Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Reggie0
üzenetére
Én nem tudok műanyag borításról. Ez tiszta alu, max. le van festve feketére...
Ez a 62 fok teljesen rendben van: korábban volt 80 fölött, az már meleg volt...
Amikor megolvadt a belső műanyag szigetelés, akkor meg jobb nem is kérdezni...Esetemben azért hidegebb az első, mert azon 20A korlátú vezérlő van, a hátsón meg kb. 33A, így az emelkedőkön sokkal jobban dolgozik a hátsó motor.
Megkockáztatom, hogy félgázas haladásnál is, mert nem egyformák...
Azelőtt simán ugyanannyi áramot vett fel mindkettő (amikor nem a vezérlő limitálta őket). Valójában nem sokat mentem a klasszikus 11+11A setuppal. Elég gyorsan ment a 30A hátra, és nagyon szerettem, ahogy megindult... Egy élmény volt na! Néha leégett, igen, de azért élmény volt.
Az eBike vezérlő nem rúg akkorát cserébe tök nyugodtan indul el, és szép egyenletesen húz: ennek is van előnye, hátránya...Szerk: szóval nálam sem a vezérlők nem egyformák, sem a motorok, hiába néz ki tökugyanúgy az összes. Az első kerék csak 980 rpm max. a hátsó 1045 rpm. Szerk3: de nem is ez okozza a fő eltérést, hanem az, hogy a 2 vezérlő teljesen másképp értelmezi a gáz jelet... Az eBike vezérlőn csak 80% takarék állás van, ezt majd használni fogom, ha nem végsebességen közlekedek vele...
(Érdekesség, hogy van overdrive állása is, amikor megváltozik a motor hangja, és valamivel gyorsabban forog. Nem sokkal, csak ilyen 5%: lehet, hogy ez már valami field weakening, vagy én nem tudom. Mindenesetre nem nagyon fogom úgy használni. Amikor először próbáltam ki el is tört a hátsó villa: rossz ómen...
)Szerk2: abszolút értékben átmérőt/keresztmetszetet én sem tudok így fotóról, de az ziher, hogy a Julet csatiba kb. fele átmérő/negyed keresztmetszet megy. Vélhetőleg nem ekkora teljesítményre lett tervezve, de ideig-óráig elviseli.
Ahogy természetesen nem folyamatosan viszi át az 1500W-ot (max. nagyobb emelkedőn, kisebb ~5%-oson simán felgyorsul annyira, hogy lecsökken az áram).Szerk88: első keréken meg soha nem próbáltam 30A-t (oda az feleslegesen sok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Revolut
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elden Ring
- Milyen notebookot vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez a 62 fok teljesen rendben van: korábban volt 80 fölött, az már meleg volt...
Amikor
Megkockáztatom, hogy félgázas haladásnál is, mert nem egyformák...
Az eBike vezérlő nem rúg akkorát cserébe tök nyugodtan indul el, és szép egyenletesen húz: ennek is van előnye, hátránya...
)
Ahogy természetesen nem folyamatosan viszi át az 1500W-ot (max. nagyobb emelkedőn, kisebb ~5%-oson simán felgyorsul annyira, hogy lecsökken az áram).