Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi.esp.28
csendes tag
válasz
tDr1v3r
#35580
üzenetére
Sanszos, hogy eldugult a háromjáratú szeleped.
Jó esetben egy kis vízkődarabka dugította el, amit ahogy a srácok írják vízkőoldós átmosatással fel tudsz pezsegtetni. Viszont ha egy kis alu darabka a ludas, az nagyon lassan pezseg fel, manuálisan kell eltávolítani.Felső burkolatot leszeded, alulról 4 csavar tartja, plusz felül egy a gőzcsap alatt, meg kettő a víztartály alatt. Így már könnyen kiszúrod a szelepet, ha szembe állsz a géppel bal oldalon lesz a kazán mögött.. Ezt két 4es imbusz csavar tartja a fejen, kicsavarod és őt kellene szétkapni. Mágnestekercs leszed, alatta a szeleptestet, ha újabb a szelep akkor 14-es villáskulccsal, ha régebbi akkor 24-essel tudod leszedni, de lehet más is ezek a leggyakoribbak. Ha valami nem tiszta dobj privátot, vagy el is küldheted, ahogy Adrián írja megbirkózok vele valahogy..

Így néz ki egy újabb szelep szétszedve, eddig kellene eljutnod neked is:

más: Pont a napokban kaptam szét egy gaggia gépet, amit alkatrésznek vettem, valószínűleg állt már egy ideje a padláson. Amikor a kazánt szétszedtem kb negyedéig volt ilyen zselés állagú fehéres átlátszó trutyival. Más kazánokban is láttam már ilyet, csak nem ekkora mennyiségben.
Valaki hozzáértőnek van ötlete, hogy mi a fene lehet a trutyi? -
Bazsee71
őstag
Nem tudom nálam mi lehet a gond, 4 órája kávéztam, de még mindig azt a keserű ízt érzem a számban. Hasonlóképp indult a PinUp is, de ott sikerült megtalálni a megfelelő állapotot. Teszek még vele 1-2 próbát, úgyis van még fél kiló, kezdőként nem merem még a kávéra fogni, hogy nem az igazi.
-
Balus
tag
válasz
Bazsee71
#35593
üzenetére
Én most bontottam egy csomagot. A feleségem szeretett volna valami kevésbé savasat. Kellemesen csalódtam a La Piazzaban. Nekem nem érződött ki a robuszta belőle, amitől féltem. Kb átlagos (alacsony) hőfokon, kicsit durvábbra őrölve nagyobb kv mennyiséggel jó lett. Bár crémából többet vártam egy robustás kávénál.
Csak javasolni tudom a Pacifi-t. 5k fölött ingyenes házhozszállítás és van már 250 g-os csomagolásuk is.
A pörkölés egyébként egész friss volt. Mind a 4 csomag, amit vettem kb 1 hetes volt... -
bacskait
tag
válasz
Bazsee71
#35593
üzenetére
Szerintem nem kell annyira elfelejteni a robusztát sem. Nálunk a GetUp! ami a reggeli kv (a feleségem miatt).
De az öcsémnek is az ízlett a legjobban, pedig ő is az arabica felé volt fordulva. (de pl. a világosabb pörkölések nem jönnek be neki). A feleségem nem szerette igazán korábban a világosabbakat, mert savanyúnak találta. Néhány hónap után simán issza tej, tejszínhab, vagy tejhab és cukor nélkül. A lányomnak meg elsőre is a világosabb pörkölésűek tetszettek. -
Bazsee71
őstag
Pont kávé témában lenne kérdésem, és hőfokokat fogok írni az egyszerűség kedvéért. Adott ugye egy PID-es rézcső tuningos GC. Őrlési finomság már megvan, az konstans. Nyitott karral néha 1-2 apróbb spricc, de szép a lefolyás, időben is jó.
PinUp-ból sikerül már egész jókat húznom 86 °C-on (maga nemében nagyon jó, de ez sem a nagy kedvenc lesz nálam). Viszont a La Piazzával nem tudok dűlőre jutni. Próbáltam először 94 °C-on, nagyon keserű lett. Mondom nagyolok, levettem 84 °C-ra, ott már nem tudtam eldönteni, hogy savanyú vagy keserű. Akkor lőttem kicsit feljebb, 88-ra. Erre már azt mondom akár el is menne, de nem igazán ízlik. Persze próbáltam fokonként is játszani, de még nem vagyok olyan jó, hogy úgy túl nagy következtetést tudjak úgy levonni, így elkezdtem nagyolni. Érdemes még szerintetek játszadozni, vagy így már levonhatom a következtetést, hogy ez nem az én ízvilágom?
Az csak érdekesség, hogy a La Piazza esetén mindig van 1-2 apróbb spricc, PinUp esetén pedig konstans "hibátlan" a lefolyás.
Következőre már biztos csak tiszta arabicát veszek, próbálkozom majd a Brandoval.

-
-
kaligula
tag
Kedves Mindenki! A véleményetekre vagyok kíváncsi.
Volna egy bagatell kérdésem hozzátok, ha úgy tetszik, egy kis játék: Mi a Jó kávé?
Érdekelne, hogyan fogalmaznátok meg összehasonlítgatás nélkül (nem szar, nem kotyogós stb.). -
nepszter1
addikt
Amúgy a vízkőoldó nem teszi tönkre a gépet?
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Van egy Gaggia Baby-m (már a New, de még a nem programozható változat), még anno a ti ajánlásotokra vettem egy faszán kitakarított, felújítottat. Na szóval... nem voltam itthon pár hónapig, így kihasználatlanul hevert kb. december vége óta, nyilván tele csapvízzel. Ma reggel úgy gondoltam hogy givelek egy shotot ennek a kávé történetnek újra, bekapcsoltam és engedtem le vizet a gőzkaron (jó 2-3 pohárnyit, gyk egy fél tartálynyi vizet átfolyattam), az faszán le is ment, de a fejnél nagyon nem akar semmi se jönni.
Valami dugulás lehet, nem tudom, először csak kevesebb víz jött - ugye alapjáraton kb. zuhanyzós szinten kéne jönnie, na most kb. féljáraton jött -, aztán miután megtöröltem már sehogy se akar jönni. A tartályból semmit se szív le szemmel láthatólag... gondolom felesleges nekem ezzel próbálkoznom, csak szervíz tudja javítani, nemde?Tudnátok ajánlani olyan szakit aki korrekten, értelmes árért meg tudná csinálni a szükséges javítást? Vidéki vagyok, szóval lehetőleg olyat aki vállal futáros történetet is.
-
mester6
tag
válasz
varadigabor
#35578
üzenetére
Nézd meg ezt is:[link]
-
varadigabor
senior tag
Sziasztok
Ez a gép ér ennyit?
[link]Tudok egy másikat is ami ugyan így néz ki és Spinel elméletileg, az 40ezer Ft lenne.
Köszönöm
-
nepszter1
addikt
Na okés valószínűleg dugulás volt most már minden rendben

-
nepszter1
addikt
Hali , adott itt egy gaggia evo , eljött az ideje hogy citrom sav-val kitakarítsam ahogy mondta az egyik forum kolléga úgy csináltam , kb 2 evő kanál 1 liter vizben feloldottam aztán bele a tartályba és nyokodtam egy darabig utána úgy hagytam hogy benne legyen , na azóta csak búg mintha nem szívná fel a vizet

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Kávé Kálmán
#35551
üzenetére
Mennyiért adtad?
-
Surda-
őstag
válasz
szszab
#35559
üzenetére
Na,gart,beállítását leírtam az összefoglalóban.
én is inkább Pacificaffe felé terelnélek, leginkább a frissesség miatt.
Bár a barista boltot nem ismerem,nem tudom mikori pörkölés.
A lényeg,hogy első 3 hónapban a legjobb a kv.
Pacificaffe-nál frissek szoktak lenni,esetleg kérdezz rá mailben mindkettőnél. -
nemethsza
tag
Törés az életemben....
Úgy tűnik, nem megfelelő véleményt fogalmaztam meg egy másik fórumon, és a Gazda - bár először megpróbált érvnek látszó karakterhalmazokkal terelni - jobbnak látta, ha megszünteti az accountom.
Most mi lesz velem?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kaligula
tag
Őszintén bevallom, én azt sem tudtam sokáig, hogy Bialetti, vagy Gaggia egy név, vagy csupán márka. Hogy mi is volt Gaggia szabadalma, amiből mára idáig jutottunk, pláne nem volt számomra evidens. Mindenesetre Bialetti úr tiszteletére kotyogtattam egyet a feltartott ujjú kisemberrel.
-
szszab
csendes tag
Na megrendeltem a greaf cm 702-őt. Arra gondoltam, hogy kezdésnek veszek valami olcsóbb kávét, hogy azzal szórakozhassak az őrlő beállításán. nem 7-8-9 ezres és efölötti kávékkal fogok szórakozni...
Erre gondoltam: valaki próbálta már??
vagy van más 4 nagyon max5-ért /kg ami ERRE A CÉLRA jó? -
babosf
aktív tag
sziasztok
GC-m van rex c100-al pidelve (K-hőelem)
az normális h az auto tuning mód beállítása a PID kikapcsolásakor elveszik?
azért kérdem mert csapoláskor nem mindig ugyanannál a hőmérsékletnél kezd el fűteni? Van amikor 2 fokot esik már fűt van amikor pedig 8-10 fok esésnél.
És az sem mindegy hogy szimpla vagy dupla készül.
Nyugalmi állapotban auto tuningos felfűtés után konstans 2 fok esésénél fűt.köszi
-
jolti
senior tag
válasz
Kávé Kálmán
#35553
üzenetére
F@sza!
Van már valami kalkuláció, hogy kb mennyibe fog kerülni egy ilyen nyél? -
RBJ
addikt
Ez volt már? [link] Érdekes, hogy egy kávé fórumon senki nem tud róla.

-
soldier2
őstag
válasz
Kávé Kálmán
#35551
üzenetére
Mikor írtad, hogy eladó, még gondolkodtam is rajta egy percet.
aztán inkább maradtam az eredti elképzelésemnél, hogy nem szenvedek vele, egyelőre van elég változó anélkül is. -
Kávé Kálmán
tag
Gene CBR-101 kirepült. Jöttek, látták, vitték.
-
soldier2
őstag
válasz
Silent 71
#35543
üzenetére
Szerintem ezek a használhatóság határát súrolják (alulról). Pénzt nem adnék érte, inkább 2 rendes tamper.
#szszab: van tamper 50k felett is [link]. Egy bizonyos szint felett ez már inkább a luxus kategória. Finomabb nem lesz tőle a kávéd, tömöríteni jól lehet az olcsóval is, kicsit olyan mint egy Rolex. Mutatja az időt a Casio is, sőt vsz pontosabban, mégis van piaca.
-
Surda-
őstag
Rossmanban láttam elektromos tejhabosítót.
Próbálta már valaki? -
szszab
csendes tag
Koszi mindenkinek!! Az a baj expolygon honlapja meg mindig offos nem latom az arakat...
-
-
zoomon
tag
válasz
szszab
#35537
üzenetére
Szívesen! Egyébként csak arra céloztam, hogy ami lehet próbáljunk meg országon belül megoldani.
Én nem vennék ilyen két méretű tampert mert nem kényelmes használni. Én csak egy szükségmegoldást látok ebben ami főként műanyag kivitelben testesül meg.
A szimpla szűrős tamperelési technikához nem tudok hozzászólni, mert nem használok szimpla szűrőt, de az biztos, hogy letamperelt pogácsával nem ütögetném a szűrőt a tamperrel. -
kaligula
tag
válasz
NomAAd5
#35532
üzenetére
Üdv!
Ha olyasmibe "ugrassz bele", amit itt a fórumon javasolnak, akkor szinte korlátlan segítséget kapsz itt (de tényleg, tanácstól alkatrészen át a szervizig mindent). Nem véletlenül pörög ez a fórum. Fórumostól venni plusz garancia, hiszen a reputáció sem mindegy.
Ha jót akarsz, veszel egy PID-es, mégjobb esetben rézcső tuningos Gaggiát. Ha most elég kevesebb (vagy csak nem szánsz most rá többet), akkor egy felújított/átnézett Gaggiát (vagy más, tetszőleges ajánlott gépet.)
Ha szimpatizálsz a POD-os történettel, akkor ilyen gépek terén is van segítség.
Összegezve: jó helyen jársz -
szszab
csendes tag
válasz
zoomon
#35536
üzenetére
Köszi a linket. A "külföldi" megjegyzésed nem teljesen értem.. Én csak kérdeztem, tud e valaki ilyet, tök véletlen ebay-en láttam meg, hogy létezik ilyen

Amúgy magyar oldalon nem is találtam még 41mm-estMÁS: Valaki próbálta már így [link] Mert ha működik nem vennék 2 tampert
-
Agostino
addikt
válasz
NomAAd5
#35532
üzenetére
nálam ezerszer profibbak is járnak erre, ezért ez személyes beszámolónak tekintsd. fillérekért lőttem magamnak egy gaggia babyt, mit veszíthetek áron. kellett benne végül cserélnem egy vízterítőt, felsőszűrőt és kartömítést. volt két rossz gombom de azok árát visszautalta az eladó. amit ebből ki akarok hozni, hogy ezek a régi gépek rendesen bírják a strapát és egy kis ügyességgel otthon is meg tudod cserélni a szinte kötelező dolgokat. legalábbis én így látom.
-
mgy
senior tag
válasz
NomAAd5
#35532
üzenetére
Szia NomAAd5,
én épp árulok egy "otthonra elegendő" gépet, dokumentáltan felújított, PID-es Gaggia Baby-t 60e forintért. Sőt, a gép állapota alapján vállalom, hogy ha három hónapon belül meghibásodna, a javítást fizetem.
Nézz szét, mik vannak még, akár nézz utána ennek a típusnak is, aztán szólj, ha érdekel! -
szszab
csendes tag
Hol lehet kapni olyan tampert aminek egyik fele 41mm másik 58mm, ebay-en láttam csak a méretek nem stimmelnek. [link]
-
NomAAd5
csendes tag
Otthoni használatú kávégép vásárlásán töröm a fejemet, ezzel kapcsolatban szeretném kérni itt a segítséget. Először automata gépben gondolkodtam - vonzó volt, hogy frissen darál, darálási finomság és a vízmennyiség állítható, minden az egyben, használtan kedvezőnek mondható áron kapható.
Át meg keresztbe olvastam és kerestem ezt a fórumot, az összefoglalót, a kapcsolódó oldalakat - persze nem teljesen. Azt megértettem, hogy itt a fórumközösség az automatákat egyáltalán nem javasolja, többek között pl. a megbízhatóságuk/javítási igényük miatt, de még inkább, hogy az elkészített ital minősége elmarad a várt szinttől.
Természetesen minél kedvezőbb az ár annál jobb, de szempont, hogy normális ital készüljön a felszereléssel, szóval nem úgy vagyok vele, hogy csak "30e/40e alatt".
Azt is megértettem, hogy bizonyos olasz gyártók (Gaggia
, Quick Mill, Rancillio) bizonyos főleg régebbi (>10-15 év) modelljei ajánlottak.
Örömmel veszem, ha kiigazítjátok, ha valamit nem jól értettem.
Felmerült néhány kérdés bennem, amire még nem találtam meg a választ.
1. Jól sejtem, hogy ha sikerül szereznem egy ajánlott régebbi gépet, akkor még 20-40...e Ft felújítást is érdemes hozzászámolni? (Meg persze espresso képes őrlőt.)
2. Mennyire javíthatók ezek a régi gépek, szóval mekkora esélye lehet, hogy egy olyan működőképeset szedek össze, amit már nem gazdaságos javíttatni?
3. Ha hirdetnek egy olyan gépet, amiről itt, vagy a hivatkozott oldalakon nem olvasok, milyen szempontok alapján tudom eldönteni, hogy érdemes lehet?
4. Kicsit körülményesnek tűnik ezeknek az ajánlott, régebbi gépeknek a fellelése. Van olyan új gép, amit ajánlotok, ami a szintet teljesíteni? Ha igen, melyik(ek)?Köszönöm!
-
Agostino
addikt
válasz
kukacmolnar
#35530
üzenetére
rendszeresen fordítva rakják rá
na de abban csak én nem látom a logikát? amikor megjött a gépem hamar levágtam, hogy hogyan tudom összecsippenteni és le meg felrakni a fedőt. így olyan mint egy lego, még a dízájnba sem illik bele : )
-
Upo
addikt
Megint egy baby+daráló+fiók szet, csak azért figyeltem fel rá, mert fordítva van rajta a vízbeöntő tölcsér fedele...

-
kaligula
tag
Volna itt egy ezüst színű Gaggia Baby D sürgősen eladó. A POD-ok mellet nem szeretnék belemenni ebbe a darálós kávés dologba.
A Gép szép állapotban van, nem leharcolt darab, belül minden újszerű, de van egy nüansz: a bojler elülső alsó fele hegesztve van (ezt cserélve lényegében újszerű gép pár karccal). A hegesztésre rá lett dolgozva fémragasztóval is. Működik minden rendesen, de emiatt 39 ezerért elvihető. Ez a digitális modell, belül ahogy én látom, nem sokban különbözik a régebbi Baby-től. A mágnesszelep alaposan megnőtt, és ugye van átfolyásmérő és plusz két programozható gomb. A hegesztésről mutatok képet, illetve átadás előtt szemrevételezhető a dolog, senki ne érezze magát később átverve.
Valakinek esetleg szombati pesti átvétellel?

-
Bazsee71
őstag
válasz
Bazsee71
#35514
üzenetére
Közben megválaszolom magamnak.
PinUp esetén most a hőfok további csökkentésével sikerült igen jó ízeket elérnem, próbaképpen megyek majd még lejjebb is. Ha kifogyott a daráló, megyek vissza La Piazza-ra, de tartok tőle, hogy ott nem adja magát a megoldás, mert magasabb hőfokon is már elég világos, gyenge volt a crema.Egyébként kezdő naked/bottomless portafiltereseknek egy tipp, én angol fórumon találtam rá (lehet volt itt is, de nem árt, ha valaki itt fut bele): channeling esetén nálam egyből megoldást jelentett az őrlemény mennyiségének csökkentése. Ha szétnyomja a megduzzadt kávét a felsőszűrő, akkor kezd el minden irányba spriccelni. Mióta erre figyelek, mind szépen folyt le. olaszpresszo.hu leírás nagyon jó szerintem, de channeling esetén nem kell egyből nyomás problémákra gondolni.

(#35522) meander: Egyébként bevált, tényleg nem kell hozzá állítani a darálót? Mennyit gondoltál érte?
-
szszab
csendes tag
Budapest belvarosaba tudok ertelmes szimpla szurot venni, vagy ki kell menni az expoligonhoz, barista szakuzletbe jelenleg nincs.
Valaki nem arul esetleg itt?
http://www.danetti.hu/index.form.php?p=form&productid=3144 Ez amugy jo lenne?
Hogy van az hogy itt ilyen olcso? -
looser
addikt
Most máson gondolkozom, itt kérdezgettem ez irányban :-)
-
noss
tag
válasz
looser
#35451
üzenetére
ilyen az enyémmel is előfordult.
szó nélkül cserélte a lány a Barista Szaküzletben, ahonnan vettem.
volt már pótalkatrészük bőven, szériahiba ez a Hario Mini Mill esetén.
vmi nem stimmel az anyaggal, túl puha lett.
bár utóbbi időben ritkábban használom, a cserealkatrész jóval strapabíróbbnak tűnik. -
kaligula
tag
Elnézést az ismételt hirdetésért, de úgy alakult, hogy még eladó a POD-os Tecnosystem Blitz 207 (teszt és képek a blogomon[link] Annyi változás történt idő közben, hogymindenféle áztatás után egy célszerszámmal sikerült úgy kitakarítani a főzöfej szelepjáratát a makacs vízkőtől, hogy végre megszünt mindenféle apró csepegés. Halleluja.
-
-
Bazsee71
őstag
-
mester6
tag
La Spaziale S1 Rossinit használok. Azt hiszem 50 mm-es a vízterítő átmérője. Olvastam a Danettinél , hogy van IMS szűrő is hozzá, de ha jól emlékszem az csak 48,4 mm-es átmérővel rendelkezik. Azt írják , hogy dalla Corte és Spazialehoz jó. [link]
Nem akarok mellé nyúlni , azért érdeklődtem nálad . -
vendingo
veterán
válasz
Bazsee71
#35506
üzenetére
Következő lépcső a pörkölés

"Olcsón" ihatod azt amit máshol pörkölve 6-14 ezres kilós áron árulnak, és a kávé mindig olyan lesz (ha beletanulsz), ahogyan te szereted.
Én az első kávégépem után 3 hónappal már pörköltem, összesen 3-4 alkalommal vettem pörkölt kávét 3+ év alatt. A pörkölő árát már legalább 2x kitermeltem. -
Bazsee71
őstag
Teljesen bele vagyok bukva a hazai/külföldi kávés oldalakba, már-már kórosnak érzem.
Egyelőre jó játék, csak a kidobott kávét sajnálom. Így kicsit gyorsan fogy, ezért is keresem már most a következő alanyt. Tudom azzal is érdemes bátran kísérletezni, ezért ha már itt van helyben, lehet kipróbálok majd egy zöld Brando-t. -
válasz
Bazsee71
#35504
üzenetére
bele fogsz tanulni, igazából ez a szakasz nem megúszható, anno emlékszem, hogy én is pid hőfokokat kérdezgettem mindenkitől

hasznosabb, ha egy tapasztaltabb user megmutogatja neked, hogy milyen jegyei vannak egy égett kávénak: sötétbarna gyűrű a cremán a csésze fala mentén, és/vagy bőrös, barna, keserű crema, a kiszáradt poginál is látod, ha az alsó széle és főleg a külső ív alul elfeketedett (de ehhez nem jó egy tök sötét pörkölésű kofi, mert az fekete mindenhol
), ilyesmi -
Bazsee71
őstag
Igyekszem minden szempontból analizálni a csapolásokat, most pont tapasztaltam is, hogy amilyen hőfokon a La Piazza még világosabb cremát produkált, ott a PinUp már túl sötét volt. Ezeket egyébként fel is jegyzem, az a biztos.

Xabi78: akkor jó irányba mozdultam, nálam 93 °C körül jött jól a La Piazza, PinUp-pal most 88-89 °C körül kísérletezek.

-
válasz
Bazsee71
#35500
üzenetére
na de minden kávénál mindig nulláról ki kell tapasztalni!
belősz egy közepes hőfokot, ahol nem sisteregve, fortyogva jön ki a víz a fejből, hanem mondjuk ez alatt 10 fokkal. ha szőke lesz a crema és savanykás a kávé, emelhetsz. ha sötétbarna, égett a crema, keserű is a kávéval együtt, csökkents. két-három próbálkozás után be szokott állni kb. (ugyanígy ki kell mindig minden kávénál tapasztalni azt is, hogy gyors vagy lassabb lefolyás áll neki jól stb.)
azt kell megtanulni, hogy egy-egy első csapolást végignézve tudd, hogy merre mozdulj.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ingatlanos topic!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- További aktív témák...
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi




Valami dugulás lehet, nem tudom, először csak kevesebb víz jött - ugye alapjáraton kb. zuhanyzós szinten kéne jönnie, na most kb. féljáraton jött -, aztán miután megtöröltem már sehogy se akar jönni. A tartályból semmit se szív le szemmel láthatólag... gondolom felesleges nekem ezzel próbálkoznom, csak szervíz tudja javítani, nemde?






![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)



