Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
tag
válasz
krooarbo
üzenetére
Bocsánat, de nem volt időm elöbb válaszolni. Nem terheltem a kormányt, elötte elkezdett mozogni és szerintem ha akkor utána húzoka kapocsnál ez talán nem történik meg, de kitudja. Nagyon gáz, vékony a cső. Sajnos a Monorim cső amit ajánlottak, tökre jó lenne, csak a kormány nem ovális hanem kerek, így nem kompatibilis. Írtam a supportnak, most videót kértek, küldtem nekik. Meglátjuk mi lesz.
Sokan vásároltak itt ilyen rollert, eddig csak én írtam, hogy baj lett vele, reméljük ez így is marad. Egyetlen hibáról nem szabad rögtön teljes véleményt alkotni. Halottam én már törött kormányrudról nagyon drága rollereknél is. Sajnos ezt megszívtam. De pont azért akarom megcsinálni, mert nekem bejött - na nem az hogy eltörött. Kényelmes volt és a 10" kerék sokkal jobb menetbiztonságot adott mint a 8,5"-s. Persze most agyalhatok, hogy szerzek kör alakú kormányrudat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Seiko SSB451P1
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest