- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
modeller
aktív tag
Sziasztok.
Ha már gázkar a téma, van valakinek ötlete a házi tempomat-ra?
Vettem egy e-twow gt-t, baromira tetszik, számomra a tökéletes a roller, de az hogy nincs rajta tempomat egy vicc.
Hogy L4-ben 40-nél nem lehet bekapcsolni a tempomatot, arra még azt mondom, hogy jó, legyen nagyon veszélyes. De hogy L3-ban 25-ig vagy L2-ben 20-ig se lehessen, az vicc.Bár ez a veszélyes kijelentés is érdekes, mert szerintem 100x veszélyesebb a 0-start (amikor állóhelyzetből enged gázkarral gyorsitani) azt mégis be lehet kapcsolni a menüjében.
Valami olyasmire gondolok, hogy a gázkar kábelébe beiktatni valami kis eszközt, ami fix jelet ad, amig nem kap más jelet. (nekem nem kell, hogy fékre kikapcsoljon, elég ha a gázkart figyeli)
Biztos vagyok benne, hogy benne van a tempomat a szoftverében, csak le van tilva, mert a kisebb teljesitményű verziókban is benne van. De sajnos nem látom, hogy lehetne hackelni a szoftverét, csak hardveresen hackelik, hogy kiszedik a németországi verziókból a 20 kmó-ra korlátozó kis diódát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest