Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Reggie0
üzenetére
Te nagyon rosszul emlékszel. Az egy biztosítós állásfoglalás volt, miszerint villanyrollerre azért nem köthető KFB, mivel az csak gépjárműre köthető. Erre írtam, hogy ez úgy kamu, ahogy van, mivel SMKP -ra is kell KFB, pedig az nem gépjármű. Egy másodpercig sem vitattam, hogy a roller az jármű. A kerékpár is jármű. A roller miért ne lenne az.
Értem én, hogy SMKP -nak tekintik, de ezt tudatták már a biztosítókkal is? Milyen SMKP az, amire nem kötelező a KFB? Ez a kérdés azért is fontos, mert ha odakényszerítik, ahol az SMKP -k is közlekednek, akkor meg fog nőni a balesetek száma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest