Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dzsidzsas

tag

Én félig kisvárosban élek, félig Budapesten. Budapesten kevés olyan hely van ahol nyomhatod, átlagosan 15-16 km/h, mert mindig van idióta, biciglis, futár, taxis aki az életedre tör, busz, BMV/Audis aki szerint csak matrica vagy, turista akit nem érdekkel, hogy ott van a 3m gyalogjárda a rakparton a kerékpárúton flangál, stb. Vidéken ha nincs is annyi kerékpárút sokkal jobban eleresztheted a gépet. Én eddig 2x zakóztam, falevél+ eső kombó miatt. Ha nem mész 20 felett elég egy jó sisak és ami sokkal fontosabb kesztyű. Én aliról rendelem a tactikai kesztyüket, az tökéletes, ugyanis ha zakózol, legtöbbször a tenyered kerül le, alacsony súlypont miatt. Én sokszor mentem esőben, nem ázott be pedig az egyik gép a hirhedt Esegway500, na az külön történet. Nem kell csónaknak használni. pár centis tócsa nem árt. Hóban viszont nagyon nem ajánlott. Óriási szerepe van annak is mekkora különbség van a 8 és 10 coolos kerék között. Menetstabilitásban többet nem szívesen vennék 8-t, mióta 10-ek vannak.Egyéni vélemény.

Új hozzászólás Aktív témák