Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Felvételi feladatsor jogi egyetemek számára
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacskait
tag
Sziasztok!
Én vettem meg Nyufiful-től a PID-elt Classic Gold-taz MDF darálóval.
Teljesen tapasztalatlan vagyok, de ma készítettem egy csapolást. Én nem tapasztaltam, hogy mellényomna. A darálóhoz az alkatrészek (a kar és az eltört léptetőkerék-tartó) kijött a Cady-Trade-nél 2e-ből és a polcról levették.
Molinari ORO-ból, 98fokra állítva a PID, kb. 20perc melegedés után a Gaggia MDF darálóval (kitisztítva, beállítva) ilyen lett:
https://www.youtube.com/watch?v=SAw5idkvdBM -
bacskait
tag
A GC Gold Edition gőzcsövének a végén tönkement a "fúvóka" belseje. Lehet ezt külön venni?
Vagy mire érdemes cserélnem? -
bacskait
tag
válasz adriankoooo #27750 üzenetére
Nem. inyomott pár kisebb darabot gőzöléskor és mikrszétszedtem egy darabban esett ki belőle egy csőszerű, műanyagnak tűnő valami.
-
bacskait
tag
Hol érdemes ESE pod-ot vnni?
-
-
bacskait
tag
Van valakinek egy kapcsolási rajza Iberital Challenge -ről?
-
bacskait
tag
válasz Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ #30789 üzenetére
Húúú, de szép lett!
-
bacskait
tag
Vettem tasakos Tersonet-t. Hogyan kell ezt használni?
-
bacskait
tag
válasz fragola.6035 #31128 üzenetére
Ezen már én is gondolkodtam. Pl. nálam 97 Celsiusról 93-94-r hűl vissza egy duplánál.
Milyen hosszú kellhet egy GC bojleréhez? -
bacskait
tag
válasz fragola.6035 #31149 üzenetére
Köszönöm! Milyen méretű csövet használsz? 6-ost?
Ez a bekötőidom hogy is néz ki pontosan? -
bacskait
tag
válasz Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ #31294 üzenetére
Szerintem is jobb döntés egy fórumról vásárolt használt, mint egy új.
A GC+pid például teljesen jó választás. -
bacskait
tag
válasz adriankoooo #31462 üzenetére
Ugyanígy jártam én is.
Tegnap nagyon nagy segítséget kaptam Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ-tól, mivel nála lehettem délután és az én főzőmmel és darálómmal próbálkozhattunk. Mostmár legalább tudom azt például, hogy milyen az amikor megég a kávé.
Volt egy pár olyan íz, amit eddig még nem is éreztem, pedig olyanból készítettük, amit itthon is használok (GetUp!). Jó volt beszélgetni is, meg próbálgatni a különböző beállításokat.
A Pavoni meg csodaszép! A szertartása meg különösen tetszett. Beleszerettem.
Köszönöm a segítséget! -
bacskait
tag
Kapszulás kérdés.
Az öcséméknek van egy nespresso-gépük. Állítólag kipróbáltak más, olcsóbb kapszulákat is, mint az eredeti, de egyik sem volt olyan "jó". Milyet ajánlanátok kipróbálásra?
Sajnos egy GC vagy hasonló gép + darálóra nem tudom rábeszélni őket. A beszerzés Debrecenből meg csak postával megy. (annak még nem jártam utána, hogy ez igaz-e) -
bacskait
tag
válasz fragola.6035 #32055 üzenetére
És mivel más a 2.0?
-
bacskait
tag
válasz fragola.6035 #32095 üzenetére
T-idommal?
Hol lehet venni idomokat az előfűtés tuninghoz? És miként ismerik ott?
A 4m amiatt kellett, hogy megfelelő mennyiség legyen előfűtve? Tudsz esetleg egy képet feltenni, hogy hogyan néz ki? Eddig csak 2.5-2.6m csővel találtam. Érdekelne hogy fér el 4m. -
bacskait
tag
Vendingo!
Az itteni emailcímed él? Küldtem rá egy levelet. -
bacskait
tag
A Gaggia vízterítő témához hozzászólnék én is. Picit beparáztam, hogy hogyan nézhet ki a GC-omon. Így:
Itt pedig a felsőszűrő:Ez az a pidelt GC Gold Edition, amit a nyáron vettem (volt ezen a fórumon is az előző gazdája, igaz csak néhány napig mondhatta el magáról ezt). Szeptember elején volt Siminél. Azóta annyi, hogy legalább hetente vakszűrővel visszaöblítem, kb. 2-3 hete volt tersonetezve, illetve mindig szűrt vizet kap (fordított ozmózis elvén működő vízszűrő)
-
bacskait
tag
Azt nem értem, hogy miért szerepelt le nálad a Miele?
Nekünk porszívó van Miele, de lassan cserés lesz a Fagor mosogatógépünk.
Monnyuk márkahűnek nem mondanám magunkat, mert: mosogatógép: Fagor, szárítógép: elektrabregenz, mosógép: LG, villanytűzhely: TEKA, Villanysütő: Fagor, hűtő: Hotpoin Ariston -
bacskait
tag
válasz paljoc #33835 üzenetére
Amiből egy másik autót névre íratsz, szinte megvan a motor. A munkadíj sem annyira egetverő. Már, ha szereted az autót és nem volt a cseréje betervezve a közeljövőben.
Ha mégis cseréltetnéd, akkor van szerelőm, aki napközben a Campona környékén dolgozik, utána otthon. Van egy autómentője. Amikor valakinek az autóját hozza haza, akkor azzal megy dolgozni. Korrekt srác, nekem eddig kifejezetten jó áron dolgozott.[ Szerkesztve ]
-
bacskait
tag
Az iberital-om tengelye így mozog:
https://youtu.be/3Xg-hq6b4a0
Szedhetem szét és ragaszthatom én is a perselyt vagy ez normális lenne? -
bacskait
tag
Ma volt a kezemben egy ilyen masína:
http://i.ebayimg.com/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/fMAAAOSwNSxVYjpP/$_3.JPGEl nem tudtam képzelni elsőre, hogy hogyan működik. Centrifugaként dolgozik, ha jól értelmezem. De ez mitől eszpresszó, azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Facebook és Messenger
- Windows 7
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.