- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmacs
aktív tag
Sziasztok!
PC-n hol találom a játék mentéseit?Steames verzió, n core-ról.
Újra kellene húznom a wint. és nincs kedvem előlről kezdeni a játékot, szeretném onnan folytatni ahol abbahagytam.BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
chris0000
őstag
hi. van ugye felhőmentése a játéknak, de ha mégis lenne vmi gond Focusnál, érdemes lementeni manual a mentéseket? PS5-ön hogy lehet külön lementeni? thx. üdv.
-
chris0000
őstag
a kontrollernek a hangját lehet vhogy állítani? játék közben vmitől sokkal hangosabbak lettek a váltások, egyéb hangok.. thx.
[ Szerkesztve ]
-
JulesTS
addikt
válasz chris0000 #743 üzenetére
Biztos jó, de ez gyerekjáték. Ennyiért inkább használt T150-et vennék.
Inkább a kormányos topikban kérdezd ha más véleményére is kíváncsi vagy:
https://prohardver.hu/tema/a_nagy_kormanyos_topik/friss.html#forum-nav-btm -
chris0000
őstag
hi. ez most akkor jó a PS5-höz vagy nem, mert itt meg nem látok semmilyen támogatást?
thx. üdv. -
nagyúr
PTS-en kint van már pár napja a 13. évad.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
chris0000
őstag
hi. nem tudja vki esetleg, h pontosan milyen kormányokat támogat a játék? thx. üdv.
-
Triathlete
senior tag
válasz chris0000 #735 üzenetére
Nálam törlés lett a vége. Kétszer futottam neki, de már attól megőrültem, hogy minden alkalommal mikor magyaráz valamit a játék megáll teljesen. Amivel nem lenne baj, de ez 20mp-ként történik. Drón meg a többi szarság is inkább plussz nyűg. Legalábbis én így éltem meg.
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
chris0000
őstag
hi. nem tudom Ti, h vagytok vele, de ez az Expeditions.. a Snowrunner után, egy dögunalom szüttyögés a kihalt, élettelen területeken. kipróbáltam a régiókat, de hamar beleuntam.. a scout hangja ilyen: zszszszszszszszszsz. semmilyen PS5 dualsense feelinget nem tapasztaltam, mint mondjuk a Snowrunnerben, ami ott elég jó. a drón is borzasztó lassú. PS5 verzió volt, el is adtam.
[ Szerkesztve ]
-
Holgi
csendes tag
Úgy néz ki megtaláltam az okát, ami miatt nem tudok a játékban módokat hozzáadni. SnowRunner Mods-mod.io oldalon valami véletlen folytán kétszer vagyok bejelentkezve, két különböző Display name-el, mi ilyenkor a teendő? A játékban használt Display name-et megtartva a másik account -om törlöm?
-
Holgi
csendes tag
Köszönöm amit segítségül írtál, de az adott oldalon (SnowRunner Mods-mod.io) be vagyok jelentkezve, ennek ellenére a játékon belül belépve a mod browserbe, kiválasztom a modot, a subscribe gombra kattintva a következő szöveg jelenik meg (1 mods are loading... ) aztán hosszú ideig (akár fél óráig is!) nem történik semmi. A download completed ablak nem jön be. A régebbi 2 éve feltöltött módok közül pár, nem mindegyik a játékban megjelenik, de a mod browserbe a letöltöttek között nem látja őket.
-
Holgi
csendes tag
A módok telepítésével kapcsolatban Valaki tudna ötletet adni?
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Holgi
csendes tag
Üdvözlet! Segítségre lenne szükségem. Fél év után ismét elővettem a játékot, és egy elég méretes frissítés után tudtam csak belépni. Ami feltűnt, a módok egy része nem volt elérhető. Próbáltam újra letölteni a játékon belül, de nem jártam sikerrel. Ha valaki tudna ötletet adni mit tegyek, megköszönném! A játék az EPIC Games felületen van meg, ha belépek a könyvtáramba ez a kép fogad. Én az alap baloldalival lépek be, a jobboldali mi célt szolgál?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Triathlete #720 üzenetére
PCre még nem vettem meg, xboxon igen, megőrültem attól, hogy a másik oldalon van a váltó gombja. Egyébként jók az új funkciók, de ezek mehettek volna a snowrunnerbe is.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Triathlete
senior tag
Pc-n igen, de az irányítás átvariálás miatt egyelőre ejtettem míg van 1,5map a Snowrunner hard mode-ból a 100%-ig.
Nektek, hogy tetszik?KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
chris0000
őstag
hi. PS5-ön tolja vki a Expeditionst? thx. üdv.
-
CactuS
Arcképgyáros
Ha valaki tolja az Expeditions-t Xbox-ról, akkor egy tipp: az alapból jelenlévő microlagok, akadások ellen tökéletes megoldás, ha offline módba teszed a boxot. Nem értem az okát, de tényleg működik. Gyerek kapta ajándékba a játékot, de már engem idegesítettek az akadások.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
khalox
őstag
Attól függ melyikre vetted, Steam-re vagy Epic-re... Utóbbi nekem olcsóbbnak tűnt mindig, és van rendszeres leárazás is, de inkább csak a régiekre, az újak még egy darabig a rendes áron mennek.
A Year 3 Anniversary érte meg anno a legjobban, mert ugye Year 4 még nem volt. Így egyelőre én is várok, hátha kicsit olcsóbban is fogják adni.
Ha Steam, akkor meg: isthereanydeal.com-on érdemes figyeltetni. -
nagyúr
válasz UberMutant #714 üzenetére
Pc-n tolom az lemaradt
De köszönöm.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
UberMutant
őstag
-
nagyúr
Sziasztok.
Tudja valaki milyen időközönként szokott lenni akció az új szezonokra?
7.-ig van meg, behúznám a maradékot is ha lenne valami akció rá.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
fant0mi
őstag
válasz Triathlete #711 üzenetére
A scoutokon kifejezetten jól teljesít.
A teherautókon továbbra is az OHD1 gumit használom, ha tudom. -
Triathlete
senior tag
Valaki próbálta az új gumikat? Dacára annak, hogy ugyanazokat a jellemzőket adja a három terepviszonyra van érdemi különbség, mit tapasztaltatok?
-
csomi1977
aktív tag
Sajnosos ez a játék játszhatatlan Mac-en. Folyamatosan eltűnnek a mentések . Visszatöltésnél mintha most kezdeném a játékot.
-
Triathlete
senior tag
Köszönöm, a kiindulási pontnál valóban engedte!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Triathlete #706 üzenetére
Nekem volt, igen, a földművelős DLCnél volt, hogy beakadt félig a föld alá és semmivel nem tudtam kirángatni, néha ha megpróbáltam, akkor meg kilőtt a levegőbe.
-
khalox
őstag
válasz Triathlete #706 üzenetére
Úgy emlékszem nincsen olyan küldetés, amit ne lehetne restartolni. De lehet, vissza kell menned az eredeti helyre, ahol felvetted.
-
Triathlete
senior tag
Valaki járt már úgy, hogy a textúrába esett egy vontatmány ami nem mozdul és restartolni sem engedi mert mellékküldetés? Az új mapon a Dinner Served az érintett mikor húztam át a hídon. Természetesen isntant ALT+F4, de ez a bugos foshalmaz pont akkor mentett rá automatikusan. Valami ötlet?
-
chris0000
őstag
hi. miért nem tudom használni a year pass 3-at? most vettem meg, de lakat van az összes ahhoz tartozó régión... thx. üdv.
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
válasz UberMutant #702 üzenetére
ahh igen, most néztem.. a season 12 ami most ma aktíválódik, year 3 pass tulajoknak...
-
chris0000
őstag
most ez, h van? már elérhető a year 4 pass ps storeban is, de ezt nem későbbre tervezik a + tartalommal? ezt most ha ma megveszem már használhatom is a benne lévő seasonokat?
[ Szerkesztve ]
-
united28
tag
Bejelentették a 4. évadot!
-
chris0000
őstag
thx. nah sikerült megoldani, már kettőt elvittem a warehouseba... van discord szerverük https://discord.gg/snowrunner és ott sikerült beszélni külföldiekkel, akik elmondták, h a nyugati részen lévő toronynál lehet csak felvenni a drilling equippmentet, ha pont arra a cargora van szükségem.. nah hát nekem pont a másik kettő volt felfedezve/felvéve, ami utána már nem jelent meg, még restart után sem.. és tényleg a nyugati résznél akárhányat fel lehet venni, ha véletlen leborulna a rakomány, vagy nincs kedve az embernek vissza daruzgatni a rakományt. (ugye még garázs sincs island laken). üdv.
majd elküldöm a psn id-t, még a multit nem is próbáltam... -
Tegla80
addikt
-
chris0000
őstag
hi. most próbáltam egy olyat, h egy másik építményt lebontottam a 3-ból, visszavittem a warehouseba és utána újraindtottam, de csak a warehouseban 0-ázta ki a küldetést, az építményeket nem rakta vissza. így maradt a térképen 1 építmény, ami még elérhető.
ez szerződéses feladat, nem task feladat, h fel kellene venni/aktíválni a helyszínen...
én úgy látom, h ezt csak restartolni lehetne, ha működne a restart a játékban megfelelően... üdv. -
chris0000
őstag
hi szerződéses küldetést, h lehet újraindítani? (snowrunner) thx. üdv.
dyson diesel szerződés island lake
instruments of... 3 drilling equippmentet kell elszállítani a warehouseba.[ Szerkesztve ]
-
scyllafren
senior tag
En megoldottam a H valtot a numerikus billentyuzettel:
1-4-7 a harom lassu fokozat
8 a high
5 az auto
2 a reverse es
6 a neutral
ugyanaz az elrendezes, mint a kepernyon, igy nezni se kell a billentyuzetet, lehet valtani. -
MasTer
tag
Pontosan emiatt nem tudom rávenni magam a Snowrunnerrel való játékra. A H váltó támogatása nagyon hiányzik. Számomra teljesen logikátlan a váltó kezelése, a kuplungot sem sikerült pedálra tennem. Mintha a teljes kezelést kontrollerre tervezték volna, semmi köze egy valódi jármű vezetéséhez
MasTer of puppets I'm pulling your strings...
-
Joccc07
addikt
Kiadáskor valóban nem, de később már valószínűleg igen. Biztosan nem fog belőle kimaradni.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Joccc07
addikt
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz goldnarmz #681 üzenetére
Én is emlékszem az első ilyenre, amikor végigrángattam a pályán feldaruzva egy teherautóra egy konténert, aztán meg kiderült, hogy csak akkor lehet leadni, ha lefogatod, hiába vagy vele ott a körben.
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, mert úgy érzem, a játék masszívan szopat ... Nem, nem olyan értelemben, ahogy az elvárható lenne tőle ... A küldetés a "Lost bags". Tim farmjára kéne összeszedni 4 cementes raklapot. Már megcsináltam mindenhogy, de semmiképp nem hajlandó elfogadni a küldetést. Amikor beérek a lerakóra, 0 cementet észlel ... A részletek a csatolt képeken. Válaszokat, tippeket előre is köszi!
-
Triathlete
senior tag
Amur egy képben összefoglalva.[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz UberMutant #672 üzenetére
Az lesz még. Igazi fejőstehén a játék.
-
copass
veterán
válasz UberMutant #672 üzenetére
inkább. meg pofozzák a fizikát, az elpusztíthatatlan ágakat...
de mondjuk már ez is kezd rókabőr lenni erősen...
mondjuk az új kerék pack az lehetett volna benne seasonben, nem az hogy fizetős...[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
xrvman
őstag
válasz UberMutant #666 üzenetére
Komoly?! Nem lesz multiplayer? Akkor számomra marad ott ahol van, vagyis a boltban.
-
myckey
veterán
Persze, erre gondol.
hogyne"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Jó lesz a játék kövi epizódja is
ez az expedíció jónak fest, nagyon találó és sok lehetőséggel kecsegtet"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Phobion
őstag
sziasztok
még a játék első mapján tartok, year 1 gamepass már megvan és most ugye a year 2-3 le van árazva, érdemes megvenni ezeket a passokat úgy, hogy még az elején tartok vagy ráér később?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz goldnarmz #655 üzenetére
Ahogy fant0mi írja, ilyen van sajnos boxon. Amikor a fiammal játszom, akkor is előfordul, elég idegesítő - ő XSXen tolja én PCn -, ha az ő lobbyjában vagyunk, főleg, hogy akkor is eltűnik a szállított cucc, ha az ő járműveit használjuk.
-
goldnarmz
aktív tag
Sziasztok! Xbox Series-X-en random helyzetekben kidob a játék. Kb. 1 hónapja kezdte, de mostmár nagyon idegesít. Eddig minden oké volt, több éve játszom a játékkal.
Próbáltam a játékot újratelepíteni, de pár óra után újra elkezdte a kilépéseket.
Van, hogy 10 perc után, de van, hogy csak 1-1,5 óra után b@sz ki a "desktop"-ra.
Más is tapasztalt hasonlót? Mit tudtok javasolni...? -
fant0mi
őstag
válasz Triathlete #653 üzenetére
Csak a Burlakért mentem át.
-
Triathlete
senior tag
Skandináviát gurítja valaki?
-
Triathlete
senior tag
Felfedezőknek: [link]
-
Triathlete
senior tag
Világos, köszi!
Ja hát a flotta nekem úgy alakul, hogy próbálok azokkal haladni amiket ad a játékmenet, emiatt is érdeklődtem. Próbálok maximalizálni -mondjuk azt nem tudom minek- az első négy map után olyan 600k-val állok, üzemanyagért még egyszer sem kellett fizetni. Így legalább van valami kihívás a játékban. Talán egy járművet vettem, de már nem is emlékszem melyik volt az. Előző végigjátszásom során emlékszem, mikor megvolt a 605r onnan jelentősen könnyebb lett minden, iszonyatosan OP a dolog.[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz Triathlete #646 üzenetére
Nem sok közös van a flottánkban
Cat745c
Twinsteer
Loadstar
Dan
Tatarin
Aceton -
fant0mi
őstag
BC technikás helyenként, de nem nehéz. Havernál voltam coopozni, hogy megszerezzük neki a Kenworthot és a Macket, de úgy belelendültünk, hogy megcsináltuk 25%-ra egyszuszra. Tök jó pálya, élvezetes. Nem kell hozzá a 605R. Nyilván nem csináltuk végig az egészet, de nem tűnt nehéznek a maradék sem.
Én most Amurt csinálom, oda azért elkél a két nagy Zikz. És a NAI mapra még nem értem oda. -
CactuS
Arcképgyáros
Gratula hozzá, nem semmi, nekem továbbra is a normál 100% a cél, de még az is messze van.
-
Triathlete
senior tag
-
CactuS
Arcképgyáros
Én közben megszereztem a nagyobb motort, hát azzal se egy szélvész, de értem, hogy valahol fogni kellett rajta a balance miatt. Gyári abroncs jópifa, de nagyon csúszik. Addig jutottam, hogy kinyitottam a második mapot, kirángattam a trutyiból a másik kamiont, de még nem javítottam meg, de ha nem alszom be, akkor összekapom még este.
-
fant0mi
őstag
Jaja, a gyári gumijai semmitérők. Az MSH2 vagy 3 jobb, bár 2 collal kisebbek.
A Mastodon gyári kerekét javíthatták, mert jobb lett. Meg a lámpáján is faragtak, nem gyertyafényes hangulatú. A váltó viszont maradt rossz. Csak a finetune működik úgy, ahogy illene. De ezzel meg jobban eszik. -
copass
veterán
-
fant0mi
őstag
A Kenworth kamiont tegnap összeszedtem. A középső motor van meg hozzá, a legjobb motor is rajta van az új mapon, de ahhoz hidat kéne javítani. Nincs hangulatom hozzá.
Na szóval elvittem Amurba. Hegyen felfele csak lendületből. Ha megállsz, csak rezegnek a kerekek. Szóval nagyon kéne a legjobb motor bele. Nehéz a gép, mint a sár. Viszont simán tudja a 3-as plató plusz kisdarut. Nincs még egy ilyen. Vagy ami még szuper, hogy tudja a 1800-as üzemanyag tartály plusz magas nyereg kombót. Kimegy így a világból. Vagyis kimenne, ha meglenne a legjobb motor.Szuper az új nagydaru is, felemel egy kamiont is. Csak jól megül tőle a kamion, kétszer olyan nehéz, mint a sárga orosz nagydaru. A Mastodonra, az 5600TS-re és az Azov7-re tehető még fel.
-
fant0mi
őstag
-
CactuS
Arcképgyáros
Még nem volt időm, de nagyon szimpatikus a 2 új teherautó, lehet végre az orosz vonalon túl is lesz értelmezhető alternatíva - bár én eddig is használtam azokat, csak hát a többség iszonyatos benzintemető, nagyon kicsi tankkal.
Azt másnál is csinálja néha, hogy elfelejti a season passt a játék? PCn megvan a year 3 kiadás, tehát abban benne van minden, meg vettem pár autós kieget, de van, hogy belépek és valamelyik pályán ott a lila lakat. Xboxon megvan a GP alapjáték + oda megvettem a Season Pass 3-at, de ott is néha úgy indul, hogy nem elérhetőek a cuccok. Aztán kilépek, belépek és max 2-3 indítás után megint jó.
Egyébként tök jó offmeta járművekkel is menni, egyik délután gyerkőccel multiban "szenvedtünk" jó 1,5 órát pár szinte stock Hummerekkel- baromi jó hangja van -, próbáltuk az upgrade-eket kiszedni Alaskában. Jól szórakoztunk miközben dagonyáztunk és egymásba kapaszkodtunk. Persze az egész lerendezhető lett volna egy jó 10 perc alatt, ha kihozom a fullos tatarint, de ez többet ért.
[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
Ránézek köszönöm.
A dolog háttere, hogy egyszer már elég messzire jutottam magamtól viszont most egy második nekifutással, igyekeznék jobban kézben tartani az anyagi részét a dolgoknak és a maxot kihozni. Emiatt, hogy az első két map kivégezve, az otthagyott halom üzemanyagot szívesen használnám fel másik pályán. Alaskában négy darab Fuel Carrier Semi-Trailer van tele mellette pedig két kisebb. Csak a négy "nagy" trailer majd 15.000liter üzemanyag. Megéri áthurcolni, még a kétszeri deploy ellenére is, ha 6 creditbe kerül egy liter. Továbbá perverz tudom, de kíváncsi vagyok meddig tudok eljutni úgy, hogy sorban a játék által biztosított járműveket és a meglévő üzemanyagot használom.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
fant0mi
őstag
válasz Triathlete #634 üzenetére
Mármint régiók között? Pl Michiganből Taymyrba?
A legnagyobb fuel addon az 5600TS 5 tengelyes kocsin van, az 2800 liter. Wisconsinban lehet felfedezni.
Az Azov7-nek lehet nagyobb a tartálya, hosszú az alváza, de sztem az is max 2000 liter. -
Triathlete
senior tag
Valakinek van valami jól bevélt receptje, hogy mentsen át egyik mapról üzemanyagot a másikra? Michigan kivégezve, ma meglesz Alaska is, de Taymyrban kemények az árak.
Kodiakkal 1800+200 liter mozgatható, de hátha van jobb ötlet.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
fant0mi
őstag
Kijött az új patch és a Season 10.
Cactus, már van cross save (PROS), külön kell regisztrálni. -
fant0mi
őstag
Season 10: július 18.
Egy új régió (2 map), 2 új jármű, egy újfajta nagydaru, javított Mastodon, stb. -
Grawens
senior tag
Kipróbálom neked.
Nagyobbik fiamnak anno odaadtam a XOX-et, amire Home-olva van a fiókom. Ezen a boxon van mindegyik gyereknek a fiókja is. A saját boxomon (XSX) csak bejelentkezek a fiókommal és így tolom. A játékokat az én fiókomra veszem mindíg, egy két kivétellel, ahol nem űködik a Homeolás.
Konkrétan a SnowRunnert még nem próbákltuk ki, de holnap porondra kerül. -
CactuS
Arcképgyáros
Jól hangzik ,egyelőre kibontakozott egy új irány. Csináltam a fiamnak egy saját profilt és úgy játszunk, így van multi is (ő az xbox gamepass alapjátékkal + meg megvettem a mastodont xboxra, hogy az elején legyen valami, ha gond van).
Kicsit xbox téma, de hátha tudtok segíteni. Később, ha már nagyobb lesz és esetleg saját xbox-a lesz, akkor ha arra megosztom az én fiókomat, akkor pl. az erre megvásárolt Snowrunner xbox dolgaival ugyanúgy tud majd játszani, mint most, ugye? (Azaz a saját fiókjára menti a progresst én nem az enyémre, ugye?) Bár szívom a fogam azért megvenni oda is mindent, kvázi duplán - bár a Y1,Y2 akár még kulcsos oldalakon lehet olcsóbban találni -, de nagyon tetszik neki, hogy ketten tudunk benne játszani. Egyébként oké, hogy kb. 5 méterre van az XSX és a PC, de eddig hibátlan a multi.
[ Szerkesztve ]
-
akyyy
senior tag
arra van megoldás, mod (tényleg, vannak jópofa, esetleg ajánlott modok, PC), hogy ha térkép nézetből visszamegyek játék nézetbe, akkor az autó teljesen meg van állva, nem onnan folytatja, ahonnan kiléptem.
-
fant0mi
őstag
Többször beszaggat a játék xboxon. Mint amikor menteni szokott, de valójában nem ment. Kéne a patchre is egy patch.
-
fant0mi
őstag
Mastodon. Első blikkre:
PRO
Nagy, erős.
Crane, bed, trailer combo.
Van saját 3 férőhelyes platója is, de akkor nincs daru.
A daruja hátul van.
500 literes üzemanyagtartály.
140 liter pluszban a tetőre, javító is van.
Mindeközben 15-16 literes fogyasztással elszaladgál.
61 collos abroncs.
Két féle offroad gumi, sok féle sárgumi, van láncos is.CON
A kanyarodás nem az erőssége.
Csak 4 winch pont.
Alacsonyan van a kipufogó, lehetne tetőre kivezetett is...
Méretéhez képest alacsony ground clearance[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
-
CactuS
Arcképgyáros
Igen, az jó lenne. Bár xboxra elég combos lesz majd megvenni megint az S1-S3-at, na meg az extra autókat. De majd alakul. Júniusban elvileg jön a D4, oda pár gyerekkori cimborával benézünk, szóval nem sietek. A mastodon-t viszont nagyon várom.
-
-
copass
veterán
legjobb taktika, pláne úgy hogy vehetsz több egyforma gépet. én azt csináltam hogy mindig vontattam magammal pár szervízesfelépítéményt a map végén meg csak behívtam a garázsba és eladtam.
fú mennyi időt elcsesztem az elején hogy a kész mapokról összegyújtöttem a pótokat!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Tegla80
addikt
Csak egy èszrevètel. A pótkocsit singli modban lehet törölni is ha nem akarjátok hazavinni.Igen,bukod az àràt,de ennyi bőven belefér hisz bago az áruk.
Sony® & PlayStation®
-
CactuS
Arcképgyáros
Nekem voronból a Grad tetszik, ahogy prüszköl, plusz ugye kapcsolható az AWD+Difi is, az is jó. Azovból a 7-est sokan dícsérik, megvan hozzá az aktív felfüggesztés, meg elvileg az egyik legjobb jármű arra, hogy túlpakold cuccokkal. Nekem valahogy eddig háttérbe szorult.
Kisebbik Tayga-t az elején sokáig használtam, mert ugye viszonylag könnyen elérhető, a nagytesó meg most lett meg - azért volt szívás dögivel, mire unlockoltam, időben hosszabb jóval, mint pl. a 605R, bár kevésbé akartam idegrohamot kapni.
-
fant0mi
őstag
Vettem két Twinsteert. Wisconsinba egész jó, messzire vinni 4 metalt, a garázs mellet van a gyár. Recover, aztán hajrá.
A Voronok tök jók. Én a D-t szeretem, az a nyisszogó hangja
Azov 5 szaladós, de hamar kifogy a nafta. A 6-os lassú, bár univerzális, szeretem. A 7-es az egyik legjobb jármű, csak nagyon lent van a fülke. Egy későbbi mapon lesz hozzá aktív felfüggesztés, azt várom már nagyon. Az Arcticot csak Kola Peninsulán használtam, egyébként szar, kanyarodsz és fel is borul.
A modern Tayga eleinte szuper volt, aztán az egyik update-nél elcseszték, terhelten alig akar megmozdulni.
A Tayga B viszont ígéretes, kéne nagyon. -
CactuS
Arcképgyáros
Hát, a Forestert most kipróbáltam, az valami hatalmas csalódás, én nem értem, hogy miért szeretik az emberek. Pótkocsival eszméletlen lassú és gyenge, gyakorlatilag üresen is szenved vele.
F750-et én is nagyon szeretem, gyönyörű, ahogy röfög.
TS nekem itt bejött, csak néhány mapon nem lesz az igazi, mert a magassága miatt kicsit borulékony és kell hely a forduláshoz.
Ha Sietek, akkor Voron 4380 vagy Azov 5319, utóbbi orra immunis a sérülésre, de szó szerint!
A hangja miatt vettem meg a GMC Brigadier 8000-est is, viszont van egy olyan "feautre"-je, hogy trailernél simán felágaskodik a hátsó kerekeire. Látványos és vicces viszont elég kihívás így vezetni.
Ingyenesek közül még a Paystar 5070 szokott futni, a fizetősökből pedig a WS 1424, erre lehet tenni Roofracket is - igaz kicsit billeg tőle -, plusz van AWD és diffl lock is már.
Alapvetően sajnálom, hogy ennyire leírták a fejlesztők az amcsi gépeket, pedig a legtöbbnek eszméletlen hangja van és jól is megy terepen, csak a tank nevetségesen kicsi vagy a fogyasztás nevetségesen nagy.
A szállítást adom, elég idegesítő, amikor a világ végén megcsinálsz valamit, majd még mehetsz vissza a pótkocsival.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
Három jenki gépem van, az F750, a Cat745C és a kis Loadstar. A Twinsteert akarom még kipróbálni, kezdem a pótkocsikat megunni, mert mindig vissza kell vinni. Yukonban is inkább winch-csel kötöttem össze két platós kocsit, úgy vittem 4 árut. Egymást ki tudják húzni ha baj van, egyszerűen recoverelhetők. Egy baja van, hogy kb így fele a sebesség, mint szólóban.
-
CactuS
Arcképgyáros
A legszarabb eddig a Zikz 605R volt, mármint odáig eljutni és kiszedni, nagyon kemény az a térkép. Ahhoz képest viszont relative keveset használom azt a gépet. Maine-ben nagyon bejött a WS 6900 TS. Zabálni zabál, mint minden amerikai, de ekkora kerekekkel lowland közepén gyakorlatilag H-ban végiggázol mindenen (highrange váltóval).
Ezért is várom a Mastodon DLC-t még akkor is, ha fizetős lesz, az egy szép nagy dög.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Áh, dehogy, csak ki akarom szedni a Tayga 6455B-t. Michigan 100%-os, a többi térkép 4-33% közötti. Csak itt volt a Tayga-n kivül az Aramatsu Forester is, az se volt még meg. Egyébként vannak szivatós részei a pályának rendesen, de jól fizetnek a küldik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest