Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cossie23
csendes tag
válasz
eFeMeR74
üzenetére
Köszi az infót. De mezei userként eszembe nem jutott volna,hogy a gyári töltőt lecseréljem.
ugyanakkor szerintem egy akkus eszköz esetén a töltési idő igenis szempont,hiszen az akkuk degradálódásával ez az idő csak nőni fog. Ugyanakkor a Xiaomi 100 kg-t ad meg határnak, én felette vagyok és 300W. Szemben az M2 350W-val, amit szintén még a súlyom miatt alsó határnak érzem. Láttam egy YouTube videót,ahol 125 kg-s ember ment vele és igaz az erdőben,de túlmelegedett. Innen is gondolom, hogy a súlyomhoz egy alap roller kevés.
Azt viszont megköszönöm,hogy felhívtad a figyelmem a töltő cseréjére!
Új hozzászólás Aktív témák
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ugyanakkor szerintem egy akkus eszköz esetén a töltési idő igenis szempont,hiszen az akkuk degradálódásával ez az idő csak nőni fog. Ugyanakkor a Xiaomi 100 kg-t ad meg határnak, én felette vagyok és 300W. Szemben az M2 350W-val, amit szintén még a súlyom miatt alsó határnak érzem. Láttam egy YouTube videót,ahol 125 kg-s ember ment vele és igaz az erdőben,de túlmelegedett. Innen is gondolom, hogy a súlyomhoz egy alap roller kevés.