Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Én a kis Xiaomi Pro 2-vel szívesebben megyek a járdán főútvonal mentén, és az úttesten kertvárosban, mellékutcában. Értelemszerűen mindkét helyen kell figyelni, a járda a gyalogosoké, úgymond vendég vagyok ott, és ennek megfelelően is viselkedek. Ha valakit hátulról közelítek meg akkor lassítok mert nem akarom, hogy megijedjen amikor hirtelen mellé érek; értelemszerűen nem számít maga mögött senkire aki egyszer csak berobban. Kutyát sétáltatnak szintén lassítva megyek - legyen ideje megfogni/szólni a kutyának, illetve az se ijedjen meg. Én ezzel a kis lélekvesztővel szívesebben közlekedek járdán és eddig nem is volt negatív tapasztalatom, senki nem anyázott még rám, hogy mit csinálok.
Felőlem lehet kötelező biztosítás, bukósisak. A jogsi felesleges ezekre a kicsikre, mert akkor a fiatalok egy része kiesne, értelmetlenül.Amúgy igen, kapjon kerékpár besorolást, ami meg erősebb darab az SMKP. Vagy lehetne egy teljesen új kategória (mert végülis egy újfajta eszköz), de ennyit erőfeszítést nem várok a törvényhozóktól...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest