Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• krooarbo

újonc

Sziasztok,

Megérkezett az egy hete rendelt Niubility N2-m. Sok összehasonlítási alapom nincs más rollerekhez képest (Lime-mal mentem párszor), meg még elég keveset mentem vele, de egyelőre meg vagyok vele elégedve. Akinek kérdése van kérdezzen nyugodtan. Röviden pár dolog:

- deck: lehetne valamivel hosszabb, a hátsó "fellépő" dolgot még szokni kell. Viszont széltében kényelmesen (43-as lábbal)

- kormányoszlop : féltem, hogy alacsony lesz a 188 cm magasságomhoz, de nincs vele gond. Úgy nagyságrendileg 102 cm a deckhez képest.

- fék: óvatosan kell bánni vele, viszonlag jól fog

- kijelző más lett mint az N1-nél. Szerintem pofásabb, több infó látható rajta (megtett táv, sebesség, aksi állapot jelző sáv, világítás- és fék visszajelző

- a csengő hálistennek az összecsukáshoz használt bizbaszon kapott helyet (az N1-nél különálló csengő volt + kisfül)

- szigetelni kell, hogy esős időben használható legyen, bár ennyi pénzért nem is vártam, hogy IP védett legyen

- bekapcsológomb: ez lehetne jobb minőségű. A kormányoszlop alján van nagy holtjátékú lötyögős kisgomb.

- Egyébként összeségében meglepően jó az anyagminőség

- az úthibátkat "elnyeli" a 10"-os gumi

Hétvégén lesz lehetőségem jobban megtesztelni, majd még jelentkezem a tapasztalatokkal.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés