Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36822) Bazsee71 válasza mester6 (#36812) üzenetére


Bazsee71
őstag

Köszi! Áttúrtam a fórumot is, láttam hogy elég sokan belevágtatok. Teljesen meg tudom érteni. :) A minőség - főleg az elején - biztosan messze elmarad a profiktól, de biztos vagyok benne, hogy az út minden lépése élmény lesz.

(#36814) killerjohn: Próbálom világosabbra pörkölni a kávét, így talán elégetni egyiket sem fogom. Legrosszabb esetben kicsit olaszosabb lesz a végeredmény. Ez a kis kezdeti "pörkölgetés" számomra nagy élmény volt, csak a zöld kávéba (helyben van forrás) meg egy hálós szűrőkosárba kellett invesztálnom (popcorn gép volt a polcon). Persze mellette folyamatosan kell a kontroll, ha jól alakul a délután, akkor ma pont megyek paljoc-hoz pár csomag kávéért.

(#36815) Keresztapper: Köszönöm, megfogadom a tanácsot! Ti hogy tároljátok a friss kávét? Egy jól zárható szelepes zacsim van (Pacificaffé), egyébként csak leragasztani tudom. Illetve műanyag doboz. Tervben van majd IKEA-s zárható tasak, de oda a mai bp-i körúton nem jutok el. Időnként ki kell engedni a keletkező gázt?

(#36821) Ábi: Elszívó alatt csináltam, legmagasabb fokozaton volt, illetve ablakot is nyitottam, hogy tudjon honnan húzni. Gyenge a készülék, sajnos kevés ehhez. De ez nem lesz probléma, menni fog a pörkölés. ;]
Kíváncsiságból akkor majd húzok belőle egyet, úgyis bőven van most belőle. Az adaggal az első után elkezdtem lemenni, 5g-os lépésekben, következő alkalommal folytatom ezt a tendenciát. Csak sejtettem, hogy emiatt nem egyenletes a pörkölés, köszönöm a megerősítést! Már látom, hogy mi lesz a vége... :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.