Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:20:45

LOGOUT.hu

Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66351) jansky1 válasza jurassicjoe (#66350) üzenetére


jansky1
senior tag

2mm aqua garant

(#66352) Zoli bácsi válasza jurassicjoe (#66350) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Nekem ami mostanában nagyon bevált, a Dovit 2mm-es method pelletjei: [link]
Bekeverem aromával, kis vízzel, 20 perc múlva megnézem, vagy kap egy kis vizet, vagy ha vizes, dobok rá még pelletet, vagy egy fél marok sima etetőanyagot, "panírozom".
Ezzel a panírozással most ismerkedem, de úgy néz ki barátok leszünk. :D
Brutálisan fogós!
Sima bordás kosárhoz is merem ajánlani a Dovit etetőanyagokat, de úgy tapasztalom, ha sima mezei olcsó etetőanyagot megturbózod locsolóval, szemes anyaggal, fogósabb lesz.
Nem kell túl bonyolítani, sokszor egy kis csemegekukorica is csodát tesz. Persze attól függ mire horgászol, milyen vízen.
Keszeges pecához csemege kukorica főtt búza, csonti, kender......Pontyra amúrra nagyobb magok, főtt kukorica, tigrismogyoró, pellet.....Nyáron erjesztett magok.

(#66353) Daidalosz válasza ooloo (#66344) üzenetére


Daidalosz
kezdő

És azért az ilyen horgászatnak nagy varázsa tud lenni: elbújva a part mentén a bozótosban, közelre, alig botspiccnyi távolságra ejteni a csalit, csendben lapulni, aztán egy tört másodperc alatt történik minden...
Kiszámíthatatlan, merre ugrik a hal, az elemi erejű kirohanások, sokszor, ha pl. gilisztával horgászol, azt sem tudod, mit akasztottál, folyón süllőtől a márnáig, pontyól az angolnáig minden lehet. Szóval na. :)

(#66354) ooloo válasza Daidalosz (#66353) üzenetére


ooloo
őstag

Bizony ám .... aki nem próbálta , az azt sem tudja miről beszélünk . Egy 5 kilós nyurga olyan jelenetet tud rendezni , hogy a műsor láttán megremeg a térded .... :DDD De a kapásra várakozás is tele van izgalommal .....

[ Szerkesztve ]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#66355) Grillo


Grillo
senior tag

Múlt szerdán adtam le a rendelést a taclebaitnek, azóta semmi, a rendelés az oldal szerint beszerzés alatt. Az orsóra volt írva, hogy pár nap, a többi szerintem volt raktáron.
Azért jövő héten felhívom őket...

(#66356) fojtviki válasza Grillo (#66355) üzenetére


fojtviki
senior tag

Sajnos sok helyen ez van. Szerintem a halcatraz a legjobb ilyen szempontbol, nagyon gyorsak. Ha pedig mondjuk 50eFt feletti a rendeles, akkor az ar is nagyon jo.

(#66357) csababarca


csababarca
őstag

bevásároltam, kemény 2500 forint :D ezzel el leszek egy darabig.
kicsit meguntam az 1000pluszos etetőket, megnézzük a decathlonos milyen.
ananász, gyümölcs mix, csoki-narancs ízesítés elvileg.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#66358) Zoli bácsi válasza csababarca (#66357) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Görbüljön, fogjál halat! :)


Én is voltam pecaboltba, kaptam múltkor a Fertődi Solaristól akciós, -10 % engedményes kupon képeslapot.
Kedvezménnyel fizettünk 37 ezret......Mondom gyorsan, hogy asszony pólókat vett, meg macskakaját..Jóvan' felét legalább én költöttem... :B Ijesztő mit (nem) ér a pénzünk....
Bepakoltam az új Cralusso kosarakból, vettem ezt a két horgosat is. A szétnyíló töltőt is vettem, próbálgattam, így megnézegetve elég gagyinak tűnik....Majd élesben is tesztelem.
A Dömés Vario kosarakhoz, meg a Nevishez is jó lesz, úgy tűnik még a Nevis XL method kosarával is működni fog, bár ez határeset.
Vettem egy Delphin Iton kapásjelzőt, sima, egy darab, nem szettet. Ez marha jó, tetszik, lehet veszek rádiós szettet is belőle. (Aliról) Még elemeket is adtak hozzá (3x GP AAA elem)
Merev karos, állítható súllyal szerelt swingereket vettem, ezeken nagyobb súly van mint eddig amiket használtam, illetve csatlakoztathatók az elektromos kapásjelzőkhöz.
Ez a Delphin Iton jelző olyan hangos, felesleges belőle rádiós, szerintem vízparton 100m-re hallatszik..... ;] Le is halkítottam, állítólag van memóriája, nem felejti el a beállításokat. :)
Talán jó idő lesz végre..Nemrég eső csepergett, most már süt a nap nálunk... :)
Vettem csontit, gilisztát....gyógyszertárba antihisztamint... (Pázsitfű allergia). Kávés energiaitalokból is bepakoltam... Védettségi igazolványt betettem a tárcámba....
Aztán valami mindig otthon marad ám...Legtöbbször csonti a hűtőbe, de mentem már ki etetőanyag, meg szák nélkül is....Meg iratok nélkül. Írni kéne egy csekklistát..így 50 fölött...Úgy kezdődne hogy szemüveg. :DD

(#66359) csababarca válasza Zoli bácsi (#66358) üzenetére


csababarca
őstag

Majd csak jövőhéten tudok menni, hétvégén. beindul az iskola végre, mennem kell tanítani a gimiseket :D

Cralussok jók, én most ráálltam, a töltőből én sárga színűt vettem hozzá, az elég jól működik, sokkal jobb mint a dömék gumisa.
Iton is faja kapásjelző, teszi a dolgát, megjegyzi a beállításokat.

milyen swingert vettél?
én most rendeltem láncos delphin csw II black-et, de csak 22én érkezik a boltba, ha van jobb, vagy a karos jobb, akkor visszamondom :)

[ Szerkesztve ]

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#66360) Steady74


Steady74
Topikgazda

Sződi Jakabka horgásztóról van valakinek tapasztalata? A teszt tó érdekelne, ott pecázott-e valaki mostanában. Köszi

(#66361) @mriya@ válasza Zoli bácsi (#66358) üzenetére


@mriya@
őstag

A kapásjelzőnél figyelj a görgő alatt lévő drótra, mert ha az véletlenül felhajlik, akkor megfogja a görgőt!

Bose, Philips hangcuccok a hardveraprón.

(#66362) vendingo válasza csababarca (#66357) üzenetére


vendingo
veterán

Ezeket szoktam venni, ha kifogyok és gyorsan kellene. Csoki narancs kajával kezdtem a szezont, rengeteg keszeget fogtam, de pontyok is jöttek. Nagyon jó az állaguk, tapadásuk. Arra figyelj, hogy 2x vizezős. Elsőre keverd be frankón, majd kb 20 perc múlva vizezd megint a kellő állagra.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#66363) Zoli bácsi válasza @mriya@ (#66361) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Köszi, láttam hogy van ott valami drót, de nem jöttem rá mi a célja. :)
Ahogy a görgő megvilágítása is szép, és külön bekapcsolható, de ennek sem értem a célját...

(#66364) Daidalosz válasza ooloo (#66354) üzenetére


Daidalosz
kezdő

És a hátrányok: a levegő 40%-os szúnyogtartalma, a beszakított ólmok-horgok, a hely megközelítése a parti dzsungelen át a csipkebokrok meg a szederinda okozta sebekkel, zsebkendőnyi helyeken való kuporgás, az akadóba rohanó halak... :) :)
De az élmény (engem legalábbis) kárpótol mindenért. Kicsit talán a gyermekkorba is visszarepít, ami azért, valljuk be, így ötven után igen jól tud esni néha! :)

(#66365) csababarca válasza vendingo (#66362) üzenetére


csababarca
őstag

Köszi az infót, gondoltam a pellettel amit vettem összekeverem, vagyis adok hozzá.

Zolibá, milyen swingert vettél?

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#66366) Zoli bácsi válasza csababarca (#66365) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

[link] [link] Mindegyikből egyet, kb. ugyanakkora a súly a karokon. Mindegyik használhatónak tűnik. Eddig legtöbbször láncos swingereket használtam, meg ugye sima karika kapásjelzőt. Volt merev karos swingerem, de jóval kisebb súllyal, meg tekerősen lehetett állítani a fej feszítését a zsinórhoz, sosem ott tekeredett ahol akartam..nem szerettem.
Folyóvízen vagyok bajban a kapásjelzőkkel, hagyományos fenekező boton. A víz sodrása felhúzza a jelzőt....Oda próbálok megoldást találni elsősorban. Eddig volt hogy 3-4 karikát akasztottam egymásra, meg ólmot tettem a láncos swingerbe (patron helyére).
Mondjuk ilyen rövid pecákra, pár órára nem viszek rodpodot, swingereket a tóra...Meg azért esik az eső sokszor, lemegy a leszúró. Nyáron már a kavicsbánya partján nehéz ügy a leszúrókat a talajba varázsolni, akkor kell persze.
Amióta megvan a Delphin Bronx rodpod, ezt azért sokszor összerakom, hamar megvan, szétszedése is.
Van egy ilyen háromlábú [link] , de mióta megvan a Bronx, nem volt vízparton, macerásabb a szerelése. :)

(#66367) csababarca válasza Zoli bácsi (#66366) üzenetére


csababarca
őstag

Köszi, a mivardi szimpatikusnak tűnik.
Kipróbálom a láncost, [link] , kíváncsi vagyok milyen, ennyiért egy próbát megér :D

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#66368) Daidalosz válasza Zoli bácsi (#66366) üzenetére


Daidalosz
kezdő

Bothegy? :)

(#66369) Atis45


Atis45
aktív tag

Sziasztok!
Tegnap Nyéken a Gólem tavon 6 ponty. Csemege kukoricával, és csoki-narancsos waftersel, és auchanos vaníliás etetőanyaggal. Valamibe belenyúlhattam (gondolom az ívás időszak), mert ezen a tavon nem ez a jellemző hogy ennyi pontyot lehet fogni.

(#66370) smkb válasza Zoli bácsi (#66366) üzenetére


smkb
őstag

Nem kell túlgondolni a folyón a horgászatot hagyományos bottal. Felejtsd el a kapásjelzőt. Pont ugyanúgy horgássz vele ahogy egy feederrel tennéd. A fővárosi Duna szakaszon, ahol a 150g os ólom sem igazán állítja meg a szereléket, ott feederből is csak a keményebbje állja a sarat. Rezgőspicces botok előtt is horgásztak az erős sodrású folyókon is klasszikus fenekező botokkal (max ha valaki tudott válogatni akkor tömör spiccest keresett erre a célra, de vidéken örültünk, ha Germinan kívül volt a boltban más is) . Bojlis bottal is láttan már nyomni a Dunán. Régen gyerekkoromban a 80 as évek vége felé én is simán rezgőspiccesként használtam a Silstar teleszkóp botom folyón amikor még felénk kutya sem tudta mi az a rezgőspicc :) Ugyanazzal a bottal úszóztam, fenekeztem a Balatonon, amivel a Marcalon. Egy botra futotta az összegyűjtögetett zsebpénzemből, azzal kellett megoldani mindent.

(#66371) Daidalosz válasza smkb (#66370) üzenetére


Daidalosz
kezdő

Ráadásul a Germina nem is volt rossz erre a célra, egyes botjai "lágyabb" anyagból készültek, mint pl. a Hokévek, spiccre horgászva jobban jeleztek. (Most hirtelen a "Standard" jut eszembe.)
De házi készítésű üvegbotoknál gyakori volt a spiccek elvékonyítása, Győrben a Rábán már a hetvenes években mindenki ilyen botokkal horgászott, főleg ladikból. Remekül mutatták a tenyérnyi karikát és az ujjnyi küllőt is.

[ Szerkesztve ]

(#66372) BogyóBP


BogyóBP
addikt

Valaki használ ryobi feeder orsokat? Érdekelne a véleménye.

ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | be quiet! Pure Power 10 CM 500W | Lian Li O11 Air mini | Creative 2.0

(#66373) vendingo válasza BogyóBP (#66372) üzenetére


vendingo
veterán

Zaubert és ecusimat használok. Nincs velük gond, azt leszámítva, hogy a zauber sok év után elkezdte zabálni a zsinórvezető csapágyakat. Hiába cserélem, egy idő után darál. Szervizben is volt, az se segített. Amúgy szerintem túlárazottak a ryobi orsók. Ha a régi minőséget hoznák, nem lenne gond, de amióta tulajváltás volt, már nem a régi. Árában jobb orsót kapni másik gyártótól.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#66374) BogyóBP válasza vendingo (#66373) üzenetére


BogyóBP
addikt

Hogy nyíródik el a csapágy? oldalt vagy felül? Ott valami más gáz van nem? Nem lehet hogy nem zár rendesen és kimosodik a csapágy? Ha mindkét oldalt megvan benne a szilikon korong akkor kizárt hogy kidörzsölje valami.. Most megnyugtattál mert Ryobi Zauber GT 4000 Match van az úszós boton :D

ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | be quiet! Pure Power 10 CM 500W | Lian Li O11 Air mini | Creative 2.0

(#66375) vendingo válasza BogyóBP (#66374) üzenetére


vendingo
veterán

Már nem emlékszek miként van. Volt szervizben is, nem lett jobb, próbáltam bele filléres, és drága csapágyat is. Azt hozzáteszem, hogy kb 15+ éves az orsó, és kockatavakra jártam vele 10+-os halakra horgászni. Kapott rendesen.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#66376) BogyóBP válasza vendingo (#66375) üzenetére


BogyóBP
addikt

Na jó hát az már mindjárt más :D ott már többszörösen túlhaladtad az élettartamát.

ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | be quiet! Pure Power 10 CM 500W | Lian Li O11 Air mini | Creative 2.0

(#66377) Zoli bácsi


Zoli bácsi
őstag

Köszönöm a folyóvizes tanácsokat!
Más.
Kezdő horgászoknak, ábrával illusztrált jótanács...Mér' ne vegyünk orsót ötezeré'..... :DDD
Friss termés..Csak rakodtam, akkor látom hogy furcsa valami..... Remélem látjátok mi a bibi...


K

(#66378) galervin93 válasza Zoli bácsi (#66377) üzenetére


galervin93
őstag

Ragasztó, vagy jó lesz alkatrészbányának. :)
Én már évek óta úgy veszem az orsóimat, hogy ok, menjenek, aztán ha szétmegy kukázom. Inkább a bot legyen "örök", az orsó csak szükséges rossz. :D

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#66379) Daidalosz válasza Zoli bácsi (#66377) üzenetére


Daidalosz
kezdő

Azért ez... Az ok, hogy olcsó valami, de hogy a rendeltetésszerű használatra alkalmatlan legyen, az mégsincs rendben. Márpedig ez a hitvány öntvény gyakorlatilag ez a kategória. Vissza tudod még vinni?

(#66380) BogyóBP válasza Zoli bácsi (#66377) üzenetére


BogyóBP
addikt

Csak selejtes de nem biztos hogy hibás is. Zsinorvezető görgő rendesen forog? Hézagolási gondja van? Kotyogás mekkora szintű? Inkább ezek amik még számitásba jönnek, illetve a tűgörgő (ha van benne ) holtjátéka minden megállás után Zero? :R Gyanitom hogy nem.

ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | be quiet! Pure Power 10 CM 500W | Lian Li O11 Air mini | Creative 2.0

(#66381) Zoli bácsi


Zoli bácsi
őstag

Alkatrésznek megy, kb 2015-ös vásárlás. Érdekességképpen tettem ki a képet, amúgy nem sokat ment, tartalék orsóként töltötte ideje nagy részét.
Sajnos ez ennek a kategóriának az átka, a műanyagok minősége, reped, törik.... Érdemesebb többet szánni a vásárlásra.
BogyóBP: Kitörött a hajtókar egy darabja, a fogantyúnál.
Tényleg nem érték, csak jól illusztrálja mire számíthat az ember ebben a kategóriában. :)

(#66382) smkb válasza Zoli bácsi (#66381) üzenetére


smkb
őstag

Mérd le, rendelj hozzá másik hajtókart Aliról. Van ott mindenféle, mint a búcsúban, merev, lehajtható stb 2-5$.

(#66383) BogyóBP válasza smkb (#66382) üzenetére


BogyóBP
addikt

Egy linket dobsz? Mindeféle modellhez gyártanak külön?

ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | be quiet! Pure Power 10 CM 500W | Lian Li O11 Air mini | Creative 2.0

(#66384) vendingo


vendingo
veterán

Voltam ma horgászni. Ha én se tudom lapátolni a halat, akkor valami gond van. 3 óra alatt fogtam 15 keszeget, volt rengeteg leakadásom, fals bevágásom. Akasztottam egy nagyon szép halat, visított az orsó, a hal meg ment a többi horgász cucca felé, de szerencsére ez is leakadt.
Hiába finomítottam a cuccot, nem fogtam valami sokat.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#66385) Grillo válasza vendingo (#66384) üzenetére


Grillo
senior tag

De ez már az új bottal?
Gondolkodtam, hogy kimegyek ma vagy holnap, de tegnap eléggé levert voltam, korán le is feküdtem, ma már jobb, de pörögni nincs kedvem. Viszont legalább nem korona talán.

(#66386) vendingo válasza Grillo (#66385) üzenetére


vendingo
veterán

Igen, már csak ezt használom.
Remélem marad ez a szép idő, reggelente szívesen kijárnék.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#66387) jurassicjoe válasza jansky1 (#66351) üzenetére


jurassicjoe
újonc

kösz a válaszokat.
ma elszaladnék orsóért, a daiwa ninja lt6000ss, preston extremity 620 feeder mennyire vállalható?
kösz

(#66388) sasa311


sasa311
veterán

Dunai sporikat kérdezném: holnap a Dunakanyar mennyire lesz vállalható vízállás tekintetében? Lesz saját?

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#66389) Eastman


Eastman
őstag

Üdv,

ha valaki Diósd-Batta vonalon mozog, és bekanyarodik hozzám az alábbi tárgyakért, szívesen odaadom neki őket:


+

Kidobás előtt állnak, de nem tenném a szemétbe, ha valaki tudja még használni. Ha hozol két kisüveges Millert érte, az úgy dupla öröm.

Írj privátot, és egyeztetünk.

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#66390) bercsi


bercsi
aktív tag

Rá kellett jönnöm hogy a ferdehátú G Astrába hosszú az EA Trinity így lecseréltem egy ET Finessa-ra. Úgy érzem ma felavattam rendesen :D Nem gondoltam hogy egy pontyosnak mondott bot tud ennyire lágy és érzékeny lenni, a 0.5-ös spiccel látni lehetett minden apró mozdítást. Szerencsére nem egy vaskos durung darab, 11,6mm a blankja és 190g a súlya. Az NA5000 is tökéletesen passzol rá.

Solti Kisdunán jártam a Dunaegyházi strandnál, 2 törpe után beindultak a keszegek egészen délig, onnantól kezdve fentről jött a fény, nem is volt mozgás. 2-3 óra magasságában az árnyékos részeken újra megjelentek, viszont nehéz volt őket megfogni. Gyors kapásuk volt, ha megtépték a csalit utánna már nem is kellett nekik. Ha akadt akkor is csak a szájuk szélébe.
Érdekes hogy csak a fagyasztott csontit vették fel, élő csali nem működött. SW Brasem + sw brasem aktivátor + 2 kiló lösz volt a menü, a maradékot becsúszliztam és szerencsétlenkedtem "kicsit" match bottal is. Egy dévért sikerült így fogni, utánna elleptek a küszök.

Most kivételesen elhoztam a zsákmányt, halászlé lesz a menü :)

[ Szerkesztve ]

(#66391) saen válasza sasa311 (#66388) üzenetére


saen
veterán

Itt érdemes nézni: [link]

Stabil most a duna vízállása és nem is túl magas, én ma voltam egyet pergetni, de nem ott ahol a halak voltak :DDD

(#66392) Zoli bácsi válasza bercsi (#66390) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Nem túl kicsik a gyűrűk a Finessa-n?
Mindig beteszik napi akcióba, a Poecaplázába, ezért nem vettem, képeken úgy tűnik aránytalanul kicsik a gyűrűk..... :)

(#66393) bercsi


bercsi
aktív tag

Most közhelyes leszek. Mihez képest? :)
Holnap megmérem neked, de szerintem pont jók egy ilyen botra. Az EA Trinity-n ~9mm volt a keverőgyűrű, ennél lényegesen nagyobb.

(#66394) BogyóBP


BogyóBP
addikt

A fix rögzítésű method kosarat forgóra kell kötni vagy lehet simán a zsinorba is hurkolni. Egy videót láttam csak de ott csak egy nagy véghurokkal befűzte az emberke a method kosarat. Nem fogja úgy besodorni a zsinort? Igazából csak a begumizott szárú a problémás mert a csúszót az egyértelmű hogy körbe forog így a zsinorhoz nincs köze alatta forgó van. :R

ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | be quiet! Pure Power 10 CM 500W | Lian Li O11 Air mini | Creative 2.0

(#66395) hermanyi válasza BogyóBP (#66394) üzenetére


hermanyi
őstag

Kosár fekszik a fenéken . ha forog akkor kicsi a kosár .

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#66396) @mriya@


@mriya@
őstag

Kihagyom a fákkal borított területeket, féltem a sz@ros életemet.
Múltkoriban egy karvastagságú faág csapódott le mellettem. :Y

Bose, Philips hangcuccok a hardveraprón.

(#66397) @mriya@ válasza @mriya@ (#66396) üzenetére


@mriya@
őstag

Egy 4,80-as pikkelyes már a szákban. :DDD

Bose, Philips hangcuccok a hardveraprón.

(#66398) Zoli bácsi válasza @mriya@ (#66396) üzenetére


Zoli bácsi
őstag

Nem Te csaptad le a dióverőkkel bevágásnál...? :D
Vicc volt. :) Vigyázz magadra, ilyen állandó szélben meg kell nézni hova telepszik az ember. Ha hirtelen lecsap egy zivatar, villámlik, akkor sem szerencsés fa alatt ülni.
Persze hamarosan áhítozzuk az árnyékot, holnapra kora nyári időt jósolnak.... :)

(#66399) musli26


musli26
tag

Valaki írtam korábban hogy vett Cralusso Double CHANCE Method kosarat.
Vélemény róla?

Én is kipróbálnám két csali közül melyiket veszi fel a hal.

Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold

(#66400) freelanced


freelanced
addikt

Na, végül eljutottam a maradék dolgokért is, köszönöm az ajánlásokat mindenkinek, előbb utóbb remélhetőleg lejutok horgászni is, bár még meg kell néznem milyen tavak vannak a közelben, meg pár videót az orsó stb használatáról. :K

Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.