Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
annak nevezi mindenki, aminek szeretné. én mindössze bátorkodtam megjegyezni, hogy számomra szörnyen hangzik és javasoltam, hogy hívjuk máshogy a hétköznapokban a műfajt. nem soldier összegravírozott nyitott karját konkrétan, hanem a nyitott karos csapolásokat. de ettől még lehetsz ellenálló, aki dafke is nákedezik majd 2020-ban is

-
mester6
tag
Nekem az a tapasztalatom,hogy egy szűrőre mindig kevesebb gr-ot írnak mint amit szükséges lenne beletenni.
Nekem La Spaziale Rossini gépemhez 53mm-es átmérővel, hasonló formájú szűrőt használok 7gr helyett kb 10 gr-ot. A mennyiséget addig növelem, míg a pogi szépen felsímul a felső szűrőre a kávé megduzzadása után. Kiütéskor szépen látszik a felső szűrő mintázata.
Ha sokat tenné bele akkor érezni fogod, hogy a kar is alig akar elforogni. Ezt el kell kerülni, csak szépen finoman forgasd a helyére az elegendő kávéval. -
Szyszko
tag
Ez egy rendes G classic? Mert akkor elég jó áron van, ha valakit esetleg érdekel.
-
válasz
fragola.6035
üzenetére
nekem a krétás menüvel nincs gondom, legyen olvasható az infó és kész

-
soldier2
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Lehet a fekete táblára krétával író kávázékkal ironizálni, de a mai Magyarországon csak ilyen helyeken ihat jó kávét az ember. Nekem mindaddig fel sem tűnt a jelenség amíg itt fel nem hívták rá a figyelmemet, ahogy a baristák tetovált karja sem ütötte meg az ingerküszöbömet. Én legjobban otthon élvezem a kávét, ha épp nem csüngnek rajtam a kölkök, ezt követik az említett helyek, majd hosszú szünet következik.
Afekete táblás megoldás meg szerintem koltséghatékonyságból terjedt el. Ezek a kis helyek nem nagyon tudnak kigazdálkodni egy nyomtatott táblát, olvashatóan író ismerőse meg mindenkinek akad. -
fragola.6035
aktív tag
Szegeden megnyílt a KÉK ELEFÁNT KÁVÉZÓ. [link]
Újhullámos kávézó. Ha valaki arra jár, érdemes benézni!! -
soldier2
őstag
Legyen. Én is szívesebben használom a magyar megfelelőt ha van. Csak hát kávézókban is így hívják. De legyen mától nyitott kar/szűrőtartó
a kávé egyébként szar lett, de ezt gondolom nem kell leírni. Amit előtte húztam és kidobtam, mert kb 5 bar körüli nyomás kellett hogy időben lejöjjön, az sokkal jobb volt, de harmadikra nem volt idő. -
válasz
soldier2
üzenetére
vettem a lapot
: találjunk már ki valami jó magyar szót erre a nyomorult nakedre, mert megőrülök tőle. éveket éltem amerikában, nem áll tőlem távol az angol legkevésbé sem, de valami olyan undorító így a magyar szavak között leírva, hogy egyszerűen fizikailag fáj. oké, hogy kalmár egy külföldiának szánó videójában így hívja, de a honi köznyelvben szörnyű 
lehetne például "nyitott szűrőtartó", "nyitott csapolás". kész, csak akarni kell

-
bl4ze
veterán
Vastag csésze téma : ezeknek van brutál vastag, nagyon jó csészéjük és itthon is kapható

-
soldier2
őstag
Mert van az az elb..t előkészítés, amit egy karossal sem lehet megmenteni
a türelmetlenség átka, túl friss bab, enyhén túltöltött szűrő eredményezte ezt a csodálatosnak semmiképp nem nevezhető NAKED csapolást.
[link]. Amiért felvettem, az az, hogy többször ígértem a Decaf / koffeines kávék közti naked csapolásban szembetűnő különbséget. Most 5 hosszú kávémentes nap a Ködös Albionban, aztán nekifutok megint. -
Keresztapper
senior tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Ez nem igazán egy beltéri műfaj.
(Még a Gene-vel sem egyszerű a végén termelődő nagy füst miatt...)A venti fordulatszámát ritkábban állítottam. Igazából akkor jön jól, ha a végén nagyon könnyűek lesznek a babok, és esetleg elkezdi kiszórni őket a gép.
Ha már a hűtést említetted, érdemes egy plusz kapcsolót is beépíteni, amivel teljesen áramtalanítani lehet a fűtőszálat, mert úgy tényleg hatékonyan lehet hűteni a kávét. Nálam is így volt, és nagyon szerettem, sőt, ebben jobb volt mint a Gene, mert annál a hűtés funkció egyszerűen csak egy pipa a checklist-en, gyakorlatilag használhatatlan, nem ér semmit.
-
Bazsee71
őstag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Ejjha, így már elég komoly a szerkezet.
Első körben csak annyira gondoltam, hogy külön kapcsolnám a fűtőelemet, így egyből lehetne hűteni is vele, mind a kávét, mind a készüléket. Édesapám hobbi szinten foglalkozik mikroelektronikával, rá is kérdezek ilyet össze tud-e hozni, van-e alkatrész.A műanyag fedél nélkül szerintem még a nappalimban is pelyva lenne. Ha csak a kis tálkát levettem róla, már nyomta is kifelé.
(#36868): A venti külön szabályzójával akkor végül mit szabályoztál?
-
Keresztapper
senior tag
Nem, a triakcsak a fűtőszálat szabályozza, mert az nem jó ha a venti fordulatszáma is csökken, akkor nem forgatná megfelelően a babokat, főleg az elején, amikor még a nedvesség miatt nehezebbek. A venti külön tápon van, és külön szabályzóval rendelkezik. Illetve ez az egész már csak múltidő, mert eladtam az egész hóbelebancot, amikor meglett a Gene.
-
edk-
őstag
Az miért van, hogy a Gaggia Classic hidegen vékony sugarakban spricceli a vizet, melegen pedig egész másképp folyik ki?

-
edk-
őstag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Ezt a szabályzó-témát kifejtenéd bővebben? A triakkal megszaggatod a fűtőszál és a venti tápját, hogy kisebb teljesítménnyel menjenek? És a hőmérőt figyelve állítod a szabályzót?
-
Keresztapper
senior tag
(#36847) Ábi
Ezt az első krekk végén kapcsoltam le, pontosabban mindegyiket akkor szoktam. Változtatni csak a hőmérsékleti görbény, és ennek megfelelően a pörkölési időn szoktam.
Na majd meglátjuk egy hét múlva, mit mutat. Addig nem is rendelek zöldet, mert ettől a Kenyától sokat várok.
Addig egy pocsék Guatemalát szürcsölgetek. 
(#36848) meander
Én a d'Ancap Verona családot ajánlom. Szerintem nagyon szépek, és igen strapabírók is.
(#36855) ronin s8
Lehet hogy csal egy kicsit a kép, élőben azért nem ennyire világos ám. Köszönöm a véleményt, majd beszámolok ha megkezdtem a zacsit.

(#36858) Bazsee71 és (#36857) Agostino
Kel hozzá egy triak-os szabályzó, amivel a fűtőszál kapacitását lehet állítani, egy másik, amivel a ventillátorét, egy maghőmérő az IKEA-ból, és egy régi számítógép tápegység háza a ventillátorával, ami az egész vezérlést hűti.
Akkor lehet vele szépen pörkölni, és bírja akár 15-16 percig is túlmelegedés nélkül. Úgy szerintem egészen jó eredmények születtek vele, csak a kb 70-80g adagonkénti mennyiség miatt nem szerettem.
A műanyag meg nem kell a tetejére szerintem.
-
RBJ
addikt
TIszteletem.
Kicsi probléma lenne. Tegnap az egyik barátom felhívott, hogy gond van a Szarvasi CM4677 15bar espressoval. Főzés közben leengedi a nyomást mondja.
Kérdem vízkövezés, karbantartás volt? 1 éves a gép és semmit nem csinált még rajta.
Gratulálok mondom neki örülj, hogy még megyen.
Kis citromsavas kezelés adtam neki, felső vízterítőt levettem az is barna volt.
Gond ott van, hogy nem találok sehol hozzá kezelési utasítást. Valahogy nem tetszik, hogy a gőz csövön nem lehet direktbe vizet kinyomatni.
Másik úgy látom a karban trükk van, mert a benne levő kávétartó szűrő dupla falu és csak egy kicsi lyuk van az alján nyomás fokozás céljából, na ez szinte takaríthatatlan. Beáztatta estére zsíroldóba.
Valami karbantartási trükk ajánlás ehhez a géphez?
-
Zaji
őstag
Ezzel a géppel kapcsolatban szeretnék infókat. Ajánlott ez a típus?
-
Bazsee71
őstag
6 percig nem tart a folyamat, 4-5 közé tenném (1. reccs végén állítottam le). Két pörkölés között is hagytam neki időt hűlni, sajnos mégis látszik, hogy megindult a műanyag.
(#36857) Agostino: Igen, az enyém is így működik. Ha régi, akkor remélhetőleg abba sem került biztonsági termosztát. A vajolvasztó tálka a tetején éppen bírja, vízzel amúgy sem szívesen kínálnám a szerkezetet.
Pont ott indult meg az anyag, ahol a tálka beül a fedélbe, ott még nedves ruhával sem tudok rajta segíteni. Szerintem ez a Lidl-s kicsit érzékenyebb darab, ezért benézek a műanyagoshoz, hogy ha van valami ellenállóbb anyaga, abból kicsit dolgozzon oda. Külcsín nem számít, csak ne olvadjon szét. A Tiszáig illetve a Balatonig bezárólag időnként megfordulok erre-arra, ha tudok segíteni zöldkávé ügyben, keress nyugodtan. 
Egyébként sikerült paljochoz beugrani, hoztam egy Choco Madnesst és egy Spicy Italyt. 0,5 kg kávéért elraboltam vagy negyed óráját.
Már nagyon kíváncsi vagyok rájuk, talán végre sikerül valami jót is kicsikarni a GC-ből. Egyébként azt mondta a mester, hogy saját tapasztalata alapján a popcornos megoldással nem az igazi a pörkölés. Én arra tippelek, hogy túl gyors a folyamat. De attól még nagyon élvezetes. 
-
Agostino
addikt
válasz
Bazsee71
üzenetére
az enyém egy viszonylag régi darab de semmire nem használom a porfogáson kívül. belül fém tok, alul fújja ki a forró levegőt. ahogyan a forró levegő megdurrantja a vizet a kukoricában, a légáramlat kilöki. szerintem mindegyik ezen az elven mozog. nem? nagyon elültetted a bogarat a fülembe, szerintem lassan én is beillatolom a lakást : ))) még jó, hogy nemrég szereltem fel szagelszívót, had dolgozzék : ))
az olvadó műanyagra? önts hideg vizet a tetején lévő vajolvasztóba, vagy mi a neve. az enyémen van olyan. vagy: vizes rongy körécsavar. az levesz valamennyi hőt
edk- ezen videó alapján 5 és 7 perc között elég hőt kaphat.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Ránézésre citromlé, de ne legyen igazam...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kenyai egy nehéz műfaj.
-
paljoc
tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Semmi nem lett, valami minimalis halvany bevonat, papirtorlovel letorolheto.
-
paljoc
tag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Ugye itt gyári "rézcsőtuning" van, amikor a gőz bojlerrel előfűtik a vizet amíg a főző egységhez ér. Nem gondoltam volna h ilyen stabil, annak pedig külön örülök h valós értéket mutat, nem kell levonni meg hozzáadni vagy táblázatból átszámolgatni. 88fok az 88fok, ilyen egyszerű. Mint az Aldi.:-)
-
edk-
őstag
válasz
meander
üzenetére
Kinek mi a nagyon-nagyon szép...
Nekem a fölső sorbeliek vannak innen: http://moak.hu/?page_id=58
@Bazsee: ilyesmi?

-
-
meander
tag
Tudom, hogy volt már szó róla többször, de tudnátok ajánlani nagyon-nagyon szép eszpresszós csészét. Azt a kifejezetten vastag falút keresem
érdekelne még latte-s is.
köszi -
Ábi
tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Szép egyenletes. Én espressonak egy kicsit sötétebben szeretem, még a 2. reccs előtt lekapcsolva.
-
Bazsee71
őstag
válasz
Keresztapper
üzenetére
és (#36830) adriankoooo: bacskait fórumtárs felajánlott egy adag paljoc tasakot, én pedig a környezetvédelem jegyében örömmel elfogadtam, ezúton is köszönöm.

(#36836) Agostino: nem tudom a képen milyen szerepel, de nekem Lidl-s SilverCrest márkájú van. A lényeg, hogy zárt legyen a "hőkezelő" tér" alja, illetve "légkeveréses" legyen. Olyan probléma még előfordulhat, hogy hővédelmi termosztát van a készülékben, olyankor azt ki kell iktatni. A Lidl-s nem tiltott le, így gondolom ebben nincs. Ha megírod privátban merre laksz, akkor megpróbálok segíteni zöldkávé ügyben.

-
bl4ze
veterán
Nem szép dolog

De akkor közkivánatra :
Mivel továbbra is sajnálok a Catlerhez 40 ezerért nyitott kart rendelni hogy megmérhessem a kilépő víz és a PID által jelzett hőfok arányát, más utat kerestem. Ebben nagy segítségemre volt egy topictárs, aki nemrég írta be hogy ilyen gépe van és pár hónap együttélés után bebizonyosodott számára, "nem lehet vele jó kávét készíteni". Ez új löketet adott hogy valami úton-módon megmérjem a kilépő víz hőfokát, ugyanis én az ominózus állításnak pont az ellenkezőjét tapasztaltam, ráadásul lassan másfél éve, mióta használom meg vagyok elégedve a masinával.
Úgyhogy fogtam egy IKEA hőmérőt, bedugtam a csőrbe, beállítottam 88 fokra a PID-et és csapoltam 30 mp-et. Ez alatt így üres szűrővel nyilván nem egy eszpresszónyi víz jött le, hanem egy bögrényi. A fenti kijelő bal oldalán látszik a kilépő víz szondázott hőfoka, ami ismétlem, közel 2 dl távozó vizet jelent.
Íme:
https://www.youtube.com/watch?v=CxeNaNP6gMc&feature=youtu.be
A "kísérletet" többször is megismételtem, a mért érték hol 87, hol 88 fok volt folyamatosan. Kipróbáltam egy percen át történő csapolással is, akkor lement 85-86-ra, de másodperceken belül az aktív fejfűtés visszakorrigált 87-re. Értelemszerűen ez már a normál kávéfőzéshez képest extrém távoli eset, de ezt is bírta.
Számomra ezúttal bebizonyosodott, hogy a PID-en beállított érték tulajdonképpen a kávéfőző víz hőmérséklete, amit atom stabilan tart a gép a csapolás alatt. -
bl4ze
veterán
válasz
paljoc
üzenetére
Nálam is ma landolt 2 P&Y zacskó, köszönet a mesternek.
Olyan illat volt a kocsiban az úton amikor nyomtam ki a levegőt belőle , hogy csak na
Nagyon igényes ez az új zacskó, peldzsok!
Más: ha már igényes, láttátok az új Kapucziner weboldalt ? Már ideje volt váltani, szerintem pofás, szép, modern lett - az előző már nagyon nem passzolt a 2016-hoz

-
paljoc
tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Nem az a lenyeg, mit mondott pontosan, hanem h annak hatasara kezdtem el ujra mericskelni!!
Siman elhiszem h nem felelt meg sz igenyeinek, nem is akarok ezzel vitatkozni. De azert mértem egyet!
-
paljoc
tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
El kell vaterazni: "paljoc zacsko elado"!:-)
Csinaltam egy videot az elobb, most toltodik fel. Azt gondolom erdekes lesz mindenkinek, aki mar kimondta a catler szot!
-
celf
őstag
szar ez a Has Bean.
Sokadjara probalom (T&P), plussz AP is, Jabberwocky volt de ugyanaz mindegyiknek baja. Valahogy laposak. -
jveres
csendes tag
Eladó Quick Mill Vetrano 2B kávéfőző
Jelezném, hogy a régi árat (435e Ft + ÁFA (550e)) módosítottam. Mostantól az ár: 410e Ft + ÁFA (520e Ft)

-
mufi
senior tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
A hústűs trükköt vagy az alátétet? Mert az alátét dolgot nem gazán értem...itt a link, innen tudjátok letölteni a képeket. (Jah, még mindig nem tudom, hogy duplaszűrő -e a szűrő amit használok
) -
Bazsee71
őstag
válasz
mester6
üzenetére
Köszi! Áttúrtam a fórumot is, láttam hogy elég sokan belevágtatok. Teljesen meg tudom érteni.
A minőség - főleg az elején - biztosan messze elmarad a profiktól, de biztos vagyok benne, hogy az út minden lépése élmény lesz.(#36814) killerjohn: Próbálom világosabbra pörkölni a kávét, így talán elégetni egyiket sem fogom. Legrosszabb esetben kicsit olaszosabb lesz a végeredmény. Ez a kis kezdeti "pörkölgetés" számomra nagy élmény volt, csak a zöld kávéba (helyben van forrás) meg egy hálós szűrőkosárba kellett invesztálnom (popcorn gép volt a polcon). Persze mellette folyamatosan kell a kontroll, ha jól alakul a délután, akkor ma pont megyek paljoc-hoz pár csomag kávéért.
(#36815) Keresztapper: Köszönöm, megfogadom a tanácsot! Ti hogy tároljátok a friss kávét? Egy jól zárható szelepes zacsim van (Pacificaffé), egyébként csak leragasztani tudom. Illetve műanyag doboz. Tervben van majd IKEA-s zárható tasak, de oda a mai bp-i körúton nem jutok el. Időnként ki kell engedni a keletkező gázt?
(#36821) Ábi: Elszívó alatt csináltam, legmagasabb fokozaton volt, illetve ablakot is nyitottam, hogy tudjon honnan húzni. Gyenge a készülék, sajnos kevés ehhez. De ez nem lesz probléma, menni fog a pörkölés.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kíváncsiságból akkor majd húzok belőle egyet, úgyis bőven van most belőle. Az adaggal az első után elkezdtem lemenni, 5g-os lépésekben, következő alkalommal folytatom ezt a tendenciát. Csak sejtettem, hogy emiatt nem egyenletes a pörkölés, köszönöm a megerősítést! Már látom, hogy mi lesz a vége...
-
Ábi
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Örülök, hogy megcsapott a kávé füstje!

Ha van kivezetett szagelszívód, próbáld meg az alatt. Télen a Genevel mindig a konyhában nyomom a szagelszívó alatt és nem fulladunk meg.
Nyugodtan próbáld ki holnap. Kell neki a 3 nap pihi, de így magad is érzed majd a változást.
A mennyiséggel lejebb kéne menned. Pörkölj kevesebbet egyszerre, hogy egyenletesebb képet adjon.
Aztán úgyis Gene, Hottop lesz a vége.
Nem lesz itt zsákszám elfüstölt kávé, csak figyeld a pörköléseid és tanulj. Hamar megtalálod a Neked tetsző pörkölést.
-
Keresztapper
senior tag
Biztosan szívesen ránéz mindenki, de azt, hogy a szűrő dupla falú vagy szimpla szerintem meg tudod állapítani magad is, és a gépen választható opciók is csak annyit jelentenek, hogy az egy illetve kétcsészés csapolás indító gomb megnyomásával, a gombokra előre programozott milyen mennyiségű vizet adagoljon a gép. A tegnapi videódon egyébként egycsészés szűrő látható, mint ahogy talán paljoc is írta neked tegnap.
Amit tegnap javasoltak, és én is írtam a #36691-es hozzászólásomban, olvastad?
-
zoknee
csendes tag
-
mufi
senior tag
válasz
mester6
üzenetére
Ha már itt tartunk. Megosztanék egy linket egy természetesen vírusmentes zippel, amiben képek vannak, arra ránéznétek? Lehet nem jó a szűrő/vagy valami más beállítás. Azt se tudom, hogy ez single vagy dual wall filter -e, ugye a gépen is be lehet állítani, hogy single vagy dual filteres legyen...
-
mester6
tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Minden kezdet nehéz, az elfüstölt mennyiség előbb utóbb minőségbe csap át!

-
weinmaker
őstag
Csak súgok, hogy a Kávékorzó Facebook oldalán most barista szettet lehet nyerni, ha valakit izgatna

-
Bazsee71
őstag
Ha már helyben van a zöld kávé, elővettem a használaton kívüli popcorn készítőt. Ábi javaslatára - amit ezúton is köszönök - az első próbálkozás alanya Brasil Santos volt. Fantasztikus dolog ez a pörkölősdi, instant öröm.
Igaz, legközelebb nem a lakásban csinálom, intenzív szellőztetés és szagelszívás mellett még most reggel is érezhető az esti füstölés.Bal felül az alapanyag, majd olvasási irány szerint sorban az 1., 2. és 3. pörkölés. Elsőre kicsit sötét lett, a 2. és a 3. már kicsit világosabbra sikerült. Az illata valami szuper, holnap már ki is próbálom, vajon ízre mit produkál.

-
jolti
senior tag
válasz
szszab
üzenetére
Ha jól emlékszem a danettinél van robbantott ábra a honlapjukon és ott ki tudod választani csak azt a tartály szelepet szám szerint és akkor nem kell egy komplett tartályt venni.
De, ha jol emlékszem, akkor a komplett tartály 4-5 ezer forint.
De már nem vagyok benne biztos. -
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
scarlett johansson pedig a megtestesült újhullám

-
Toobee
veterán
Magister M12-ről van valakinek tapasztalata? Nagyon olcsó a méreteihez képest. Véletlenül láttam meg, meg is néztem gyorsan élőben. Impozáns darab.
-
szszab
csendes tag
Valahol csöpög a víztartályom a Gaggia Baby Classomba- ha leszedem és az asztalon van csepeg belőle a víz ahol a csap/ vagy szelep vagy nem tudom mi a neve, ez így még leszedve se normális ha jól gondolom, csak nem tudom, hogy ez e az oka, mert a víz igazából nem is ott van hanem a csavarokhoz elfolyik meg néha azon a műanyag részen ami a tartály alatt van.
Bele szoktak a cseppek csepegni a csavarok mélyedésébe, úgy vettem észre, mit lehet ezzel tenni?
Az előző tulaj mondta, hogy ez van, és beszilikonzsírozta a tömítést, csak szerintem az már lemosódott róla, vagy nem is volt hatékony... nem tudom igazából.
Nem szíven vennék, 10 ezres tételért egy új tartályt, mit lehetne tenni ellene? Egyenlőre most leszedem a tartályt éjszakákra, de kéne valami megoldás rá. -
levytee
csendes tag
Ezzel kapcsolatban van valakinek bármi tapasztalata : EUREKA MIGNON ISTANTANEO
Ha valami megadja magát nem láttam hazai oldalon alkatrészt, lehet nincs is képviselete?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Próbáld meg többel és figyeld, hogy a megduzzadt kávépogi eléri-e a felső szűrőt? Ez csak egy vélemény , a Te próbád lesz az igazság!

Pont ott indult meg az anyag, ahol a tálka beül a fedélbe, ott még nedves ruhával sem tudok rajta segíteni. Szerintem ez a Lidl-s kicsit érzékenyebb darab, ezért benézek a műanyagoshoz, hogy ha van valami ellenállóbb anyaga, abból kicsit dolgozzon oda. Külcsín nem számít, csak ne olvadjon szét. A Tiszáig illetve a Balatonig bezárólag időnként megfordulok erre-arra, ha tudok segíteni zöldkávé ügyben, keress nyugodtan.