Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok, még sose volt elektromos rollerem, sima mezei rollerem is alig egy éve van. Viszont sajnos a csípőkopásom nagyon előrehaladott lett, és szeretném kímélni. Úgy gondoltam egy jó elektromos rollerrel ki tudnám váltani a gyaloglást. (Most is sokszor inkább már sima rollerrel megyek, még egészen közelre is, mert kisebb terhelés a csípőmnek.) Tehát egy olyan roller kéne, ami viszonylag könnyű, könnyen összecsukható, és jó minőségű. Boltba járni, elmenni vele a metróig, autóig, akár még túrázni is. Esetleg direktben bejárni vele a munkahelyre. (Kb. 10 km, van végig bicikliút.) Az sem hátrány, ha lehet vele csak simán rollerezni is, meghajtás nélkül, ha úgy adódik.

Olvasgattam, és bár nem olcsó, de az E-Twow GT 2020 megfelelőnek tűnik a fenti célokra. Azt nézem, hogy a forgalmazónál (futurer) vagy 40 ezer forinttal drágább, mint bármelyik másik boltban. Vajon ha máshol veszem, akkor is van rá rendes magyarországi garancia, akkor is szervizelik itthon? Mivel ahogy olvastam az e-twow-nak az is az egyik nagy előnye, hogy van itthon normális szervize.

Esetleg egyéb javaslat másik rollerre?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés