nem is tud sokat tenni, azon kívül, hogy felveszi tőled a panaszt írásban, amit 30 napon belül kivizsgálnak, és kapsz egy semmitmondó választ. Ember, gondolkozz!

[ Szerkesztve ]

Legyen minden jó!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.